Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 9
deya spune:
Eu v-am tot citit din umbra.
Sanatate la toata lumea
.La noi nimic nou.
Aida ai primit Pm-ul meu?
aidaciolac spune:
*Emanciparea femeii in lume*
.
La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si
spune:
" Eu i-am spus barbatului meu...Hans, de maine tu gatesti !
Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe
Hans ca se
duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa, eu m-am pus
numai la masa si am mancat".
Celelalte femei: "BRAVO, BRAVO!".
.
Se ridica frantuzoaica si zice: "eu i-am spus barbatului meu...
Jean, de maine tu speli hainele !
Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am
vazut pe
Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la
uscat".
Celelalte femei: "BRAVO, BRAVO".
.
Se ridica romanca: " Eu i-am zis barbatului meu....
Ioane, de maine tu iti calci camasile !
Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic,
a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiul stang.
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
silvana75 spune:
ioiiii Aida asta cu emanciparea e super, am ras cu mamanu de numa 
Ieri am fost la artificii dar n-am facut poze ca am uitat sa cumpar baterii asa ca am doar cateva, dar nu cu artificii, azi am fost la iarba verde ca in sfarsit s-o incalzit putin.
va
si va doresc o saptamana cu soare
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
emag spune:
`neata! Nu pot sa cred... Nimeni n-a facut cafea pana la ora asta, pot sa ma revansez in sfarsit si sa fac eu "cinste", dupa ce atata timp doar am baut facuta de voi...

Sper ca sunteti bine, ca ati avut un weekend frumos, va pup pe toate.
O saptamana frumoasa sa aveti!
anda spune:
no multzam de cafa...ca io nu mai gaseam subiectu ![]()
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
silvana75 spune:
iau si io un shol de cafa .... va tzuc 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
aidaciolac spune:
in sfarsit pe prima pagina ![]()
e cald afara? 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
Doua blonde stau de vorba:
- Cu cine te-ai mai culcat in ultimul timp?
- Pai, aseara, cu un culturist...
- Ooo!!! Si, cum e sa faci sex cu unul plin de muschi?
- Cum sa fie... Ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare... cu o cheie mica.
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
Ana68 spune:
Salut si de la mine....noi....obisnuit....am tras o fuga la Mall,ne-am fatait pe acolo....si am lins o cafea cu gheata la Starbucks,o gogoasa cu ciocolata,cate un suc si un biscuite cu ciocolata alba....e bun,mah,tare bun....M-a racorit de numa' cafeaua aia si a mers la marele fix....
I-am reincarcat cartela lui Alex,am prins o oferta fainuta....aia cu cuplatul la cartela...reclama cu aia doi tipi si fatuca....la numai 4 euro pe luna(sau 4 dolari?).
In rest...n-am ce va spune....
Sper ca sunteti bine si alea de scrieti si alea care nu scrieti...va tzuc si sa aveti o saptamana cu realizari multiple!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
saptamana faina sa aveti 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor