Aradence DC...! (123 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Iulia
Ada, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de toate reusitele ei in viata.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Clar nu sunt normala Azi, de fapt de ieri imi tot spun sa nu uit ca e ziua Iuliei si sa o sun pe Ada...si...am uitat
Ada, ailaviu si iarta-ma

Iulia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Vrea sa vina cineva miine seara de la 18.15 la Cinema City la Iulius Mall in Tm la Ice age 3 {3D-cu ochelari). Se poate face rezervade de bilete online. Deja am adunat gasca de 13 persoane, im timp ce scriam mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Iulia

Ada si sa va traiasca printesa alaturi de fratiorul ei!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Noi maine o crestinam pe Dora, asa ca zic pas la Ice Age. Probabil o sa mai scriu pe luni, ca maine cred ca o sa fim rupti.
Va pupam si weekend frumos in continuare!
Si voua, Flavia si Alina.a

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Ce-i cu linistea asta???

Tocmai am venit din Obor...am fost cu Flavia in Obor cica sa luam haine la copii ...da ce haine faine ne-am luat NOUA
Ada, acum am inteles si noi de ce in fiecare duminica esti in Obor Cu 23 lei mi-am luat 7 tricouri absolut superbe, 3 fuste idem si o pereche de pantaloni...deci m-am imbracat...si Flavia si-a luat haine super, dar cel mai faini sunt o pereche de pantaloni albi...nu-i asa Flavia??

Flavia, ai avut o idee super...m-am relaxat la maxim! Trebuie sa facem chestia asta macar o data la 2 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noa Clau, Neatza! Am fo si io , ma mir ca nu ne-am intalnit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Noa Clau, Neatza! Am fo si io , ma mir ca nu ne-am intalnit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

nu ne-am intalnit ca noi nu ne-am dus cu noaptea'n cap

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau draga, asa ceva, trebuia sa spui ca ai dat 230 lei pe atatea haine .
Adevarul e ca pantalonii aia albi is cei mai cei dintre toate cele cumparate.

Ada, noi ne-am dus numa pe la 11:30, si nici nu am stat mult, pana pe la 13:30.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salutare!
La multi ani Iulia!Ada sa-ti aduca numai bucurii print.zesa ta!
Cristina sa-ti traiasca micutza crestina!
Pe mine ma trage Bogdi de degete si ma ciupe si ma musca acuma si Maia il ajuta si ea sa traga de mine ca i se pare amuzant,si cica si ea vrea sa butoneze la calc;acum s-a catarat pe scaun la mine si ma strange de gat Maia , dupa ce a luat o tranta cu scaunelul ei mic de plasticLa Bogdi ii creste al saselea dinte si e cocotzat pe mine non stop.
Cu Monti scad incet, dar sigur.Ada, Cristina , Miha, vai cum mai sunteti? Mai slabirati?

Mergi la inceput