FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

iaia13 si Claudia 74, felicitari pentru beta-uri!!!!!. Creste inima in mine cand vad reusite noi la FIV .

ALRAK, felicitari pentru perseverenta si pentru obtinerea embrionului . Iti doresc ca ET de maine sa fie si el cu noroc si sa se lase cu .
Te si maine voi fi cu gandurile cele mai bune spre tine.

Ade, ce mai faci? Dar cele trei comori, ce fac? Vad ca de frumosi, sunt din ce in ce mai frumosi cavalerii tai x4.

Crisis, fetita voastra e minunata si, pe masura ce creste, seamana tot mai mult cu voi .

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Alrak, tin pumnii maine!!!! Astept de pe acum vesti bune! Presimt eu ca o sa fie! Mentine-te la fel de optimista! Imi place mult tonusul tau. Uite ce bine merge totul cand gandesti pozitiv!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

balanta tm , claudia 74, va pup si va multumesc pentru sustinere.
Doamne Doamne sa ne ajute pe toate si sa ne vedem cu pruncutii in brate , sanatosi si mancaciosi.

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ALRAK suntem cu gandul la tine !!! un ET reusit si un BETA mare mare!!!
te asteptam cu vesti bune!!!!

Mergi la inceput

L-AM ADUS PE BB ACASA.
Va pup pe toate si ma bucur tare de tot ca am reusit natural (fara nici o injectie si fara nici un medicament) sa produc un ovocit matur si de calitate si care a avut o evolutie buna cu .
Endometrul a fost 10. Dna dr spunea ca este bun.
Acum stau cumintica la pat si ma gandesc numai la lucruri frumoase.
Multumesc pentru sustinere si ganduri bune.

tuturor

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

mai fetelor cum e asta cu statul in pat dupa ET?????????????
ZADORI mia zis sa fac ce simt nici in primele 2 zile nu e obligatoriu doar in pat, sa fac plimbari scurte.nu stiu ce sa fac deoarece la fivul din debrecen am stat intradevar tot timpul in pat.
ALRAK felicitari sa ajute domnu pe mai departe sa avem un beta frumos
tie ce tia zis doctorita apropo de statul in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

IAIA si CLAUDIA FELICITARI !

BALANTAChiar ma intrebam daca nu te-ai intors din concediu. Noi suntem OK. Eu sunt mai agitata cu ceea ce trebuie pentru casa gresie, podele, etc. Alerg ba la Timisoara, Lugoj, Caransebes. Si maine venim la Tm, aduc si copii caci vor la McDonald's.

CRISIS Am vazut frumusetea,daca vin la mare o furRares o sa stea numai langa ea e inebunit dupa bebelusi. El e mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Fetelor va rog sa-mi tineti pumnii, pe 7 adica marti am prima intalnire cu Zadori si am niste emotii... Mai merge cineva marti la Seghed?
Alrak Doamne ajuta si totul sa fie bine.
Poop toate fetele si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alrak, ma bucur nespus pentu tine...bine ati venit acasa !!! sa ramaneti in formula asta 9 luni de acum in colo !!!

candy, nici eu nu am stat numai in pat dupa ET, cand am ajuns de la clinica am sarbatorit-o pe gyongyi ca era ziua ei...chef de chef...si in zilele urmatoare m-am odihnit dar nu am exagerat cu statul in pat; Z mi-a zis ca pot pleca acasa dupa 2 zile, dar pentru siguranta mea am mai ramas 3 zile si am plecat in a 4a zi...Cu mine in apartament au fost fete care au stat numai si numai in pat, din pacate nu au reusit toate...
Tu faci cum simti si tot ce-ti sta in putinta !!!
Bafta multa si embrioni lipiciosi 9 luni la tine in burtica !!!

Klu 34+ Theodora...

Mergi la inceput

Alla si multumesc pentru gandul bun.
Puppy sa fie un inceput bun cu reusita, tin pumnii stransi , marti.
Candy parerile sunt impartite refereritor la statul in pat dupa ET. Mie azi dna dr mi-a spus sa stau doua ore in pat dupa ce-mi administrez utrogestanul, daca trebuia sa stau in pat pana la beta, cred ca mi-ar fi spus.
La primul FIV, mie mi-a spus Zadori ( el mi-a facut ET-ul atunci) ca doua zile sa stau mai mult intinsa in pat iar dupa aceea pot face plimbari usoare pe afara.
Cred ca o sa fac asa cum simt, dar primele doua trei zile o sa stau in pat iar apoi o sa ma mai misc putin, fara a face efort.
E mult mai bine sa faci in perioada asta ceva ce-ti place si sa fi relaxata, decat sa te perpelesti in pat ca nu mai poti sta (parerea mea).
Eu azi dupa ET am venit acasa (in Arad), e drept ca sotul a condus foarte incet , dar drumurile sunt asa cum sunt si tot am simtit ceva gropi.
Pana la urma , numai Dumnezeu este cel care decide cum va fi. Sa ne incredem in El ca ne va ajuta.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput