Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Vai Cami...imi pare asa de rau....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
maria08 spune:
Buna dimineata!!!
Doamne Ajut-o pe Irina-Marina!!!! Mi-au dat lacrimile cand am vazut ac nu va fi nimeni sa o astepte dupa operatie......offf, Maicuta Domnului s-o ocroteasca sub Sfantul Sau Acoperamant!!!!
Cami: Doamne, Dumnezeule....grea incercare!! Trebuie sa aveti nadejde, Dumnezeu poate face minuni! Ma ingrozesc atatea vesti cumplite.....tineri care au boli grave, tot mai multi tineri....
Doamne Ajuta!!!!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
cami - nu am cuvinte, draga mea....imi pare nespus de rau....chiar nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca pe toti si sa va dea putere si rabdare sa duceti aceasta cruce...
magdita spune:
Doamne, Cami, ce nenorocire 
... Cumplit... Dumnezeu sa va fie alaturi in orice clipa 

.
Alina 
Adrian 
Maria Alexia 
Cosmin 
Irina Marina 
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
sufletel_80 spune:
Camy, nu stiu cat conteaza cuvintele de incurajare, insa rugaciunile noastre pentru Alina si Adrian se indreapta catre Dumnezeu, si poate ne va auzi cand toti vom stiga Domane ajuta-i pe acesti doi tineri sa se mantuiasca prin nevoile si suferintele cumplite prin care trec.
Suntem alaturi de voi ... e groaznic
.
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
cami... cuvintele sunt de prisos. Bunul Dumnezeu face minuni, sa ne rugam neincetat pentru Alina si Adrian , pentru sanatatea lor.
Adrian si cei apropiati Alinei, sa citeasca Acatistul Sf. Nectarie, vindecator de cancer , iar Alina sa fie unsa cu Mir de la Sf Nectarie.
Am in familie un cumnat diagnosticat acum 8 luni cu cancer de vezica, cu metastaze osoase si pulmonare de gradul IV- deci ultimul stadiu, medicii i-au mai dat de trait f putin. Noi insa ne-am rugat neincetat Sf Nectarie si Maicutei Sfinte , am adus Mir de la Sf. Nectarie (din Bucuresti) cu care se unge zilnic si azi metastazele au scazut si este spre insanatosire.
Sa avem incredere si sa ne rugam. Doamne ai grija de Alina!
Alina, Adrian, Cami si toata familia

ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
maria08, multumesc mult pentru gandurile bune si rugaciuni.
Dumnezeu sa te ocroteasca.

pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca sau sufleteasca.

tuturor si sa aveti o zi luminata si binecuvantata de Dumnezeu
Doamne Ajuta!
oanka80 spune:
Doamne ajuta pentru irina-marina si alina
cruce grea pe umerii familiilor. suntem alaturi de voi inaltand rugaciuni pentru aceste suflete chinute 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
5+
*mamica unui fluturas*
carmelly spune:
Irina-Marina
Imi pare atat de rau pentru Alina, o cruce grea pentru ea si pentru voi. Dureros, foarte dureros... Eu ma rog in continuare pentru ea si Adrian pentru insanatosire. Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va ocroteasca.
Acoperamantul Maicii Domnului sa va acopere pe toate. O zi buna.