Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
neata, feteli.
dodo, votat.si felicitari pentru primul dintisor.
ana, morrrrrr.ce apa curata, ce plaja frumoasa, ce peisaje frumoase.m-am ofticat rau.da-mi detalii.drumul mi-ai zis cat a costat, dar cum sunt preturile acolo.cat ai cheltuit asa pentru 7 zile?
nina, am vazut si pozele voastre.am si eu cateva de la plaja.o sa incerc azi sa le incarc dar nu promit ca nu stiu cu timpul.
aseara dupa plaja am ajuns acasa si am intrat eu si ionut in priza la mancare si am terminat la 22 si cu curatenie.dar azi am mancare asigurata asa ca stau mai linistita.
revin!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GabyHila spune:
Buna dimineata:)
Ana a scris primele impresii pe blog! cititi ca are talent fata!:)
Nina dar Cristinuta ta nu stie sa inoate? Am vazut pozele si sunt f faine!
Nastasie tie nu iti vine sa pleci la munte in loc de mare? ma gandesc ca ai acelasi feeling cu marea pe care il am eu cu muntele!:)
Dodo sper sa nu tina mult durerile cu zana maseluta!
Monica pe unde o fi?
Eu sunt bine si constat ca imi trebe alte haine. Am inceput sa fac burtica si ma strang toate hainele.
Va pup, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
Ana68 spune:
Salut fete...
Gaby,pusi si multam' de comentariu...Abia astept,sper sa reusesc,sa te vad cu burticuta,asa creata cum esti si cu moaca de copil,cred ca iti sta tare bine graviduta...ioi!
Adriana,stai pe curu' tau la Mamaia...asculta pe Stan Patitul...ori daca ti mortis sa mergi in Croatia,fa-o pe cont propriu....cu rezervarea ta,cu masina ta...Nu te hazarda prin agentie.Ok,am platit 595 de euro excursia,fara masa si am mai avut la mine 510 euro,din care am ajuns acasa cu numai 40 de euro....Preturile la ei,la orice ,sunt ca la noi si mai mari.Zona unde am fost eu este scumpa,ca de altfel toata Croatia...este scump totul.Daca iei apartament cu chicineta,iesi mult mai ieftin,cumparand din alimentara...insa la terase este ca in Mamaia.Eu vorbesc aici de luna Iulie.Din cate am inteles cel mai indicat este sa mergi in Septembrie,preturile sunt mult mai mici si mai putin aglomerat.
Totusi,parerea mea...nu merge la marea lor doar pentru limpezimea apei...e parerea mea.
Dodolica,felicitari de dintisor...Creste Bogdanelul tau,ce sa mai zic?!Azi maine e flacaias de insuratoare!Ma bucur ca balerina si Bogdanel se iubesc asa mult....minunat lucru!
No,dragele,va pupa mandea...mai vorbarim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
gaby, ba da, vreau la munteeeee.macar asa cateva zile.undeva unde e linisteee multa(asta pentru mine) dar si ceva care sa-i consume energia pilotului.
ana, deci asa.de capul tau e mai bine.oricum anul asta nu avem in plan, poate doar asa cateva zile pe la munte.dar nu acum.deci scump.dar pare frumos si curat sau poate zona asta unde ai stat de zici ca era mai scumpa.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
pe toate, sunt pe-aici
am reinceput scoala(doar Alex) ruxi tot acasa, dar trebuie sa-i tin companie si mai ales sa o car in brate cand ii oboseste piciorushul
sa aveti o zi frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Ana, ce albastru frumos are Adriatica ! Cred ca mademoiselle Luana a gustat cel mai bine, vacanta din Croatia. Din poze pare sa se fi simtit cel mai bine, acolo !
Inca n-am citit pe blog, dar maine, sigur imi fac timp sa citesc.
Acum, iesim afara, cat mai e soarele sus pe cer.
Cristina o are la ea pt. cateva zile, pe o prietena mai veche, de la gradi, care s-a mutat intre timp din oras si fiind in vizita prin oras, Cristina a retinut-o la noi.
Gaby, Cristina nu stie sa inoate, dar sper ca va invata in timp, nu ca mine.
Adriana, si noi, aseara la ora 22 pregateam mancare pt. azi.
Dodo, bravo lui Bodo pt. primul dintisor schimbat !
Ce i-a adus Zana Maseluta ? [
Am votat si azi de pe 2 PC-uri.
Monica, nu i-a fost greu lui Alex sa mearga la scoala, in timp ce voi ramaneati acasa ? Ruxita, sa se refaca frumos locul cu pricina !
O seara cat mai faina in continuare !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Dodo, bravo lui Bodo pt. primul dintisor schimbat ! ![]() Ce i-a adus Zana Maseluta ? [ Am votat si azi de pe 2 PC-uri. ![]() |
Zana i-a adus ce-si dorea f mult
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Anina_n spune:
Ziua buna, fete minunate !
Pe unde sunteti, ce faceti ?
Gabi, ii plac povestile lui Bodo ?
Si Cristina isi cumpara carti din banutii de la Zana Maseluta.
Astea de la "Adevarul" nu le-am prins, ca n-am fost pe faza de la inceput si am aflat ca se vand pe sub mana la chioscurile de ziare. Iar cu abonament, nu stiu daca se pot comanda si din urma.
Ce face Isabella ?
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Da ii place sa-i citesc povesti apoi le spune si el in limba romano-bogdaneasca.
Noi nu am reusit de la chioscuri sa luam cartile ...e coada ca la carne pe vremuri.2 ni le-a cumparat o leoaica si restul le-am cumparat(banutii stransi=donatie de la cineva care-l iubeste)astfel 4 din B din libraria adevarul iar 3 din CT la libraria adevarul(caci exista..pana am aflat am alergat la n chioscuri)...si urmeaza ultimele 3 (dar tot zana ii le va da).
Isabella papa ,stie din ce in ce mai bine ce vrea si astfel face armata cu mine(doar asa a facut din burta),cu Bodo se "joaca" cu taica-su rade si-i vesela .Eu am parte de toate starile si mutritzele care le poate face atat cele vesele cat si cele triste in rest multumim lui DD e bine.
Kiki cum ii place vacanta?Lui Bodo nu-i place absolut deloc ,vrea la "totii"lui
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Anina_n spune:
Gabi, ma bucur ca ii plac povestile si ca va avea toata colectia de la "Adevarul" ! Are si cui sa ramana, dupa ce trece la alte carti, Bodo.
In curand face 4 luni zana mica ! Sa ne anunti cand ai poze noi cu ea.
Kiki, era cam singurica, ca vecina mica a mamei nu e tot timpul acasa. Dar acum il are pe Matteo si pt. 2 zile o mai are si pe Anastasia, o prietena mai veche de la gradi, cu ea. Le vezi in pozele din albumul lunii iulie, dupa cele cu Matteo.
La noi e o naduseala....
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
![](rugaciune.gif)