Prietenie la plezneala *57* - hai bebe de andata

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

da, va iau...va iau....pe amndoua, toate...care se mai ofera?

Delfinuto, tu esti mai luminata ca mine, zi si mie, care produse de la bazarul lui Mihaita sunt pe "piata"? ca io-s in ceata tare...trebuie sa fiu scoasa afara. am scris eu ceva acolosa...sper ca n-am gresit.

acuma, se presupune ca trebuie sa plec la scole....cica....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

karino,tu vrei bataie?ce faci tu produsul de la pozitia 119?
si nu te lasi,tot vrei sa ma intalnesc cu tipul respectiv?
ti-am zis ca-s femeie maritata si pe deasupra mai sunt si felis...pe bune!asa cu bune cu rele,dar felis....n-a cam dat in altele...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

da, vreau! bataie.
auzi, da ce-i aia felis...? neuronul meu obosit....

pregateste calul balan, ca doar asa vreau s-o incasez!

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Kari,eu ti-l trimit pe dansu' http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/07/00008960.jpg sa-ti calce

DDAAA!!! ...Iulia e demential tipu...il vreau de fiecare daca cand am cate ceva de calcat...adica non-stop.
mi-l listez si il pun pe usa...sa vada max ezemplaru care ii va lua locul daca nu incepe a calca.
eu tocmai am facut ochisori....am dormitat nitel...numai 1 1/2h, dar simteam cum cad din picioare...m-a ajuns oboseala rau de tot. cine mai are ceve de dormit?? ca eu mai dorm

pe mei Delfi, te bagi la inaintare? asa pune mana tu pe toti "calcatorii"

bine ca dormi de amiaza...io de la 4 dimineata bantui prin casa, pe toate partile....a, si deja cazi din picioare??/ sa vezi tu cand ti-oi trimite copii pe cap.
a, uitasi, bona va trebui sa ia copii la domiciliul ei peste noapte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Pup toate fetele plesnitele si multumesc din suflet pentru urari. Scuze doar ca nu va mentionez pe fiecare in parte dar am simtit din plin caldura mesajelor voastre.
Azi ne-am externat, dupa o experienta fantastica, cu un doctor minunat, un personal de nota 20 si o maternitate asemanatoare cu o clinica privata. Stat cu bebina singura in camera, iar doctorul ma suna si la 10 noaptea sa ma intrebe daca am nevoie de el si vreau sa vina. Mama unei colege de suferinta s-a indragostit iremediabil de el cand in timpul travaliului a vrut sa se asigure ca ma hidratez suficient si a venit el in camera sa imi aduca sticla de apa. Cand a venit si a doua oara (nu a trimis asistenta) dupa pampers, aproape a lesinat.
Raportez bebelina cuminte si mancacioasa. Mai intru maine pe net pentru eventuale raportari omise.
Va pup fierbinte si apasat pe toate si va multumesc iar pt sustinere.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

saluatre Andata!
ei vezi! s-a schimbat in bine situatia de la Cernavoda, acum 'enjpe ani cand am fost eu acolo....da stii de ce s-a schimbat? cand am plecat i-am lasat pe toti lati pe jos...acum vad ca s-au adunat si au facut treaba buna.

sa-ti traiasca bebelina sa fie sanatoasa si frumoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

felis=fericire,fericit(a)!

DA??? si e la secret fericirea asta a ta?? noi nu trebuie sa stim, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

deci eu abia acum am vazut ca tipu cu calcatu nu imi era destinat mie...iulia sa nu ma zici lu iubitu meu...te rog eu mult. nu stiu ce m-as face fara de el. fara max ai vazut ca pot trai, dar fara razvanelul meu iubit, mor
andata bine ai revenit acasa. a bucur nespus ca sunteti bine...dar nu uita un lucru...VREM POZE!!!
azi am avut parte de o faza cam aiurea care m-a pus pe bocit cu suspine. cum veneam eu asa agale de la munca, am trecut si mi-am luat o pereche de papuci de strada cu talpa joasa. si cum mergeam asa agale a venit un copil in fuga si m-a prins de mana si mi-a zis"mami, mami, de ce ai plecat fara sa-mi spui?!" si cand m-am uitat la el, si-a dat seama ca nu sunt mami a lui si mi-a zis suparat:"tu nu esti mami a mea" imi venea sa ma asez acolo jos si sa plang pana nu mai pot. dar am avut grija acasa. asta e.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

andata felicitari pt Ioana , vrem poze si va doresc multa sanatate si tot binele din lume

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

azi am avut parte de o faza cam aiurea care m-a pus pe bocit cu suspine. cum veneam eu asa agale de la munca, am trecut si mi-am luat o pereche de papuci de strada cu talpa joasa. si cum mergeam asa agale a venit un copil in fuga si m-a prins de mana si mi-a zis"mami, mami, de ce ai plecat fara sa-mi spui?!" si cand m-am uitat la el, si-a dat seama ca nu sunt mami a lui si mi-a zis suparat:"tu nu esti mami a mea" imi venea sa ma asez acolo jos si sa plang pana nu mai pot. dar am avut grija acasa. asta e.

oooof

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Delphinas.....ce intamplare aiurea...N-ai spus ce s-a intamplat dupa aceea...ce a mai facut copilul???

Andata,bun venit acasa....acum vreo 8 ani in urma verisoara mea a nascut tot la Cernavoda...a preferat acolo,in loc de Constanta.....si ca si tine era incantata.

Sorana,drum bun si vacanta frumoasa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

beeeyy , nu ma inebuniti ca merg special la Cernavoda sa nasc

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

gizaz craist ...care bei dimi' cafea cu www.youtube.com/watch?v=k89XvfQfTIM" target="_blank">lapte ?

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Iulia,beau eu,mai ai?
'neata

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput