Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Neatza plesnitelor

Io am cam absentat.Am si scutire Dar mi-am facut lectiile din urm
Deseara husband-ul are rally-uri iar Sebi abia asteapta,de la 9 de cand s-a trezit ma intreaba cand mergem sa vedem "vram,vram?"

Iulia,ce s-a intamplat pana la urma cu fetita?Ai idee?Doamne....fereasca sfantu...

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

fetelor,aseara dupa terapie,am fost pe plaja,sa faca copiii baie si am avut parte de show...au venit 3 delfini pana aproape de mal...andreea mai avea vreo 3 metrii pana la ei....
care mai veniti la plaja?

hai mai!!!! vezi ca delfinii salbatici sunt periculosi

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

fetelor,aseara dupa terapie,am fost pe plaja,sa faca copiii baie si am avut parte de show...au venit 3 delfini pana aproape de mal...andreea mai avea vreo 3 metrii pana la ei....
care mai veniti la plaja?

hai mai!!!! vezi ca delfinii salbatici sunt periculosi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

hmmm,nu stiam....insa oricum,nu inoata andreea atat de bine incat sa fi ajuns la ei,chiar daca erau doar vreo 3 metrii intre ei....
ce rau imi pare ca nu vii week-end-ul asta....!era si mari aici...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mihaleo sigur nu eram eu pe acolo?
irinuco bafta diseara lu tati la rally.
aidutza ce face bebitzu??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

mihaleo sigur nu eram eu pe acolo?
irinuco bafta diseara lu tati la rally.
aidutza ce face bebitzu??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

acolo,unde?la plaja?....sunt rupta de somn...nu procesez bine informatiile.(asta ca sa nu te iei iar de mine...)

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

in general delfinii salbatici nu au de ce sa vina la mal , chiar daca vor sa se joace , pot face mult rau ca sunt in mediul lor si sunt puternici si nu isi dau seama cat putem suporta. Asta am vazut in documentare. Chiar si Mark care era dresat si a trait doar in captivitate era sa isi inece scafandrul care ii curata bazinul de cateva ori ... suntniste animaole inteligente dar destul de periculoase ...
... si mie imi pare rau ca nu ajung , dar jobu lu husbant e de asa natura ca nu poti programa nimic cu precizie ...
Bebitzu e ok , sper , eu cam fac figuri cu tensiunea ...
va pe toate cu drag , v-am citit

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

scuzati greselile , dar scriu din pozitia tolanit pe stanga si abia vad tastele

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Heiii!
Am mai aparut si eu la raport
Fi-mea a primit un cot in gura si ... acum am venit de la dentist. I-a scos (mai mult cotul decat dentistul ) un dintisor.
Of, bine ca era un dintisor de lapte din fata, care oricum ar fi cazut peste vreo luna-doua.
Eu nu mai am chef de nimic (la munca ma refer) si abia astept concediul.
Aida - ai grija cu tensiunea ca nu-i de gluma. Usor de zis ..
Panamea - ia zi trec pe la tine pe la inceputul lui august? O cafea live, ceva ...
Care mai sunteti in zona Sibiu-Alba - Hunedoara ia ziceti ... ca poate ma vedeti la usa voastra

Mihalea si Dodo, la voi mai tarziu, dupa 15 august

toate fetele.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

scuzati greselile , dar scriu din pozitia tolanit pe stanga si abia vad tastele

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

super pozitie!
hm...stiu cum este cu job-uri din astea...asa este si la paul...daca il suna,el trebuie sa fie pe pozitie...nu poti programa nimik....
burtik tolanita!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

anunt:

"caut bona, la doi copii atomici, doar supraveghere maxima, hranit si plimbat, in timp ce copii dorm sa faca menaj, aspirator, mop in toata casa, sters praful, spalat bai, scara,....eventual sa nu aiba pauza!"

io mi-s cheauna rau.

agent 007, vb cu tipul, pleaca la sfrsitul lunii in Ro...n-a gasit belet mai repede. (rezolv eu altfel)

restul fetelor, va incerc sa ma adun, ca am alergat azi...sunt 28 grade la noi....
a, Irinuco, ai scos capul din barlog?

pe toate va fara numar si exceptie.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput