FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Claudia! linisteste-te. e normal sa repeti BETA! si sigur o sa fie totul bine. esti o graviduta norocoasa,de CM-ul viitor nu mai trebuie sa iti faci griji pentru luni bune de acum incolo!!!
relaxeaza-te si bucura-te de reusita!
Alrak! felicitari! sa speram ca ovocitul tau sa fie pus pe fate mari!
asteptam vesti despte ET!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

S-AU INTALNIT, S-AU CUNOSCUT, S-AU IMPRIETENIT SI S-AU FECUNDAT.

bravo lor! felicitari si succes si pt ET!!!
simt eu ca se lasa cu un BETA imens!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia_74

A venit mult-asteptatul rezultat!
326,25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! De la 117,98!!!!!!! Sunt happy happy happy!!!!!!!!!!!
Doresc tuturor fericirea asta!
Maine aflu data primei ecografii la Szeged.
Va puuuuuup

uite vestea buna!!!!e sau !!!
felicitari! sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Alrak asteptam vesti despre "leut",ne rugam pentru tine.
Claudia felicitarisper ca te-ai mai linistit.
Pooop toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Am trecut si eu sa va "iubesc" un pic...

desi n-am mai intrat, am stiut mereu ce faceti...

candy, bafta multa maine!! Doamne ajuta sa fie bine de data asta!!!

claudia, somnorici...odihna, relaxare si totul va fi bine...Abia astept primul echo sa vedem daca e un sau ..pupici!!!!!

Karla, ma bucur din toata inima pt luptatorul tau...Abia astept si eu vesti despre ET. Doamne ajuta sa fie totul bine!!

iaia..puuuuuuuuup

Va puuuuuuuuuuuuup pe toate si va doresc numai reusite luna asta!!!

cu bulinutza de 9 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna dimineata
alsima mersi de sustinere inca o data stiu ca esti cu sufletul alaturi de mine
alrak ce fumos ma bucur enorm pentru tine acum sa ajute d-zeu sa se lipeasca de burtica 9 luni deacum inainte
deci in consecinta azi imi voi lua buburuzele cu mine va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Fetelor am fost plecata cateva zile, dar vad ca vestile sunt bune.

CLAUDIA si IAIA felicitari pentru beta si sa va de-a DD bebei mult asteptati.

ALRAK ma bucur pentru tine, sa te ajute si pe tine DD sa fi si tu o viitoare mamica de .

Eu am fost ieri la ecograf si a zis dr ca bebelusul este bine, ia facut ceva masuratori si au iesit bine, l-a vazut si tati la eco, a fost asa de emotionat cand l-a vazut acolo in burtica si azi la si simtit pe bebelas cum se misca in burtica, a facut cunostinta cu tati .
Dupa cate stiu eu din calculele mele mie imi ies 20 de sapt. , iar la eco a zis dr ca am 21 de saptamani.

Va

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui saboupetruta

PLEASE HELPbuna fetelor! stie careva ceva despre DR Bernard Artur de la clinica Kaali din Budapesta sau ati auzit ceva impresii despre el?trebuie sa ma hotarasc URGENT daca sa merg la el in 20 iulie sau sa astept pana in septembrie cd are loc dr. Konacs Peter

Eu am facut fiv de doua ori cu dr. Kovacs si il recomand din tot sufletul! Nu-l cunosc pe dr. Bernard, dar tu poti merge la consultatie la el si-ti faci o parere, daca nu-ti place te duci la dr.Kovacs, nu?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Saboupetruta, eu de la Kaali Budapesta doar pe Kovacs il stiu si sunt extrem de multumita de el. Nu as merge la altcineva si cand va fi cazul sa mergem dupa embrionasii congelati, pt bebe 2 si poate 3, clar la el vom merge. Din pacate nu-ti pot da informatii despre doctorul celalalt, dar intre iulie si septembrie e doar o luna, asa ca nu ar fi foarte lunga asteptarea. Iti doresc multa bafta orice cale ai alege, iar daca ai intrebari despre Kaali Budapesta si in special Peter Kovacs, trimite-mi PM sau email si iti raspund cu placere!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Laura, si eu vreau sa merg pentru bebe 3 tot la dr.Kovacs, mai am 5 embrionasi congelati la Budapesta si ma gandeam ce frumos ar fi sa ma intorc acasa si cu o fetita , ca de baietel am avut eu presimtire inca din ziua transferului...

Sarcina usoara in continuare, ma bucur ca bebe James isi face simtita prezenta

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

MAINE DUMINICA- AM ET, IL ADUC PE BB ACASA.
Mariana70 multumesc si sa ai in continuare o sarcina usoara.
iaia13 multumesc pentru pumnii stransi si dau un pupic pentru tine si pentru burtica 4+ Sarcina usoara.
Laura multumesc pentru gandurile bune , ne rugam sa fie BB mult visat. pupici si pentru Nicholas James, sa creasca mare si sanatos.
Camy050277
irina si dragos, ma bucur mult ca ati reusit o programare atat de apropiata, dupa cum v-am scris si in PM , sunt si concedii pe perioada verii. DD sa va ajute sa va impliniti visul de a deveni parinti.
candy1902 acum esti deja cu buburuzele la purtator. Sa te ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie lipiciosi si sa stea la mami in burtica sa creasca mari.
alsima pup pe tine si pe bulinutza. Sarcina usoara si sa auzim numai de bine.
pupy76 multumesc pentru rugaciune , cu ajutorul lui DD o sa se lipeasca si "leutul"meu.
alla multumesc sper si ma rog bunului Dumnezeu sa fie un ovocit pus pe fapte mari si sa vin cu un beta imens, asa cum zici tu.
mi ka sa-ti traiasca Andreea Denisa, sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti.
ali762000 sa ai parte de o sarcina usoara cu nastere la termen de BB sanatos si mancacios.
Avalon DD sa te ajute sa nasti gemenutii sanatosi si apoi sa aduci de la Budapesta o printesa sau poate doua.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput