Aradence DC...! (123 )
Raspunsuri - Pagina 17
flavia ramona spune:
Ada, te invidiez, in sens bun vreau sa spun. Asa eram si io de cand am inceput lucru. Ma bucur sa te vad asa, meriti.
Io fac dovlecel pane.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Melania 14 spune:
Buna dimineata!La mine e buna de la 7
.
Gabi super pozele!
Ce fain s-au distrat copiii si ce trupa mare ati fost!Cu Adriana au fost iar si parintii?Mai suge cea mica?In sfarsit ii cad si eu impreuna pe parintii lui Bogdi
.
Cum v-ati descurcat cu copiii atata amar de drum?!Pe plaja alea erau casute de locuit?
Flavia nu stiu cat de groaznica e otita,cat faptul ca tre' sa le dau medicatie diferita pruncilor si protestele lor.Imi vine sa-mi iau campii!Fata asta nu bea numai nurofen cu placere ,restul parca ar fi otrava.Imi creaza o stare de nervi de nu va puteti imagina.Nu pot sa o prostesc si nici sa o sensibilizez cu nimica
.
Ei suporta bine,mai plang din cand in cand cand au puseuri in urechea dreapta
,dar de dormit au reusit amandoi in noaptea asta,mai putin eu
.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
Claudelu spune:
Neata!
Carmen, multa sanatate copilasilor tai 
La mine dimineata e buna, in fiecare zi, incepand cu ora 6...exceptie fac week-end-urile cand baietii mei draguti si buni ma lasa sa dorm pana la 10-11, uneori chiar si 12 ![]()
Ada, ailaviu2
Sambata daca'i cald unde merem cu pruncii? la strand sau la Ghioroc? Cine mai pofteste, cine mai doreste? ![]()
Flavia, sambata ai program cu noi...ti-e CLAR? ![]()
Alina.a, te pup si te imbratisez cu mult drag! Iti doresc tot ce e mai bun si mai bun pe lumea asta si ai incredere in Dumnezeu! 
Mai da io nu stiu ce e cu mine...as dormi non stop...ieri la 8 eram deja in pat...pana la 23 am dormit asa in reprize...acum mi'e somn, acum nu, acum ma doare capu...etc...cred ca ar fi cazu sa-mi fac niste analize, nu? ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Claudelu spune:
Gabi, bine ai revenit!
Cand am putin timp ma uit si peste poze sa vad si eu cum e Rimini si cum v-ati distrat
Poate o vad pe sora mea printre pozele tale 
EDIT ca m-am uitat pe poze...unu la mine...esti enervant de slaba
, doi la mine...se vede ca v-ati simtit bine si trei la mana...si in familia Floarea se doarme asa...deci ne-ati furat pozitia 
Doamne ce scumpa e Ioana cum doarme
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
gabitzica spune:
Carmen, Adriana a lasat-o pe Alina acasa pentru ca acum a intarcat-o. Nu a reusit acasa. A fost mai greu de intarcat mama decat fata.
Cel care a fost cu ei a fost tatal lui Marius cu care nu au mai fost pana acum in concedii. Vad ca ai cunoscut toata gasca.
A fost fain ca au fost multi copii si nu am avut treaba cu ei. Tudor s-a jucat cu Bogdan iar fetele cu verisoara lui Bogdan.
Clau , Ioana era rupta la masa de pranz , a adormit de cateva ori![]()
gabitzica spune:
Clau, nu sunt chiar asa slaba... Am fost cu 3 kg mai slaba cand alaptam...
Nu am fost chiar in Rimini ci intr-o statiune langa, Misano Adriatico se numeste.
Carmen pe drum a fost relativ ok, la intorcere copiii au fost mai cuminti decat la plecare.Ne-au intrebat de 100 de ori cand ajungem
. Au dormit, au mancat si s-au jucat. Alea pe plaja nu erau casute ci baruri si cabine.
adablackcat spune:
Ioi Gabi ce ti-or cazut tatele in poza asta.![]()
Ioana e absolut faina in toate pozele, iar Tudor un serios.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
Gabi m-am amuzat si eu de poza respectiva.Pe Vali si Tudor ii stiu din scoala si din cartier. Mai tarziu ne-am revazut in parc cu copiii.
Intarcarea zici ca a reusit?Dar pe Maia nu a alaptat-o asa de mult?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Carmen , a mai fost plecata Adriana in iarna o saptamana, dar atunci s-a muls si abia a asteptat sa ajunga acasa sa ii bage tzatza in gura la fata. Acum, desi i-a fost greu sa plece numa cu un copil in concediu, a zis ca e momentul potrivit, Alina are un an si cinci luni si Adriana era pe post de suzeta noaptea. Nu s-a muls decat in primele zile sa isi detensioneze sanii. Pe Mara a alaptat-o ca si tine 4 luni, si pana la 6 s-a muls si i-a dat cu sticluta.
Moni sper ca esti bine. Ai teminat bagajul pentru spital?