Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Mina, daca nu e prea cald e excelenta o plimbare pe jos. Pe mine, cred ca plimbarile astea pe jos ma mentin in forma.
Te visezi in concediu la mare sau doar in weekend ?
Monica, aha, asta era motivul pt. care nu prea ne scriai, doar ne pupaceai si salutai !
Si mie imi tremura stomacul si nu-mi trebuie nimic de mancare, cand sunt probleme cu minunea mea.
Ma bucur ca ati scapat-o de alunita pe Ruxi si Doamne ajuta, sa fie totul bine !
Draga de ea, chiar trebuia recomnensata pt. asta !
Ieri a fost si mama dupa rezultatul bucatelei extirpate in urma cu 1 luna si nu este maligna.
Sa aveti un weekend super fain, mai ales ca reincepe scoala, luni.
Gaby, ce ti-au facut, test de glucoza ? Ti-au dat sa bei glucoza ?
Sper sa nu fie nimic !
Cristinuca, ea e cea care suporta toate intepaturile. As schimba locul cu ea, oricand, desi, ea nu e de acord. Spune ca, ea, deja s-a obisnuit.
Cat despre sentimentele ce te incearca, ai rabdare, esti abia la inceput. Sa vezi ce mandra vei fi, cand va incepe sa se vada sarcina !
Chiar, e gata casuta voastra ? Imediat vei incepe sa-i pregatesti camera la bb.
Dodo, multumim pentru dedicatie ! De multa vreme n-am mai ascultat piesa asta.
Eu, ca si Mina, ori dorm una ca lumea, ori nu ma mai bag in pat, defel, pt. cateva minute, care mai rau mi-ar face.
Esti de invidiat, in privinta asta !
Odata am si citit ca este de preferat sa reusesti sa te refaci intr-un somn de 30 min. max, decat sa adormi mai mult de atat, cand creierul incepe sa-ti induca starea de somn in tot organismul, acesta intrand in starea aceea de repaos, cand trezindu-te simti ca nu esti bun de nimic si mai bine nu dormeai.
Astept sa vina sefu' sa-mi spuna ca pot sa plec mai repede acasa, azi fiind vineri si fiind si liniste, acum, pe aici.
Un weekend cat mai fain, fetelor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
GabyHila spune:
N-am nimic!yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
M-au intepat in deget si mi-au luat sange din vena si am glicemie normala! yeesssssss!!!!! nu mai trebe sa ma vampireasca!...
Pentru ca sunt antecedente in familie de diabet trebe sa fac testul de glucoza la 6 luni! dar nu ma inteapa! oi fi eu copil mic, dar iti prinde degetul inelar de ultima sectiune si inteapa asa sadic! poiiinggggg!!!!
azi dimineata cand mi-au luat sange Boga imi flutura prin fata ochilor o banana pe care de abia asteptam sa o mananc! ca sa iasa testul cum trebe no food pt 12 ore! chin! si maimutica din mine a rabdat cu gandul la recompensa:)
Casa e relativ gata! asta daca poti zice vreodata ca va fi gata! nu avem bucatarie (este jos la parterul casei la mama) , nu avem balustrada pe scari si mobila in toate camerele! A, si cada nu avem!
Dar avem niste flori:) ptiii mancele mama ce muscate curgatoare frumoase avem anul asta! e clar, sunt dusa astazi! pupiciiii
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
monica-elizabet spune:
nina, ma bucur ca e totul bine cu "bucatica" mamei tale...DOamne ajuta! azi am dus-o si noi..pe 3 august avem rezultatul...
gaby, si pentru tine ma bucur nespus ca totul e ok...sa ai grija de tine ca de descurcat te descurci tu...cu siguranta toate scorpiutele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Salutare scorpiilor...
Azi dimineata pe la 7 am ajuns si eu la Timisoara...dupa un drum de vreo 18 ore cu autocarul...
Nu stiu ce sa va povestesc mai pe scurt....insa rezumatul este asta:la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!
Va tzuc si am sa revin si cu atentionare de poze si cu rezumat...sper sa nu uit pana atunci!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
ohooo, lume noua.bine ati venit.te asteptam cu povesti si poze.mi-a fost dor de tine
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
GabyHila spune:
hohohoh! Bine ai revenit Ano! astept comentariile pe blog:) si poze!
neata tuturor! am o lene in mine.... doamneee ca nu ma recunosc!
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
mina spune:
Ptiu, Anutza, pune mana de te hodineste si dupa aia baga detalii. Bine ca nu l-0am convins pe consort sa merem dupa voi, ca atata am facut vorbire cand ai plecat ca mai ca era sa-mi iasa....oooof
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Hello, fete dragi, va salut si eu, in fuga !
Ana, bine ai revenit !
Astept si eu, povestea vacantei in Croatia si pozele !
Pana atunci, am si eu, cateva poze noi, din weekend, aici. Am reusit sa ajungem la strand !
O zi cat mai faina, in continuare !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
Ana68 spune:
Sar'na de primire...
Mina draghe,foarte bine ai facut ca nu ai mers....io-s tare dezamagita...
Iaca am reusit sa pun pozele pe picasa 3,la albumul Croatia-7 nopti cu gorobetii...pe blog am sa scriu...dar sa ma mai hodin olecuta...incetisor cu toate!
Va tzuca mandea
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o zi frumoasa si numai bine va doresc. si
.
Noi suntem bine...
A venit pentru prima data Zana Maselutza si sigur zilele acestea va mai aprea odata-la Bodo
Isabella se rasuceste continuu de pe spate pe burta,rade cu zgomot si f fericita cand dimineata da cu ochii de Bogdan
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)