Timisoara Impreuna(154) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Ziua buna ...muherelor...ma termina piticotul...asa ca ma duc sa atipesc si io langa el o tzara...

Dani...imi pare rau ca iar ai probleme...la Hunedoara mi-a zis prietena mea din Hateg ca opereaza cu laserul...si nu-i scump ca acia...3 mil cam asa...de san nu stiu ce sa-ti spun...macar un eco sa-ti faci rapid...

Ana vacantza faina fata draga si nu fi trista...sanatosi sa fiim...in rest...dam la spate...nu avem timp de depresii, tristeti...ca ne scade imunitatea ... si asa e scurta viata...asa ca prioritatea nr1...SANATATEA... ca tre sa crestem gorobetii mari

Ando te tzuc ca imi era dor de tine...mamanu mai e acia?...

Aiduka, Dorisake...tensiune santoasa va doresc

mariuka, andanii, silvana va tzuc

geta, deya, monica, fina lu anda...pe unde umbla fetele astea?...

mihi12+

nush ce sa mai fac de mancare...io una as manca numa fructe si orice...da sa fie gatit de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Ziua buna, dragele mele,

N-am prea am apucat sa scriu in ultima vreme, desi v-am citit aproape zilnic. Sper ca sunteti bine.
Aida, Doris, sper ca va simtiti mai bine.

Ana, sper sa gasesti o oferta buna si sa fugiti sa va distrati. Am bagat si eu ochiul la last minute-uri - ca pe alea ma bazez, in caz ca da Domnul sa plecam pe undeva. Altfel, fara oferte fantastice - mai greu ma bag anul asta in seama...

Pup fetele toate, weekend frumos si cu soare sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut din mers...

Mihi,inteles io cuvintele tale cu adnotatii adance...si multumesc de sfat!

Monica emag....pai asa imi zic si eu,de last minite...ca altfel,sa avem pardoneala...pana in 10 iulie mai este,cine stie ce se iveste?!

No,dragelor,sper ca sunteti bine in rest....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pup zuzele,

sunt in revenire... fost la homeopata, primit bilute...sunt mai vesela, sunt mai bine, imi revine linistea si cheful de viata...

Si nu pot decat sa ma bucur, drept pentru care, simt intens nevoia sa multumesc cuiva drag, asa ca maine dimineata plecam la manastirea Sag, ca mi-e dor de calugarul meu drag...

AA...ce-am avut? multe adunate, inghesuite, si-n corp, si-n creier...
Ma dreg cu greu...incet, dar sigur...ca doar aveti nevoie de mine? nuuuu???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doris, ma bucur ca esti mai bine
Aida? pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragelor, scriu repede si imprasttiat, la ora asta ....
Pe scurt, deci,

Doris, logic, doamna, ca avem nevoie de tine, deci.... repede 'opa sus, ca viata e grea

Ana, nu stiu ce sa zic de oferte last minute, io niciodata n-am reusit sa ma lipesc de ele, poate si mania mea de a sti ca totul e pregatit din timp. Dar, bafta ....

Am fost la dr., din ciclul, nu faceti ca mine... deci, ca sa nu trec weekendu cu pitici pe creier, am mers la priml dr intalnit in cale, unul cu cabinet la noi pe strada. Omu' ok in principiu, cabinet curat, conditii ok dar.... cica durerea mi se trage de la "un proces inflamator", amanunte indescifrabile. Trebuie sa dau, deocamdata, cu betadina, local.... Mi-a facut un eco + consultatia = 150 lei. Misto! La eco a gasit "o formatiune" de 8 mm, fara legatura cu inflamata, pentru care a recomandat mamografie si marker tumorali. Am sa merg la dr cu care am nascut ca sa lamuresc situatia ... chetia asta ca ma duc cu o durere de san si ajung sa-mi scot maseaua nu ma pasioneaza. Aberez putin, dar o sa pove eu cum a decurs consultatia, ca de la un simplu control pentru inflamatia aia m-a trezit cu set de analize si oferta de control complet.

No, deci va las ca-s vag incoerenta.... dar va cu tot dragul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Pup si eu cu drag zuzele ma bucur ca Doris e bine

La noi nimic nou, maine seara va pun poze de la artificii

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si io
[cafeaa]

mai dano nu te mai stresa atat , cu calm trebuie sa mergi la control si DA trebuie sa iti faci mamografia si markerii tumorali sa scapi de-o grija. Te si grija de tine acum si lasa draq ganduri negre ca nu te ajuta cu nimic.

la gasca

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

week-end fain si multa sanatate la toata lumea.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

www.youtube.com/watch?v=k89XvfQfTIM" target="_blank">cafea cu lapte pentru toata lumea

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput