FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 18
ALRAK spune:
Puppy, ce comori ai tu acasa.... Cat de scumpe sunt. Sa le dea Dumnezeu sanatate sa creasca mari si frumoase la trup si la suflet.

Multumim pentru faptul ca ai postat pozele PRINTESELOR ELENA si ANA, mie personal mi-ai facut o mare bucurie si ma umpli de speranta .
Dumnezeu sa va dea tot ceea ce va doritii voi.

Candy dna dr mi-a spus ca la zece zile dupa ET.
Pe fisa de externere scrie la 14-16 zile. Eu cred ca o sa-mi fac beta marti sau miercuri (a 9-a sau a 10-a zi dupa ET), depinde cata rabdare o sa am la momentul respectiv.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
dent spune:
Alrak,ma bucur nespus pt tine si Dumnezeu sa te ajute sa treaca cele 9 luni cu bine!!!Daca bine retin,avem aceeasi probleme:trompe infundate,daca nu,te rog sa ma scuzi...!Eu sunt obligata sa recurg la fiv pe ciclu natural,deoarece in urma stimularii ovariene,dezvolt in uter polip de endometru,am si ajuns la operatie in februarie din aceasta cauza. Rugamintea mea,este sa ma ajuti cu cateva informatii!
1. De cate ori ai mers la Szeged pt masurarea foliculului(de la ultimul ciclu-pana la punctie)?
2. A fost nevoie sa iei Ovitrelle pt declansarea ovulatiei?
3. Ai platit doar punctia si transferul sau si monitorizarea ciclului?
4. Ai repetat analizele hormonale si la ultimul CM sau au fost valabile de la fiv-ul anterior?
Te rog frumos cand poti sa-mi raspunzi! Te pup si mult succes la bebe!
FETELOR,am o itrebare care ma framinta.Am fost la un control de rutina,tot in Ungaria.Si mi-a spus ca in ziua 9 de la CM endometrul este 4.Nu e cam mic? La mine ovulatia e pe la 17 zile de la CM,medicul zice ca e normal endometrul intre 4-5 in aceasta perioada.Va multumesc anticipat!
Tuturor mamicilor,gravidutelor si viitoarelor
mult noroc!
RETAM,am slabit 10 kg,mai am vreo 6-7 sa ma pot gandila o sarcina. Te
si sa te mai auzim si pe tine!!!
speranta2008 spune:
buna
am intrat sa FELICIT NOILE GRAVIDUTE!!!!Este atat de incurajator sa vad ca sunt reusite....
BRAVO TUTUROR!!!!!!
va pup
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiii nu stiu daca isi mai aminteste cineva de mine, n-am scris de mult timp aici, dar am vrut sa va arat doua unguroaice la 1 ani si jumatate : http://community.webshots.com/user/pussi3 va doresc tuturor sa traici ceea ce traiesc eu acum! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |

ce printese frumoase! multumim pt pozici! si pentru interventie! sunt sigura ca a adus speranta si zambetul pe buze aspiratelor fivoase! pupam mamica de printese si printesele frumoase!
zapp spune:
Pussi , ne bucuram ca nu ne-ai uitat. Sa-ti traiasca frumusetile! Si uite asa ne mai incarcam cu speranta privind cele doua fetite reusite...
Dent 
Alrak, multa bafta!
cornelia1172 spune:
Dent imi permit sa-ti raspund eu pentru ca am aceleasi probleme inclusiv polipul dupa Fiv la szeged protocol scurt
1) ma duceam la monitorizare la doua zile sau trei depinde ce considera doctorita
2) am facut ovitrellul
3) am platit tot inclusiv monitorizarea (normal!!! )
4) analizele erau valabile 6 luni; oricum iti fac si ei cand incepi tratamentul(asta intra tot in monitorizare)
sper ca ti-am fost de ajutor
va pup pe toate
ALRAK spune:
Dent te pup si iti dau raspunsurile la intrebarile puse:
1.La Szeged am fost in ziua 4 a CM si in ziua 9 de la CM si apoi la punctie in ziua 13 de la CM , deci inainte de punctie de doua ori.
2.Am luat cu 36 ore inainte de punctie CHORAGON (dna dr spunea ca acest choragon nu-mi afecteaza fibroamele pe care le posed)
3.Ca proceduri platesti totul: punctie, ET , daca este vorba de ICSI, AHA sau celelalte.
Pentru monitorizare am platit 25000 ft, aceasta este singura diferenta, fata de un FIV cu stimulare si bineinteles nu am platit injectiile , pentru ca nu am facut.
4.Nu am mai facut nicio alta analiza, decat o urocultura, dar asta din proprie initiativa, sa fiu eu sigura ca este totul OK.
Sper ca am raspuns la toate intrebarile. Daca iti mai pot da alte detalii iti stau la dispozitie.
zapp multumesc mult pentru gandurile bune, iti doresc si tie reusita deplina.
speranta2008

tuturor
Doamne Ajuta-ne!
ALRAK spune:
Dent, am uitat sa mentionez faptul ca in perioada monitorizarii am fost doar de 2 ori si mi s-au facut numai eco-uri fara analize, probabil daca te cheama de mai multe ori platesti pretul intreg, asa cum mentioneaza Cornelia.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
dent spune:
Cornelia1172, Alrak, va multumesc din suflet pt raspuns si va doresc tot binele!Imi suna bine bine aceasta procedura,fara stresul medicamentatiei cu urmarile ei (la unele din noi),chiar si d.p.d.v financiar,de ce nu...Alrak,dai dovada ca se poate,si Doamne ajuta cu bhcg mare si sarcina la termen!Daca mai am intrebari,iti voi pune,am foarte multe,dar e un ghiveci in capul meu...E f dureros sa te stii sterila,mai ales cind stiu ca am facut-o cu "mana mea",si sa nu mai ai sperante nici la fiv ,din cauza polipilor ce apar.
Cornelia,nu-ti cunosc povestea,citesc pe sarite retro,dar sa inteleg ca ai obtinut asa o sarcina,sau doar ai incercat fiv pe ciclu natural?
Eu,oricum va doresc mult noroc,asta include bineinteles, cel putin o sarcina!

ELENA &
!!!