FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna
sunt blonda bineinteles!!!!!!!!!!
am inteles cu totul altceva. am citit repede ca nu am timp am vazut FIV polip si gata.
eu am facut tratament miiiiii de scuze!!!!
dar oricum se plateste totul asta ca sa-ti dau si eu un raspuns
iar ca analize cele pentru punctie oricum cred ca-ti trebuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Cornelia, eu am facut FIV pe ciclu natural, fara nici un tratament de stimulare. Practic inainte de punctie am fost la 2 eco-uri.
Am ales aceasta varianta (de Fiv pe CM natural) pentru ca dna dr a spus ca nu-mi mai da nici un tratament timp de trei luni intre 2 FIV-uri (FIV nereusit in mai). Eu m-am tinut ca raia de ea si am rugat-o sa-mi dea tratament , dar nu a vrut. Si ca sa "scape" de insistenele mele , a acceptat sa ma monitorizeze , pe CM natural, fara stimulare. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca , sa ne poata ajuta, tare draga imi este aceasta persoana, pentru mine este un SUPER OM. O sa ma rog pentru ea toata viata mea.
Referitor la analize, acestea erau valabile, avand in vedere faptul ca le-am facut in aprilie, de aceea nu mi s-a mai solicitat nicio analiza.
Te pup si DD sa te ajute sa fie cu reusita.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna
si eu am aceeasi parere despre doamna doctor.
de asta vin din nou in august la ea desi imi este foarte greu cu serviciul.
de analize stiu ca sunt valabile 6 luni.

multa bafta!!!! iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

va multumim pt. laude!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui clipsy

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

CRISISaveti o fetita tare draguta sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
ALRAKsi mie imi p[are rau ca nu am vorbit eu eram intro fustita si o bluzita alb cu negru tunsa scurt am asteptat mult ieri a fost mare aglomeratie ai vazut, da miine voi face punctia ma bucur pentru productia ta sper sa se lase co ochisori mult mult succes
IRINAFLOAREAsi eu sunt din SM si am facut fiv la debrecen si sincer am fost tare nemultumita pina acum ceea ce fac aici in szeged nu se compara dar sper ca si tu si dado sa reusiti pina la urma si sa fie totul bine
va pup pe toate mult mult mult sucees si tinetimi pumni pentru miine

buna candy! si mult succes pt punctie, ET si un beta mare mare!!!
te pot ruga sa imi spui ce te-a nemultumit in Debrecen? m-ar ajuta mult sa iau decizia.
noi am fost pt anamneza la Tandor in martie, urma sa ne intoarcem pt spermograma lui si eco dupa urmatorea menstra, care s-a lasat asteptata... pt ca erau 2 liniute pe testul pe care ma incapatanam sa nu il fac...ca doar ni s-a spus ca avem recomandare pt FIV si sanse aproape nule de sarcina pe cale naturala...
Oricum, sarcina am pierdut-o, acum mi-am revenit din soc si vrem sa reluam proiectul BB. si am merge din nou in Debrecen cam in septembrie, in Debrecen pt ca e mai convenabil din punct de vedere al distantei... dar din punct de vedere a medicilor, din ce am citit pe aici...inclin si eu pentru Szeged.
poate mai multe detalii despre ce te-a dezamagit la debrecen si ce e mai bine la szeget ne-ar ajuta sa luam decizia.
multumesc mult! iti tin pumnii zilele astea, ca doar esti "in focuri".

Alla draguta mea, draga!!!! Vii la Szeged si tu? Ti`am spus eu ca facem gasca mare si mergem toate!!

nu stiu sigur...mai avem o luna sa ne hotaram. la noi mai e si faptul ca in curand o sa avem suport in debrecen (vorbitor de maghiara si cadru medical). dar inca analizez... o sa vedem si unde prindem programare, plus ca as face pentru inceput un IA pe ciclu natural si pentru asta nu am nevoie de super talente din partea biologului ci doar de putin noroc si niste gigei hotarati, care spalati, centrifugati si "pieptanati" ar trebui sa produca minunea...
motiv pentru care inclin sa fac incercarea in debrecen.

Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie de FIV!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina270898 spune:

Salut! Sunt Adina si dupa 2 luni de stimulare cu clostylbegit fara rezultat (chiar daca aveam dimeniunea foliculilor era buna), incep sa ma gandesc la FIV in Ungaria. Intrebarea mea este care clinica este mai buna cea din Szeget sau cea din Debrecen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Am venit sa fac putina galagie pe aici, ca maaaaaaare liniste s-a asternut.
Nu mai avem vesti ( eu mai am 6 zile pana la beta), concedii, vacante, nicio noutate....
E prea multa liniste.
Va astept la un "pahar" de vorbe.
candy , cum te simti, ai ajuns acasa?

tuturor

Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariana70

Va rog sa ma treceti pe lista cu gravidute, fiv 5 reusit la Kaali Debrecen cu dr.Bodnar.
gravi[] 14+

Felicitari!!

Mergi la inceput

Alrak - tinem pumnii in continuare
Clau - felicitari pt rezultatele la beta!
iaia - ce semnaturica scumpica ai!
Drign - bine ati venit si sedere cat mai scurta aici!
ali76 - sarcina usoara in continuare
pupy - cum a fost intalnirea cu Zadori? Si eu tot la el vreau sa merg
pussy - ai niste minunatii dragute tari! Felicitari pt reusita!
dent - ai avut un fiv nereusit? Imi pare rau! Eu nu stiu sa iti raspund la intrebari :( dar ma rog la DD sa reuseasca proiectul BB
De ce ai scris acolo ca "mai am vreo 6-7 sa ma pot gandila o sarcina. "?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

]
Am venit sa fac putina galagie pe aici, ca maaaaaaare liniste s-a asternut.
Nu mai avem vesti ( eu mai am 6 zile pana la beta), concedii, vacante, nicio noutate....
E prea multa liniste.
Va astept la un "pahar" de vorbe.
candy , cum te simti, ai ajuns acasa?
tuturor
Doamne Ajuta !

Cum te mai simti?

Mergi la inceput