Aradence DC...! (123 )
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
GABI mersi de intrebare,e aproape gata bagajul.
Deocamdata ma distrez cu ceva gen declaratia 394
.Si mai am de lucru cat cuprinde ca sa pot calcula si impozitul pe profit 
Diana e la mami inca,mai un pic si vine.
In rest, dorm cam nasol,pe bucati cu contractii,impunsaturi in col, nu mai zic de cat ma loveste/impinge flacaul.
N-am apucat inca sa dau iama la poze ...
MONI
34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
flavia ramona spune:
Clau, fac tot posibilul sa petrecem ziua de sambata impreuna, sper sa fie ziua buna.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
gabitzica spune:
Flavia iti dau un link , poate gasesti ceva job interesant. http://arad.ejobs.ro/oras/Arad. Hai fi optimista, te rog. Stii vorba aia... orice sut in fund, un pas inainte. Am incredere in tine ca o sa iti gasesti repede de lucru ceva fain.
adablackcat spune:
Pe ejobs am gasit si eu jobul meu, dar am si cunoscut pe cineva aici, ceea ce a contat intr-o masura oarecare cred. Suntem un colectiv de 11 oameni si e super tot.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
La multi ani
Iulia
. Sa cresti mare cuminte, sanatosa si putin mai mancacioasa
Ada sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
monica70 spune:
LA MULTI ANI IULIA
! 
MONI
34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
adablackcat spune:
Multumim de urari! Iulia e inca la Alba, am vb de dimineata cu ea la telefon, era tare fericita ca i-a facut buni tort, si a facut tot felul de intreceri cu Vladut prin curte. Doamne dor mi-e de ei! Azi trebuie sa-i aduca Teo acasa, dar nu se stie inca ce-o fi ca la Teo ii e stricata masina. Io i-am lasat-o pe a mea dar inca n-a plecat. Programul era sa-i fac tort in forma de inimioara diseara si sa-i pregatim un party surpriza pe cand ajunge acasa. Oricum ziua i-o tin abia sambata viitoare. Probabil ca luni plec la buc la trainig.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
La multi ani, Iulia! Sa aduci numai bucurii in viata parintilor si a fratiorului tau! 

de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
gabibociort spune:
LA MULTI ANI, IULIA
Gabriela
fericita de
www.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
cristinacsa spune:
La multi ani, Iulia!

Ada, felicitari pt job.
Gabi, faine pozele si protagonistii.
Ioana, frumosi pufisori.
Ale mele sunt mai mult la bunica, cu trupa pe strada , role, biciclete.
Cristina si gemenele