FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 17
ALRAK spune:
Klu , multumesc pentru urare, asa sa ajute Dumnezeu.
pentru tine si pentru printesa Theodora.
Pe cand este stabilita venirea ei pe lume, sau lasi totul sa decurga natural?
Sa fie sanatoasa si mancacioasa

Doamne Ajuta-ne!
CANDY1902 spune:
KLUdraga dupa cum spuneai si tu si eu aseara dupe et am fost la ghionghi deoarece sotul meu a pregatit un mielut delicios in cinstea feciorilor lui![]()
![]()
si nu am putut rezista tentatiei am coborit si am mincat si azi de dimineata am baut jumate de cafeluta in balcon la aer mam simtit f bine si sincer maninc la masa nu in pat nu stiu daca e bine dar asa am facut de plecat voi pleca si eu marti tot din cauza drumurilor.

ALRAK
pe tine si pe bebe si da-cami dai voie si pe sotul tau![]()
![]()
KLU1973 spune:
alrak, iubita am cazut de acord cu dr meu si am hotarat sa nu stabilim nimic inainte, cu toate ca voi face cezariana voi astepta sa vina cand vrea ea, asta daca ma va ajuta si placenta mea imbatranita inainte de termen
...eu o tot rog sa stea pana pe 1 august ca dupa... poate veni oricand...
Klu
34+
Theodora...
ALRAK spune:
candy am primit pupicurile de la tine si sotul iti multumeste (a zis uite ca ma baga si pe mine cineva in seama)![]()
va pup pe toti
Doamne Ajuta-ne!
camy050277 spune:
Alrak,
bine ai venit acasa cu bebita! Sa dea DD sa fie cu voi toata viata...oricum am eu o presimtire ca asa va fi, doar am spus eu ca a venit vremea ta, nu?
Asa va fi! 
Pupy, bafta la prima intalnire! Ai sa vezi ca nu e deloc de speriat! ![]()
Candy, sa dea DD sa ne aduci vesti bune in curand! 
Mie mi-a venit in sfarsit CM si in curand voi merge la investigatii suplimentare pentru pregatirea FIV3. Pana atunci o las mai moale si ma voi bucura de concediu 
Va
pe toate si va doresc numai lucruri bune! 
ali762000 spune:
ALRAK sa te ajute DD sa stea cuminte BB in burtica si sa ne anuti cat mai curand de beta, ca e mare de tot.
Fetelor va doresc sa aveti parte de fericirea de a fi viitoare mamici de
cat mai curand.
Va 

pe toate
ALI
pussi spune:
salutiiiiii
nu stiu daca isi mai aminteste cineva de mine, n-am scris de mult timp aici, dar am vrut sa va arat doua unguroaice la 1 ani si jumatate :
http://community.webshots.com/user/pussi3
va doresc tuturor sa traici ceea ce traiesc eu acum!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
petrutaf spune:
avalonasa ma gandeam si eu sa merg la prima consultatie si apoi sa vad ce voi face pe viitor.Eu am corespondat cu dr Kovacs si dansul mi-a facut programarea la dr. Bernard si ma gandesc ca daca nu avea incredere in dansul nu il recomanda .
felicitari tuturor mamicilor ! sa aveti sarcina frumoasa, sa va bucurati de ea si bebei sanatosi!
vad ca pe aici ploua cu bebici ceea ce imi da mult curaj si incredere in drii din Ungaria!

CANDY1902 spune:
PUSSIce dragute sunt sati traiasca sa creasca mari si cuminti, eu am ramas buna prietena cu ALEXI22 de la fivul de la tm dacati mai aduci aminte ea are o fetita
CAMYsa ajute domnul si la mine si la toate ca fara el nu vom reusi numik

pentru noi toate.
ALRAK cind tia zis doctora sati faci testul????????