FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 14
ALRAK spune:
FELICITARI Claudia sa ai parte de o sarcina usoara si BB sanatos si la termen 

Doamne Ajuta-ne!
mariana70 spune:
Laura Garner, KLU1973
Va multumesc si sa stiti ca am urmarit din umbra evolutia voastra #351;i m-am bucurat cand a-ti reusit. Sa va dea Domnul bebei sanatosi si la termen.
Claudia 74, FELICITARI!
Asa cum ti-au spus si celelalte fete trebuie sa stai linistita si relaxata ca sa nu faci rau lui BB.
ALRAK, BRAVOOOO!
Sa te ajute DD sa fie un embrion lipicios.
Mult succes fetelor care sunt in tratament sau pe cale de a incepe.
14+
ingeras26a spune:
Bravo, Claudia! felicitari! uraaa!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
iaia13 spune:
superrrrrrrrrrrr clau, stiam eu....

alrak esti tare....o sa fie bine o sa vezi tinem pumnii stransi si te pupam dulce

ar trebui sa schimb si eu semnatura nu?
4+
BoboMom spune:
Alrak, felicitari pentru emrbionas!
Sa dea Domnul sa se prinda si peste 9 luni sa fie bebelul vostru mult visat! 
Claudia
Super! Sper sa poti sta mai linistita de acum. Stiu ca nu vei sta complet linistita ca nu se prea poate
dar macar MAI linistita si sa ai grija de tine si de bebe. Doamne ajuta!
Liana, ce mai faci?
pe tine si pe bebita scumpa.
Fetelor, puteti pune urmatoarele informatii despre o pensiune care e in apropierea clinicii Kaali Budapesta pe prima pagina, va rog? Multe fete ma intreaba si eu le indrept intr-acolo. E singurul loc de care stiu 'first hand'. A stat o prietena de-a mea acolo si a fost foarte multumita, iar eu am vizitat-o cand era acolo, deci am vazut si eu cum e si mi-a placut.
Adresa pensiunii e: Liderc utca nr 5.
Iar site'ul:
www.heliospanzio.hu.
Sper sa fie de ajutor fetelor care merg la Peter Kovacs (sau alt medic) la Kaali Budapesta.
Acum ma duc sa ma pregatesc sa plecam in mini-vacanta de 3 zile 
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
camy050277 spune:
Braaaaavoooo, fetelor!
Bravo, Alrak!
Bravo Claudia!
pentru vestile bune!
Bravo celorlaltor fete care nu renunta la lupta! 
Laura, multumim frumos pentru adresa.
Multumim ca esti alaturi de noi si ne sustii! 
drign spune:
Buna fetelor!
Sunt Dragos din Bucuresti.
Ieri am sunat-o pe doamna Gyongyi din Szeged rugand-o sa-i faca o programare sotiei mele Irina la clinica pentru o prima consultatie.
Astazi mi-a comunicat ca suntem programati pe 3 semptembrie la doamna doctor Krizsán Mária.
Diagnosticul Irinei impune FIV. Deci am intrat in club!
Ne vom mai auzi pe forum. Va doresc toate cele bune!
Mi-Ka spune:
Liana, trece-ne, te rog si pe noi pe listuta cu bebe Andreea Denisa, nascuta in 11 mai 2009, dupa o sarcina naturala.
Ce-ti face printesa? e cumintica? Ati scapat de colici? 

Miha3, vreau sa aud cat mai curand ca ai fost la Szeged, auzi???
Internet, pussi, andicu va pup dulce, dulce 

_
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana70 Alla76 Multumesc, eu iti doresc mult noroc si poti sa mergi cu incredere la Debrecen. 14+ |
multumesc pentru sustinere. singurul lucru care imi ridica in debrecen semne de intrebare e bariera lingvistica. a fost foarte greu la prima programare, cea pentru anamneza. aveam lacrimi in ochi, nu de emotii...ci de frustrare. pentru ca mi se parea ca nu prind tot, nu inteleg tot si pierd informatii importante. dupa, la rece, am analizat si stiu cain linii mari am prins si inteles cam tot, dar pe moment a fost chiar greu.