Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 10
deya spune:
Eu plec de maine pe Cheile Crasului.Ne auzim pe joi.Aveti grija de voi.
Ps:Ana si Anda eu va citesc blogurile
imi place de voi
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deya Aida ai primit Pm-ul meu? ![]() deya |
acum am vazut ca ai scris si mi-am adus aminte ca nu am reusit aseara sa mai trimit mesajul ca NU am primit PM-ul

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
deya spune:
Pe scurt asa Aiduca desi nu vroiam sa iti scriu aici,am visat-o pe Emma saptamana trecuta si printre altele o sa iti povestesc odata mi-a zis scurt :"Sa ii spui lu mama ca ma joc"si a fugit la niste copii.
Eu visez cam rar de aia m-a si mirat visul(de fapt eu vroiam sa vin cu Deianira cu flori la cimitir dar Deianira era la lucru(de fapt amandoua vroiam)si nu am mai venit.Am visat-o si asa clar mi-a spus "stiu ca ai vrut sa vii la mine,lasa ca nu ma supar stiu ca ai vrut".
M-a mirat foarte tare ca eu nu am apucat sa o cunosc si cum mi-a zis ea...stiu ca vrut sa vii la mine

si eu nu m-am mobilizat mi-a fost rusine sa vin cu popica.
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deya Pe scurt asa Aiduca desi nu vroiam sa iti scriu aici,am visat-o pe Emma saptamana trecuta si printre altele o sa iti povestesc odata mi-a zis scurt :"Sa ii spui lu mama ca ma joc"si a fugit la niste copii. Eu visez cam rar de aia m-a si mirat visul(de fapt eu vroiam sa vin cu Deianira cu flori la cimitir dar Deianira era la lucru(de fapt amandoua vroiam)si nu am mai venit.Am visat-o si asa clar mi-a spus "stiu ca ai vrut sa vii la mine,lasa ca nu ma supar stiu ca ai vrut". M-a mirat foarte tare ca eu nu am apucat sa o cunosc si cum mi-a zis ea...stiu ca vrut sa vii la mine ![]() ![]() ![]() si eu nu m-am mobilizat mi-a fost rusine sa vin cu popica.deya |
of deya

merci mult
. Imi este atat de dor de Emma 
de nu pot respira. Intelegi? Si acum e si mai greu ca e Laci acasa saptamana asta si trebuie sa imi ascund suferinta , dar azi pur si simplu nu am mai putut 

Imi este atat de dor

Merci inca odata ca mi-ai spus
, distractie placuta pe Cheile Crasului 

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
danitin spune:
La mine toate
asa ca nu are rost sa detaliez. Stau in butoi si astept sa treaca ...
tuturor.
aidaciolac spune:

sa aveti o zi happy 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Mihi spune:
Aiduk...te pup pe sufletel
...nu te mai tot controla...ca te intelege omu tau...probabil si el arata doar pe juma ce simte...tot ca sa nu te supere...dragii nostrii...va imbratisez strans...fusasi la mako?
deya ...pupici si distractie...ai incredere in DD...si nu te mai tot framanta ce va fi cu popica...va fi ce va crede DD ca e bine pt voi..
Dani
...si da mie caramizile alea sa-mi fac casa...
mama ce s-o intunericit...de la suparatele noastre cred...pup toate suparatele
...si sa vi se insenineze sufletele va doresc...sa nu mai doaie nimic nici fizicelul nici sufletelul
va pup pe toatele
...ma miram ce pute dintr-o data...cand colo americanu imi pregati o surpriza in izmene...asa ca am treaba...
mihi 12+
andanii spune:
offff .... nu a plouat de foarte mult timp nu ???? 

sa aveti o zi frumoasa zuzelor 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Doris-Alina spune:
Neatza, dragelor...
Nu am avut net, de doo zile, in 700 la Buni, caci inca stau aici...
Cine imi da si mie ceva de baut dimineata? in afara de cafea...ca nu mai beau...
poate un fresh? sau un ceai?
Deya, ce ma bucur ca i-ai transmis visul Aidei...
avea nevoie de el...
Eu supravietuiesc, nu sunt inca bine, ma lupt cu multe si e grele...
Daca va sun pe vreuna din voi in miez de noapte, sa nu-mi dati eject...ca poate am nevoie de sprijin moral...
Is sub nivelu marii...
Da va luv iu pe toate, si va
apasat de nu va vedeti...
O zi faina!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mihi spune:
andanii
...tu di ce esti nacajita?...ce te framanta scumpo?
dorisake
...cu cine, ce te lupti?...zi ca sa te ajutam...vezi ca vazui o blonda intrand ieri la radu...era numa in sortz...ii pregatea un tort de ziua lui...
mihi +...asa mai scrie da ma tine cineva de main i vrea sa-l plimb