FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 22
pogonici1977 spune:
acum am vb cu sotul meu..si am hotarat sai scriem dct kovacs peter, ptr a ne faca o programare....ii voi scrie zilele astea vreun email., dar eu nu pot acuma, ci dupa 10 septembrie...sa aj la el....
acum ma lupt cu ciuadata de ureaplasma..mia iesit si 2 ora pozitiva..maine merg la dct sa vad ce antibiotice ne va da la amandoi, de data asta dupa cate am studiat treb sa luam macar 14 zile si fara contact.....vad maine
dupa ce ce scap sunt mai relaxata..caci toate analizele sunt ok, leam facut in mai
BoboMom spune:
Pogonici, e perfect asa, pentru ca din cate am auzit prin august are si el concediu. E bine sa-i scrii si sa faci programarea din timp oricum. Multa sanatate! 
Laura
22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
luck spune:
Pupy
dr.Zadori ti-a vazut hidrosalpinxul la eco ? Stiai ca il ai ?
Multa bafta !!!
Alrak , candy

va asteptam cu vesti bune !!!
Laura Garner
intr-adevar , parca mai ieri , alaltaieri ne-ai anuntat ca esti graviduta si acum ... mai ai un pic si gata !!!
Multa , multa sanatate si sa mearga toate ca pe roate pana la sfarsit.
clipsy
si eu stiu ca in a doua parte a lunii septembrie dr Zadori s-ar putea sa lipseasca.
BoboMom spune:
Luck, merci mult de urari! Si tie iti doresc bebe sanatos cat mai curand!
E, mai am ceva! Cel putin 16 saptamani sper! ![]()
Laura
22+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
pupy76 spune:
Fetelor eu alaltaieri am fost la Zadori si zicea ca este in concediu in prima saptamana din august, cand pleaca nu stiu.
CLIPSY, mi-a recomandat sa merg la endocrinolog sa fac tratament pentru glanda sa o aduc in limite normale, iar trompele nu o sa mi le scoata.
LUCK la eco mi s-a vazut hidrosalpinxul, banuiam ca am din cauza durerilor care le-am avut.Eu anul trecut m-am operat sa-mi scoata un fibrom si aveam si atunci, acum 2 ani mi-au facut laparoscopie si la fel aveam si atunci,la ambele operatii mi-au desfundat trompele si asta e si cauza pentru care mi se infunda atat de repede.
zapp spune:
Pogonici, Dr Kovacs face si inseminare. Noua ne-ar fi propus o inseminare pentru inceput, dar avamd in vedere ca avem la ctiv 4 inseminari nereusite si 2 fiv-uri tot nereusite :( a zis ca inseminarea ar fi un pas inapoi...Mergi la consultatie si hotariti impreuna. Daca ii scrii acum, nu cred ca o sa primesti programare mai devreme de 1 sept, deci la fix!
tuturor fetelor
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iaia13 ceau, ce mai faceti voi?????NOIsuntem bine.ieri la eco s-a confirmat ca suntem 2+1 la oferta mami de gemeni 5+beta care l-am facut in Romania mi l-au dat in aceeasi zi daca am platit o taxa de urgenta,nuuuuu?in ungaria a fost gratuit si a fost gata intr-o ora si jumatate. |
wow! BB2 la oferta! felicitari! sarcina usoara si BB2 cuminti si la termen! felicitari si tie si sotului! sa fiti fericiti in 4!
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiii nu stiu daca isi mai aminteste cineva de mine, n-am scris de mult timp aici, dar am vrut sa va arat doua unguroaice la 1 ani si jumatate : http://community.webshots.com/user/pussi3 va doresc tuturor sa traici ceea ce traiesc eu acum! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
Superbe printesele. Nu-mi vine sa cred cat au crescut. Parca mai ieri ne rugam sa stea cat mai mult la mami in burtica.

Adela cand veniti la mare?

Va bag si eu un filmulet de la botez:
Va pup pe toate si va urez numai succes!

Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ALRAK spune:
Luck, multumim pentru galerie, sper sa venim cu vesti bune si eu si Candy. Mai avem cateva zile pana la beta. 
puppy din cate stiu dr Zadori intra in CO in 15 iulie.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!

mami de gemenele
ELENA &