FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 19
cornelia1172 spune:
buna
sunt blonda bineinteles!!!!!!!!!!
am inteles cu totul altceva. am citit repede ca nu am timp am vazut FIV polip si gata.
eu am facut tratament miiiiii de scuze!!!!
dar oricum se plateste totul asta ca sa-ti dau si eu un raspuns

iar ca analize cele pentru punctie oricum cred ca-ti trebuiesc
ALRAK spune:
Cornelia, eu am facut FIV pe ciclu natural, fara nici un tratament de stimulare. Practic inainte de punctie am fost la 2 eco-uri.
Am ales aceasta varianta (de Fiv pe CM natural) pentru ca dna dr a spus ca nu-mi mai da nici un tratament timp de trei luni intre 2 FIV-uri (FIV nereusit in mai). Eu m-am tinut ca raia de ea si am rugat-o sa-mi dea tratament , dar nu a vrut. Si ca sa "scape" de insistenele mele , a acceptat sa ma monitorizeze , pe CM natural, fara stimulare. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca , sa ne poata ajuta, tare draga imi este aceasta persoana, pentru mine este un SUPER OM. O sa ma rog pentru ea toata viata mea.
Referitor la analize, acestea erau valabile, avand in vedere faptul ca le-am facut in aprilie, de aceea nu mi s-a mai solicitat nicio analiza.
Te pup si DD sa te ajute sa fie cu reusita.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
cornelia1172 spune:
buna
si eu am aceeasi parere despre doamna doctor.
de asta vin din nou in august la ea desi imi este foarte greu cu serviciul.
de analize stiu ca sunt valabile 6 luni.
multa bafta!!!! iti tin pumnii.
pussi spune:
va multumim pt. laude!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
clipsy spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alla76
nu stiu sigur...mai avem o luna sa ne hotaram. la noi mai e si faptul ca in curand o sa avem suport in debrecen (vorbitor de maghiara si cadru medical). dar inca analizez... o sa vedem si unde prindem programare, plus ca as face pentru inceput un IA pe ciclu natural si pentru asta nu am nevoie de super talente din partea biologului ci doar de putin noroc si niste gigei hotarati, care spalati, centrifugati si "pieptanati" ar trebui sa produca minunea... motiv pentru care inclin sa fac incercarea in debrecen. |
Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie de FIV!!
adina270898 spune:
Salut! Sunt Adina si dupa 2 luni de stimulare cu clostylbegit fara rezultat (chiar daca aveam dimeniunea foliculilor era buna), incep sa ma gandesc la FIV in Ungaria. Intrebarea mea este care clinica este mai buna cea din Szeget sau cea din Debrecen?
ALRAK spune:

Am venit sa fac putina galagie pe aici, ca maaaaaaare liniste s-a asternut.
Nu mai avem vesti ( eu mai am 6 zile pana la beta), concedii, vacante, nicio noutate....
E prea multa liniste.
Va astept la un "pahar" de vorbe.![]()
candy , cum te simti, ai ajuns acasa?
tuturor
Doamne Ajuta !
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana70 Va rog sa ma treceti pe lista cu gravidute, fiv 5 reusit la Kaali Debrecen cu dr.Bodnar. gravi[] 14+ |
Felicitari!!

clipsy spune:
Alrak - tinem pumnii in continuare
Clau - felicitari pt rezultatele la beta!
iaia - ce semnaturica scumpica ai!
Drign - bine ati venit si sedere cat mai scurta aici!
ali76 - sarcina usoara in continuare
pupy - cum a fost intalnirea cu Zadori? Si eu tot la el vreau sa merg
pussy - ai niste minunatii dragute tari! Felicitari pt reusita!
dent - ai avut un fiv nereusit? Imi pare rau! Eu nu stiu sa iti raspund la intrebari :( dar ma rog la DD sa reuseasca proiectul BB
De ce ai scris acolo ca "mai am vreo 6-7 sa ma pot gandila o sarcina. "?
clipsy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ALRAK![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ] ![]() ![]() Am venit sa fac putina galagie pe aici, ca maaaaaaare liniste s-a asternut. Nu mai avem vesti ( eu mai am 6 zile pana la beta), concedii, vacante, nicio noutate.... E prea multa liniste. Va astept la un "pahar" de vorbe. candy , cum te simti, ai ajuns acasa? tuturorDoamne Ajuta ! ![]() |
Cum te mai simti?