Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (41)
Raspunsuri - Pagina 17
ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
maria08 Bunu Dumnezeu sa te aiba in paza sa, multumesc pentru gandurile bune si curate.
Oanka80, felicitari pentru burtica, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa-ti dea o sarcina usoara si o nastere la termen de BB sanatos si bun.
Multumesc pentru cele scrise, ma rog neincetat ca minunea din burtica sa se obisnuiasca acolo , vreo 8 luni si jumatate si sa creasca .
Peste 8 zile fac analiza beta HCG. Doamne Ajuta sa fie buna.
cipicah, bine te-ai reintors de la Sovata.
caciantoni, multumesc mult pentru postari, sunt foarte interesante si avem inca multe , multe de invatat. Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze.
tuturor si sa aveti o zi luminata.
Doamne Ajuta !
unombun spune:
anita,vad ca suntem din acelasi oras,hai sa vorbim pe mes.private,sa-ti spun unde sa mergi la dezlegari si rugaciuni si la ce doctori(trupesti),daca te intereseaza.
carmelly spune:
Salutare
Am fost si noi la intalnire cu dr nostru. De saptamana viitoare in a 3-a zi a CM incepem stimularea.
As da si eu acatist dar nu am unde. Am sa pun sotul sa printeze lista cu numele cu acordul vostru sa o las la bis. Vlaherne cu lumanare, daca imi dati voie.
V-am simtit aproape la rugaciune cand am facut la ora 9. Sper sa imi intra in reflex ora. Iar pacatuiesc ca zic ca fac rugaciunea, se face nu se lauda 
Of fetelor, rugati-va si pentru mine pacatoasa sa am si eu bb, ma napadesc lacrimile cand vad copilasi mici la alte cupluri
. Si sotul isi doreste il vad cum se uita si el la copilasi mititei, mai ales ca a fost pediatru iar eu nu pot ii oferi
.
Alina si Andrei
Dumnezeu sa va ocroteasca.
georgia_c spune:
salutare la toata lumea
am reusit sa vorbesc un picut cu cami , si m-a rugat sa va transmit ca va multumeste pt rugaciuni
, si va roaga sa o pomeniti in continuare pe Alina , caci tot nu este bine
Doamne ajuta sa auzim numai de bine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
monimo spune:
Alina
. cami suntem alaturi de voi si nu uita daca va putem ajuta dupa puteri si material deschide un cont la banca. stiu cat de greu e cand da asa un necaz peste om..si nu sti de unde sa mai iei si ce sa mai faci.. sa auzim de Alina sanatoasa si sa inteleaga rostu la tot ce i se intampla acum..candva. Doamne ajuta!
deeva ma alatur si eu rugaciunii de la 21 cu mult drag si iti multumesc si eu ca ne-ai scuturat..aveam nevoie. Am citit azi si parca citeam cu inima nu cu ochii...unde-s multi....
victorita Maicutza sfanta si toate puterile ceresti sa fie cu voi.
cipicah ma alatur rugamintii mariei de a ne spune cate ceva despre tratamentul la sovata. cu iertaciune. multumesc pentru postarea despre sfintii inchisorilor. am terminat de curand "Din inchisori spre sinaxare" si de atunci ma tot indeamna inima la Aiud. luna asta o sa mergem si acolo si la prislop cu voia Domnului.
Oana, ALRAK sa fiti iubite si sanatoase dragelor si tot cerul sa fie cu voi
Va multumesc ca existati..
Monica
monimo spune:
p.s. carmelly nu te lasa draga mea ca suntem alaturi de tine. si noi avem 7 ani de casatorie si nu disper nici un moment. mai mult vreau 3 copii. pana o sa avem copii nostri cand s-o indura DD sa ne ierte pacatele... boteaza copii ca e lucru bun.
sunt aici fete minunate.. si cipicah cu suflet atat de bun... care se roaga. si noi alaturi de ele. aici esti/suntem Acasa.
cleopatra70 spune:
Dragele mele fete si Cipicah,
Va multumesc pentru primirea voastra minunata si urarile frumoase!
Imi pare rau ca nu sunt cu voi la rugaciune la ora 21:00,v-am spus motivul meu,dar ma rog la ora 23:00 pentru voi cu toata dragostea mea,nu-i uit pe Alina si Adrian niciodata.Dumnezeu sa-i ajute sa se insanatoseasca grabnic!
Ce frumos lucreaza Dumnezeu prin Duhul Sfant prin unele sufletele curate si luminate.
E foarte important sa mergem la spovedit si impartasit,la Sf.Maslu , sa ne rugam zilnic,asa cum ne hranim pe fiecare zi sa supravietuiasca trupul nostru,asa trebuie sa hranim sufletul,sa-l curatam de pacate.E bine sa iertam toti oamenii,sa ne iertam chiar in primul rand pe noi,sa ne rugam si pentru dusmani ,sa le despietreasca Dumnezeu inima ,sa-i faca mai buni.Zilnic sa ne rugam pentru iertarea pacatelor facute cu gandul,cu fapta,cu cuvantul .Nu trebuie sa uitam sa mergem la slujbe,la toate sarbatorile sfinte,sa sfintim casa,sa fim linistiti si impacati ca Dumnezeu ne da tot ceea ce ii cerem,sa ne lasam in voia Lui ca stie mai bine ce cruce putem duce.Nici acatistele nu trebuie uitate,pentru familie,rude,listuta noastra,o sa merg sad au un acatist cu listuta.Toate bolile si necazurile vor disparea daca urmam voia Lui,cand se curata sufletul se va curata si trupul.
Eu zic pe langa rugaciunile de dimineata si seara,ziua, rugaciunea inimii:”Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluiestema pe mine pacatoasa.Amin”.Cand am cateva minute libere o zic din toata inima si pe strada in gand,ajuta foarte mult.
Noi suntem copii Lui Dumnezeu ,El are grija de noi numai daca traim dupa cuvantul Lui.E foarte frumos sa-L avem pe Dumnezeu in suflet si in minte.
Scuze,daca mai gresesc cu scrisul dar oboseala si timpul nu ma lasa…
Va rog,sa ma iertati ca nu va scriu la fiecare,toate sunteti minunate si ati intrat in sufletul meu pentru totdeauna , va iubesc la fel ca si pana acum!
Dumnezeu ,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa vegheze asupra voastra cu sanatate si multa lumina in suflet!
Toate aspirantele sa primeasca darul vietii in pantecel,gravidutele sa fie sanatoase cu sarcina usoara pana la termen si mamicile cu puisorii lor sa se bucure impreuna de fiecare zi petrecuta impreuna cu liniste si multa sanatate!
M-as bucura mult sa ne viziteze cat mai multe fete dragi noua.
Dumnezeu sa ne lumineze sufletul cu dragostea Lui!Doamne ajuta!
DESPRE LUMÂNARE, CANDELA #350;I MÂNTUIRE (pr. Ioan)
http://www.lacasuriortodoxe.com/article-32248187.html

caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie08.htm