Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 18
cipicah spune:
Doamne ajuta!
Cu drag va raspund despre Sovata,caci e loc minunat.Nu am mers la tratament,ci am dorit sa mergem cu fetita noastra la salina si la lacul Ursu, pentru a-i intari sistemul imunitar. Am locuit la o persoana particulara si am fost foarte multumiti. Pentru cine doreste mai multe amanunte despre cazare si preturi,raspund pe PM.
De la Sovata sunt aproximativ 180 de km pana la Aiud si vreo 15 in plus pana la Man.Ramet. Cine se incumeta,mai sunt in plus vreo 150 km pana la Man.Prislop,"de unde tara va lua foc".
Cleopatra70,minunate sunt spusele tale si ziditoare de suflete! Dumnezeu sa te binecuvinteze!
sissica spune:
anita
Mergi in meniul din stanga ecranului si apasa pe "Mesaje private". Apoi apasa pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifeaza "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Atentie: in perioada de proba sau daca sunteti suspendat, nu puteti folosi mesageria privata.
nu avem nici un folos din credinta noastra dreapta daca ducem o viata pacatoasa asa cum nu avem nici un folos din viata noastra plina de virtuti daca nu avem credinta adevarata
sissica spune:
cleopatra70,multumim pentru frumoasele tale ganduri si sfaturi,cat si pentru faptul ca ai ramas alaturi de noi
carmelly,doamne ajuta sa fie totul bine
alina ,andrei
,
danuk spune:
Buna seara, fetelor!
va citesc din umbra, desi nu postez tot timpul...ce stiti despre alina? se simte mai bine? Sa o ajute Dumnezeu s Maica Domnului si o intareasca in lupta cu boala, si pe ea si pe cei care ii sunt aproape!
danuk spune:
...tot eu, cu o alta rugaminte!
Daca aveti timp, rugati-va si pentru Irina -Marina, se opereaza maine dimineata. Are o formatiune care i-a crescut la ceafa si tot a crescut pana aproape de caile respiratorii si ii da acum un sentiment de sufocare..operatia este mai complicata, are mari probleme cu inima, sper sa reziste pe masa de operatii. Un medic de la Spitalul Militar nu si-a asumat riscul, acum alt doctor a spus ca sunt sanse ca operatia sa reuseasca. Rugati-va si pentru ea, maine la ora 10 intra in operatie!!
Este din provincie si nu e nimeni cu ea, care sa ii fie aproape la spital dupa ce iese din operatie. Sa o intareasca Dumnezeu!
monimo spune:
Irina-Marina

cipicah multumim...e frumos la sovata am fost si noi de cateva ori in trecere...dar am crezut ca e vorba despre tratament de bebe. la prislop si aiud o sa ajungem si noi peste 2 saptamani. doamne ajuta-ne ca imi doresc tare mult! si la inceputul lui august o sa merg la luna la Medjugorje in pelerinaj...am primit binecuvantare de la preot. o sa ma rog si acolo Maicutzei sfinte pentru noi toate..sa ne mijloceasca iertarea de pacate si sa ne fericeasca sa fim mame daca suntem vrednice..
cami draga ce mai faci? Alina
Claudia ma bucur si eu ca esti alaturi de noi, ca scri atat de... cu suflet si ca ..te cunosc asa indirect...Citeam despre tine prima data cand am intrat si ma gandeam ce binecuvantata ai fost sa incepi topicul asta..care a dat atata speranta, a imprietenit oameni, a schimbat vieti poate...Doamne ajuta-ne!
cami_antonia spune:
fetelor
diagnosticul e crunt...
CANCER CRANIAN METASTAZA

e cumplit de greu
deja respira cu aparatele
a dus boala fffffffffff mult pe picioare ... se pare ... pana cand a doborat-o rau ..
nu merita asa ceva draguta de ea ...
e o fata buna, sincera, copilaroasa, careia ii plac pisoii
fratele meu maine va pleca deja din malta spre tara cu pisoiul lor sa il aduca sa il simta
e si paralizata pe dreapta
nu poate vorbi
doar deschide ochii
ma chinui sa ma tin tare sa nu pierd laptele
ma voi gandi sa deschid un cont maine sau poimaine daca va oferiti ... un ajutor financiar e binevenit mereu ... am inteles ca face niste injectii f scumpe ... va pup
va multumesc pt rugaciuni si pt ca imi sunteti aproape
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!