Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata
Raspunsuri - Pagina 18
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac bey , dar ce draq vreti sa faceti cu 1 mil de $? ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
eu i-as impartii cu voi
,mai ales cu cele care au nevoie ...hai ca ma risc eu si-mi pun kuru' la bataie ,voi doar sa-l gasiti pe fraieru' ala care da atat ...ce nu fac eu pentru voi **************************************
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas felis=? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
felis=fericire,fericit(a)!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kokiy Kari,eu ti-l trimit pe dansu' http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/07/00008960.jpg sa-ti calce |

DDAAA!!!
...Iulia e demential tipu...il vreau de fiecare daca cand am cate ceva de calcat...adica non-stop.mi-l listez si il pun pe usa...sa vada max ezemplaru care ii va lua locul daca nu incepe a calca.
eu tocmai am facut ochisori....am dormitat nitel...numai 1 1/2h, dar simteam cum cad din picioare...m-a ajuns oboseala rau de tot. cine mai are ceve de dormit?? ca eu mai dorm
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac o avea el muschi , dar nu are dezvoltat muschiul principal daca calca singur camasa |
tu aida nu fi ra...e numai bun. uita-te la fatzuca lui ca e tinerel...abia de i-a cazut pufu la asta....si daca il cresti asa pe placul inimii...sa vezi ce s-or calca ele camasile singure
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
aidaciolac spune:
am scris si am sters ... nu mai pot eu de camasi , dar fatzuca lui nu imi provoaca nici un o...
asa ca poate sa isi puna si masca daca are echipament corespunzator ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac am scris si am sters ... nu mai pot eu de camasi , dar fatzuca lui nu imi provoaca nici un o... asa ca poate sa isi puna si masca daca are echipament corespunzator |
inchide si tu ochii si gata
Bazar pt Mihaita
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac bey , dar ce draq vreti sa faceti cu 1 mil de $? ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui violeta69 [quote]citat din mesajul lui aidaciolac bey , dar ce draq vreti sa faceti cu 1 mil de $? ![]() |
ai uitat ca ma ia si pe mine??? deci ai 0,5 mil 
Bazar pt Mihaita
violeta69 spune:
Vero,ma multumesc si cu atat..daca e vorba de copii![]()
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
andata spune:
Pup toate fetele plesnitele si multumesc din suflet pentru urari. Scuze doar ca nu va mentionez pe fiecare in parte dar am simtit din plin caldura mesajelor voastre.
Azi ne-am externat, dupa o experienta fantastica, cu un doctor minunat, un personal de nota 20 si o maternitate asemanatoare cu o clinica privata. Stat cu bebina singura in camera, iar doctorul ma suna si la 10 noaptea sa ma intrebe daca am nevoie de el si vreau sa vina. Mama unei colege de suferinta s-a indragostit iremediabil de el cand in timpul travaliului a vrut sa se asigure ca ma hidratez suficient si a venit el in camera sa imi aduca sticla de apa. Cand a venit si a doua oara (nu a trimis asistenta) dupa pampers, aproape a lesinat.
Raportez bebelina cuminte si mancacioasa. Mai intru maine pe net pentru eventuale raportari omise.
Va pup fierbinte si apasat pe toate si va multumesc iar pt sustinere.
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/