Aradence DC...! (123 )
Raspunsuri - Pagina 19
flavia ramona spune:

Iulia 

Ada, sa va traiasca printesa si sa va bucurati de toate reusitele ei in viata.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Claudelu spune:
Clar nu sunt normala
Azi, de fapt de ieri imi tot spun sa nu uit ca e ziua Iuliei si sa o sun pe Ada...si...am uitat 

Ada, ailaviu
si iarta-ma 
Iulia 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
gabitzica spune:
Vrea sa vina cineva miine seara de la 18.15 la Cinema City la Iulius Mall in Tm la Ice age 3 {3D-cu ochelari). Se poate face rezervade de bilete online. Deja am adunat gasca de 13 persoane, im timp ce scriam mesajul.![]()
pufymic spune:

Iulia

Ada
si sa va traiasca printesa alaturi de fratiorul ei!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
maria_rubi spune:
Noi maine o crestinam pe Dora, asa ca zic pas la Ice Age. Probabil o sa mai scriu pe luni, ca maine cred ca o sa fim rupti.
Va pupam si weekend frumos in continuare!
Si voua, Flavia si Alina.a 

de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
Claudelu spune:
Ce-i cu linistea asta??? 
Tocmai am venit din Obor...am fost cu Flavia in Obor cica sa luam haine la copii
...da ce haine faine ne-am luat NOUA ![]()
![]()
![]()
Ada, acum am inteles si noi de ce in fiecare duminica esti in Obor
Cu 23 lei mi-am luat 7 tricouri absolut superbe, 3 fuste idem si o pereche de pantaloni...deci m-am imbracat...si Flavia si-a luat haine super, dar cel mai faini sunt o pereche de pantaloni albi...nu-i asa Flavia?? ![]()
Flavia, ai avut o idee super...m-am relaxat la maxim! Trebuie sa facem chestia asta macar o data la 2 saptamani ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
adablackcat spune:
Noa Clau, Neatza!
Am fo si io , ma mir ca nu ne-am intalnit.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Noa Clau, Neatza! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
nu ne-am intalnit ca noi nu ne-am dus cu noaptea'n cap
Claudia
si Raul-Andrei 
flavia ramona spune:
Clau draga, asa ceva, trebuia sa spui ca ai dat 230 lei pe atatea haine
.
Adevarul e ca pantalonii aia albi is cei mai cei dintre toate cele cumparate.
Ada, noi ne-am dus numa pe la 11:30, si nici nu am stat mult, pana pe la 13:30.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
niko_26 spune:
Salutare!
La multi ani Iulia!
Ada sa-ti aduca numai bucurii print.zesa ta!
Cristina sa-ti traiasca micutza crestina!
Pe mine ma trage Bogdi de degete si ma ciupe si ma musca acuma si Maia il ajuta si ea sa traga de mine ca i se pare amuzant,si cica si ea vrea sa butoneze la calc;acum s-a catarat pe scaun la mine si ma strange de gat Maia , dupa ce a luat o tranta cu scaunelul ei mic de plastic
La Bogdi ii creste al saselea dinte si e cocotzat pe mine non stop.
Cu Monti scad incet, dar sigur.Ada, Cristina , Miha, vai cum mai sunteti? Mai slabirati?