FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 21
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK clipsy, pana acum sunt bine, multumesc de intrebare. ![]() Cred ca la mine este o problema, as vrea sa ma simt si sa fiu gravidutza Nu am nicio durere, mici intepaturi in zona ovarelor, dar mici, nu dureri adevarate, in rest nimik. Mai am de asteptat 6 zile pana la beta , si minutele imi par ore , iar orele zile. tuturorDoamne Ajuta! ![]() |
Gaseste ceva dragut la care sa te uiti!
Poate ceva desene animate cu astea niciodata nu dai gres!

sa treaca timpul mai repede
fetelor voi stiti cumva cand intra in co Zado?
clipsy spune:
| citat din mesajul lui dent Clipsy,esti o dragutaaa....! Am un inceput de fiv(anul trecut in august)dar oprit tratamentul dupa trei zile,fiv 2 in noiembrie esuat.La cele doua fiv am pus 15 kg,cu,care ma lupt.Zece au mers jos,au mai ramas...destule.As fi bucuroasa sa anunt pe forum: fetelor mai am 6-7 luni si nasc! Pana atunci,va sustin pe voi!!!!!!! ![]() |
Ti se cere sa ai un anumit nr de kg?
Imi pare rau pt cele 2 FIV`uri nereusite :((
clipsy spune:
| citat din mesajul lui iaia13 ceau, ce mai faceti voi?????NOIsuntem bine.ieri la eco s-a confirmat ca suntem 2+1 la oferta mami de gemeni 5+beta care l-am facut in Romania mi l-au dat in aceeasi zi daca am platit o taxa de urgenta,nuuuuu?in ungaria a fost gratuit si a fost gata intr-o ora si jumatate. |

FELICITARI!!! URAAAA
SArcina usoara si bebici cumintei la mami in burtica! Sa creasca mari si sanatosi!!

ALRAK spune:
CLIPSY din cate stiu eu si dr. Zado si dna dr K, intra in concediu din 15 iulie , pana la inceputul lunii august 3 sau 5 (nu stiu exact) timp in care se face si igienizare la clinica.
Apoi ,am mai aflat ca o sa-si mai ia concediu si in septembrie , dar asta nu e sigur, dar daca este asa, nu pleaca amandoi drii odata si se inlocuiesc unul pe celalalt , daca este cazul.
tuturor
Doamne Ajuta!
clipsy spune:
| citat din mesajul lui pupy76 CLYPSI multumesc de intrebare, intalnire cu Zadori a fost asa cum m-am asteptat, mie personal mi-a facut o parere foarte buna. Eu am valoarea TSH foarte mare si de aceea mi-a recomandat sa tratez aceasta problema, iar daca totul decurge bine la sfarsitul lui august dupa ce-mi vine CM sa mergem pentru FIV. Mi-a facut si ecografie vaginala unde s-a constatat ca am hidrosalpinx pe partea stanga, mi-a zis ca daca aveam pe ambele parti imi recomanda sa-mi scot trompele, in rest ovarele sunt ok, uterul putin intors. ALRAK tinem pumnii si asteptam vesti. IAIA felicitari pentru cei 2 puiuti. Poop toate fetele. |
si ti-a prescris el tratamentul, nu?!
iti recomanda sa iti scoti trompele tot acolo in clinica lor?
Iti doresc multa sanatate si rezolvare rapida a probl
clipsy spune:
| citat din mesajul lui ALRAK CLIPSY din cate stiu eu si dr. Zado si dna dr K, intra in concediu din 15 iulie , pana la inceputul lunii august 3 sau 5 (nu stiu exact) timp in care se face si igienizare la clinica. Apoi ,am mai aflat ca o sa-si mai ia concediu si in septembrie , dar asta nu e sigur, dar daca este asa, nu pleaca amandoi drii odata si se inlocuiesc unul pe celalalt , daca este cazul. tuturorDoamne Ajuta! ![]() |
Multumesc din suflet pt raspuns!
ALRAK spune:
Laura

multi pupici pentru tine si pentru Nicholas James.
Cum te simti? Ai trecut de prima jumatate a sarcinii, parca ieri ne anuntai ca esti gravidutza.
DD sa-ti dea sarcina usoara in continuare.

tuturor
Doamne Ajuta-ne!
BoboMom spune:
Alrak, merci mult de urari!
Asa e! Nu-mi vine sa cred ca avem 22 de saptamani azi! Ma simt bine, multumesc. E superb! Il simt pe puiul nostru din ce in ce mai bine, iar aseara l-a simtit si Daddy
Va doresc din suflet tuturor sa traiti miracolul asta cat mai curand!
Iaia, felicitari pentru puiuti! Sa va dea Domnul sanatate si sa ajungeti la termen cu bine! 
Adina, eu despre celelalte doua locuri nu stiu nimic din experienta proprie, dar despre Budapesta si Peter Kovacs nu am decat cuvinte de lauda. Noi am mers acolo prima data anul trecut (cand am obtinut o sarcina, dar din pacate am pierdut-o) din motive financiare, dar a doua oara, chiar daca motivele financiare n-ar mai fi existat, tot la Kovacs am fi mers. Adica nu as face aici in State sau niciunde in alta parte FIV, dupa ce l-am intalnit pe Kovacs. E un adevarat profesionist si avem incredere oarba in el. Vorbeste engleza perfect, si-a facut rezidentiatul in New York, e in tema cu ce se intampla pe-aici (in USA) si ii pasa de ceea ce face. Nu mi s-a parut nici o clipa ca pentru el e o afacere ceea ce face, ci doar ca o face cu pasiune. Si acelasi lucru pot sa-l spun despre clinica in general. Nu se asteapta cu orele, desi sunt cautati. Totul e facut ca la carte. Ti-i recomand din inima. Daca mai ai intrebari, sunt la dispozitia ta. A, si inca o chestie. Daca vrei, trimite-i email lui Kovacs la info@ivfpregnancycenter.com si intreaba-l orice ai nevoie sa stii despre procedura, preturi etc. Iti va raspunde prompt si atunci te vei convinge de ceea ce-ti spun. Mult succes! 
Laura
22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
pogonici1977 spune:
fetelor am si eu o intrebare la voi...ptr cele care au fost la budapesta
.daca as scrie un email dct KOVACS PETER de la clinica din budapesta, si sa imi faca o programare, dar nu ptr FIV ci ptr un consult..ptr initial as vrea sa imi faca mai intai un consult, sami zica daca sunt caz direct de FIV sau sa imi faca mai intai o inseminare....
stiti cumva daca face si inseminare???..
eu inainte de FIV as incerca mai intai cu o inseminare...poate poate Dezeu e mare..
BoboMom spune:
Pogonici, scrie-i si stabiliti o programare. Sigur ca va face un consult initial si veti hotari impreuna ce cale veti urma. Nu l-am intrebat niciodata de inseminare, ca la noi nu era cazul, dar sunt sigura ca face si asta. Mult succes!
Laura
22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)