Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 8
Mihi spune:
aiduka...asa mai vi de acasa...numa io inversez...lapte cu cafa...
dorisake...la daniela ai fost?...tarziu am vazut mesajul tau...no oricum bine ca esti mai bine...
sanatate tuturor si de la mine...
...we fain...ma duc sa fac o ciorba a la grec...
mihi 12+
aidaciolac spune:
la mine imediat e gata aia de verisoare ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monica-elizabet spune:
sa aveti un we minunat
vin in vizita Aida sa pap ciorbita de perishoare 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Saluti si de la mine....azi am fost cu copiii la UMT...am stat vreo 6 ore...si s-au distrat fain!Ne-am cam ars pe umeri si fete,dar ne revenim.![]()
Sanatate la toata lumea si sa aveti duminica faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
aidaciolac spune:

ca de la 4 nu dorm si parca mi-am injectat adrenalina , pacat ca e duminica
si nu pot sa frec niste geamuri ceva ...
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
vad ca vorbesc cam singura pe aici 
... plec in piata cu matzocii
sa gasesc 2 pagini scrise pana ma intorc 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
Ana68 spune:
Va salut si eu...uite inca o zi faina si azi...Aida,cred ca pana spre seara tot singura vei vorbi aici...asa ca mai bine mergi la nani si recupereaza somnul de azi dimineata...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
aidaciolac spune:
care vine cu mine la Szeged si Mako la cumparaturi saptamana care vine?
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
aidaciolac spune:

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine