FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 20
ALRAK spune:
clipsy, pana acum sunt bine, multumesc de intrebare.
Cred ca la mine este o problema, as vrea sa ma simt si sa fiu gravidutza![]()
Nu am nicio durere, mici intepaturi in zona ovarelor, dar mici, nu dureri adevarate, in rest nimik.
Mai am de asteptat 6 zile pana la beta , si minutele imi par ore , iar orele zile.
tuturor
Doamne Ajuta!
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK clipsy, pana acum sunt bine, multumesc de intrebare. ![]() Cred ca la mine este o problema, as vrea sa ma simt si sa fiu gravidutza Nu am nicio durere, mici intepaturi in zona ovarelor, dar mici, nu dureri adevarate, in rest nimik. Mai am de asteptat 6 zile pana la beta , si minutele imi par ore , iar orele zile. tuturorDoamne Ajuta! ![]() |
Te inteleg! Pupici multi si iti doresc sa iti gasesti o preocupare care sa iti ia gandul de la timp...trece foarte greu cand am vrea sa treaca repede si invers :(
BoboMom spune:
Alrak, Doamne ajuta! 
Adina, ai vreun motiv pentru care ai omis Budapesta in intrebarea ta? Iti doresc mult succes!
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
dent spune:
Clipsy,esti o dragutaaa....! Am un inceput de fiv(anul trecut in august)dar oprit tratamentul dupa trei zile,fiv 2 in noiembrie esuat.La cele doua fiv am pus 15 kg,cu,care ma lupt.Zece au mers jos,au mai ramas...destule.As fi bucuroasa sa anunt pe forum: fetelor mai am 6-7 luni si nasc! Pana atunci,va sustin pe voi!!!!!!!
CANDY1902 spune:
buna seara ce mai e nou peaici?????????
ALRAK ma simt foarte ok mi si frica cit de bine ma simt ma dor putin sini dar atit poate fi si de la tratament
fetelor am si eu nevoie de ajutor ;unde in SATU MARE se face beta?
si ziua ET e ziua 0 sau ziua 1 ?cred ca voi face miercuri daca o sa rezist pina atunci parca sta timpul in loc.
IAIApoti sami zici unde ai facut beta si la cite zile iti dau rezultatul te rog??????????/
adina270898 spune:
Deci...revin cu intrebarea: unde mi-ati recomanda FIV, in Debrecen, Szeged sau Budapesta?
iaia13 spune:
ceau,
ce mai faceti voi?????NOIsuntem bine.ieri la eco s-a confirmat ca suntem 2+1 la oferta![]()
![]()
![]()
mami de gemeni 5+![]()
![]()
beta care l-am facut in Romania mi l-au dat in aceeasi zi daca am platit o taxa de urgenta,nuuuuu?in ungaria a fost gratuit si a fost gata intr-o ora si jumatate.
ali762000 spune:
IAIA13 Felicitari pentru 2 x 
. Sa stea acolo cuminte 9 luni de zile, sa creasca mari si sanatosi.
ALI
ALRAK spune:
IAIA FELICITARI !!!!
Ma bucur mult de tot pentru tine si pentru GEMENUTII tai.
Sa ai o sarcina usoara .
pentru toti 4,pentru tine , pentru gemenuti si pentru tati (doar a contribuit si el , nu?) 
.
Dumnezeu sa va ocroteasca.
candy ma bucur ca esti bine. Eu nu am nici un simptom, o fi de bine ... o fi de rau... Dumnezeu stie.
Eu o sa-mi fac beta , miercuri, ET-ul l-am facut duminica.
DD sa ne ajute sa avem beta mare si sa venim si noi cu burtici, aici.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
pupy76 spune:
CLYPSI multumesc de intrebare, intalnire cu Zadori a fost asa cum m-am asteptat, mie personal mi-a facut o parere foarte buna. Eu am valoarea TSH foarte mare si de aceea mi-a recomandat sa tratez aceasta problema, iar daca totul decurge bine la sfarsitul lui august dupa ce-mi vine CM sa mergem pentru FIV.
Mi-a facut si ecografie vaginala unde s-a constatat ca am hidrosalpinx pe partea stanga, mi-a zis ca daca aveam pe ambele parti imi recomanda sa-mi scot trompele, in rest ovarele sunt ok, uterul putin intors.
ALRAK tinem pumnii si asteptam vesti.
IAIA felicitari pentru cei 2 puiuti.
Poop toate fetele.