FIV in Ungaria 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alrak, merci de pupici. :) Eu n-am facut nimic pentru ingrosarea endometrului si a fost totul ok. Ai de obicei endometrul subtire? Ma gandesc ca ce daca ai facut pe ciclu natural, endometrul tot trebuie sa se ingroase, nu? Bafta multa! Asteptam vesti bune!

Cami, da, am 21 de saptamani. Nici mie nu-mi vine sa cred! E superb! Suflu spre voi tare tare! Sigur se ia! Va asteptam pe toate la Odisee cat mai curand!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Mariana, te felicit pentru reusita! Esti puternica si perseverenta si e clar ca ai si stiut cu adevarat ce vrei. Toata cinstea!!! Uite ca Dumnezeu ti-a implinit visul! Iti doresc tot ce e mai bun!

Laura - da, e grea perioada asta, dar stiu ca va trece si totul va fi bine. Chiar am facut tot ce mi-a recomandat doamna doctor. De 11 zile stau doar in casa, mai mult in pat, foarte cuminte. Mai stau pana se ridica "interdictia". Sper ca nu mai e mult...

Alrak - - nu stii cat ma bucur! Ma rog pentru "imprietenire". Sper ca se vor indragi tare tare!!! Tin pumnii!!!!

Klu - - este foarte posibil sa ma fi grabit cu analiza. Eu deja din a cincea zi de la transfer faceam teste Barza, care ieseau pozitive, ce-i drept, dar in sinea mea stiam ca accelerez un pic cam tare. Nu am avut rabdare. Astept azi IAAAAAAAAAR rezultatul beta, al treilea rezultat in sase zile, si am emotii mai mari ca la primul test.

Dado - - ma gandesc la tine! Ce faci? Sper ca mult mai bine. hai, te rog, scrie doua randuletze pentru noi. Suntem langa tine!

Va pup pe toate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Clau,
Doamna doctor ti-a recomandat sa nu iesi din casa 2 saptamani?????Si sa stai in pat toata perioada asta????

Mergi la inceput

Nu, Alla, doamna doctor mi-a recomandat sa fac ce simt. A spus ca daca nu simt nevoia sa stau in pat deloc, sa nu stau. Insa nu avea cum sa prevada incidentul de dupa transfer, acela cu scurgerea. Si cand am informat-o, da, mi-a spus sa stau numai si numai in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Clau,
Eu zic sa nu-ti mai faci probleme cu scurgerea aceea, mai ales ca, din cate am inteles, nu ai patat chilotul, ci doar la o "verificare" ai constatat ca e ceva. Eu cred ca era vorbba de asa zisul "spotting de implantare", care e un lucru cat se poate de normal. Daca nu ai mai avut alte scurgeri sau sangerari, eu zic ca e de bine. Asa ca daca beta se dubleaza la 48 de ore, totul e super, poti sa stai linistita si sa te bucuri de sarcina.
Te pup si tin pumnii la beta dublu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alrak, ceva vesti despre embrionas ???

candy, despre ovocitele tale ce poti sa nu spui ???

A mai trecut o saptamana

Klu 34+ Theodora...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ALRAK ma bucur tare mult pentru reusta ta sa dea d-zeu sa fie bine si sa se lase cu 2 liniute ce frumos ar fi nu!!!!!!!!????????? daca nu am avut ocazia sa ne cunoastem poate dupa beta pozitiv o vom face ce zici??????????
KLU mersi iubita ca te gindesti la mine ,apropo am avut ocazia so cunosc pe LIANA si pe fetita ei care e o dulceata un inger in adevaratul sens al cuvintului si am vazut poze cu voi cu burtici din perne ce dragute erati.
embrionasi mei ieri:2 f buni si 1 mai putin bun, azi inca nu stiu nimik sper din suflet sa fie bine
pup]pe toate si multumesc pentru sustinere[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

S-AU INTALNIT, S-AU CUNOSCUT, S-AU IMPRIETENIT SI S-AU FECUNDAT.
Multumesc Celui de Sus si ma rog in continuare Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului sa se dezvolte bine.
mariana 70 sarcina usoara si BB sanatos la termen.
camy050277 multumesc pentru sustinere
klu1973 multumesc pentru gandurile bune , pup burtica maaaaaare. Asteptam printesa peste 7 saptamani.
Laura si la tine pup burtica bleu, sarcina usoara in continuare si multumesc pentru gandurile bune de peste ocean
claudia 74 rugaciunea ta pentru "imprietenire" a fost auzita. Multumesc
ingeras26 pentru tine si printesa Maya.
candy1902 Doamne Ajuta sa fie cu reusita. Avem toate sansele sa ne cunoastem chir daca nu ne-am cunoscut in Szeged . Eu sunt nascuta in Sibiu , am locuit in SB primii 18 ani ai vietii, mamica mea locuieste inca acolo si vin foarte des (de 2-3 ori pe luna). Tinem legatura.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

A venit mult-asteptatul rezultat!
326,25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! De la 117,98!!!!!!! Sunt happy happy happy!!!!!!!!!!!
Doresc tuturor fericirea asta!
Maine aflu data primei ecografii la Szeged.
Va puuuuuup

Mergi la inceput