Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata
Raspunsuri - Pagina 17
violeta69 spune:
kari, vin io bona![]()
poate castig cinstit 1 mil.$![]()
Irinuca 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld anunt: "caut bona, la doi copii atomici, doar supraveghere maxima, hranit si plimbat, in timp ce copii dorm sa faca menaj, aspirator, mop in toata casa, sters praful, spalat bai, scara,....eventual sa nu aiba pauza!" |
IO
IO
IO 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui violeta69 kari, vin io bona poate castig cinstit 1 mil.$ |

ai sa vezi ca pe mine o sa ma vrea boracii...ca eu e in mintea lor...tu esti severa cu ei si nu o sa te vrea pe tine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kariguld spune:
da, va iau...va iau....pe amndoua, toate...care se mai ofera?
Delfinuto, tu esti mai luminata ca mine, zi si mie, care produse de la bazarul lui Mihaita sunt pe "piata"? ca io-s in ceata tare...trebuie sa fiu scoasa afara. am scris eu ceva acolosa...sper ca n-am gresit.
acuma, se presupune ca trebuie sa plec la scole....cica....
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
vai...bazaru...de cand nu l-am mai urmarit...ma duc sa bag un ochi....poate oi avea de trimis pachete si eu stau si dorm pe codita 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kariguld da, va iau...va iau....pe amndoua, toate...care se mai ofera? ![]() Delfinuto, tu esti mai luminata ca mine, zi si mie, care produse de la bazarul lui Mihaita sunt pe "piata"? ca io-s in ceata tare...trebuie sa fiu scoasa afara. am scris eu ceva acolosa...sper ca n-am gresit. acuma, se presupune ca trebuie sa plec la scole....cica.... Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
karino,tu vrei bataie?ce faci tu produsul de la pozitia 119?
si nu te lasi,tot vrei sa ma intalnesc cu tipul respectiv?
ti-am zis ca-s femeie maritata si pe deasupra mai sunt si felis...pe bune!asa cu bune cu rele,dar felis....n-a cam dat in altele...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
felis=?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
aidaciolac spune:
bey , dar ce draq vreti sa faceti cu 1 mil de $?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kokiy spune:
Kari,eu ti-l trimit pe dansu' http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/07/00008960.jpg sa-ti calce ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui kokiy Kari,eu ti-l trimit pe dansu' http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/07/00008960.jpg sa-ti calce ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar Bazar pentru Bogdan ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
o avea el muschi , dar nu are dezvoltat muschiul principal daca calca singur camasa
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine