FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 12
mariana70 spune:
Va rog sa ma treceti pe lista cu gravidute, fiv 5 reusit la Kaali Debrecen cu dr.Bodnar.
gravi[] 14+
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana70 Va rog sa ma treceti pe lista cu gravidute, fiv 5 reusit la Kaali Debrecen cu dr.Bodnar. gravi[] 14+ |
felicitari mariana si sarcina usoara!
mariana70 spune:
Alla76
Multumesc, eu iti doresc mult noroc si poti sa mergi cu incredere la Debrecen.
14+
claudia_74 spune:
Dragi fete, iata-ma-s dupa o scurta absenta de pe forum, timp in care v-am citit pe toate si v-am bombardat cu ganduri bune! Nu stiu ce sa zic de mine... Acu imi vine sa sar in sus de bucurie si in clipa urmatoare imi tasnesc lacrimile, fara sa ma pot controla. Observ ca sunt mult mai sensibila, mai vulnerabila si mai ... labila. Probabil ca toata tensiunea din perioada de asteptare, pe care am tinut-o in frau cu succes, se manifesta acum. Adevarul este ca imi este foarte frica. Am sunat iar la Szeged, ieri, sa spun ca s-a triplat beta. Credeam ca in sfarsit pot sa merg la doamna doctor, ca o gravida ce sunt. Dar nu! Maine iar trebuie sa fac beta. Sunt foarte stresata de testul asta. Mi-e frica de ace (dupa cum stiti deja), mi se ascund venele... Plus emotiile legate de rezultat! De al treilea rezultat!!! Va rog, spuneti-mi, voi tot atat de multe teste ati facut? Trei intr-o saptamana? Daca la cel de ieri am avut valoare tripla fata de primul, pot sa nu ma mai tem ca poimaine imi vine ciclu (asta e marea mea spaima; poimaine este, teoretic, data urmatorului CM). Va rog linistiti-ma cumva, ca stau toata ziua in pat si ma lupt cu ganduri peste ganduri. Doamne, ce n-as da sa fie totul bine pana la sfarsit. E prima mea sarcina, imi doresc mult bebe, dar se pare ca sunt destul de slab pregastita psihic. Uffff!
BoboMom spune:
Saboupetruta, eu de la Kaali Budapesta doar pe Kovacs il stiu si sunt extrem de multumita de el. Nu as merge la altcineva si cand va fi cazul sa mergem dupa embrionasii congelati, pt bebe 2 si poate 3, clar la el vom merge. Din pacate nu-ti pot da informatii despre doctorul celalalt, dar intre iulie si septembrie e doar o luna, asa ca nu ar fi foarte lunga asteptarea.
Iti doresc multa bafta orice cale ai alege, iar daca ai intrebari despre Kaali Budapesta si in special Peter Kovacs, trimite-mi PM sau email si iti raspund cu placere!
Claudia, te rog mult sa stai linistita! Stiu ca e grea perioada asta, dar rezultatele sunt in favoarea ta! Asa ca ai incredere in Dumnezeu si in bebelul tau, stai linisita, gandeste frumos si fa totusi ce-ti spune doctorul. Si eu am repetat de cateva ori Beta pt ca am avut spotting si a fost totul bine. 
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ALRAK spune:
Avem un ovocit obtinut natural , fara stimulare

Am stat cateva ore dupa punctie si n-am stiut daca am avut ovocit sau nu, in timp ce sotul a aflat dupa 10 minute, cand l-a chemat la "donare". Cand am aflat am fost foarte bucuroasa.
Multumesc tuturor , pentru sustinere si ganduri bune. Acum asteptam sa vedem ce se intampla mai departe, daca se imprieteneste ovocitul cu 
.

tuturor
Doamne Ajuta-ne!
BoboMom spune:
Super, Alrak! Bafta multa la imperechere si mai departe! 
Mariana, felicitari!
Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ALRAK spune:
Laura multumesc mult 

pentru tine si Nicholas James.
Am si eu o intrebare.
Avand in vedere faptul ca eu am facut punctia pe ciclu natural, fara stimulare, ce ar trebui sa fac pentru a-mi pregati endometrul pentru ET ? Ma refer la alimentatie si la tratamente naturiste.
Ca si medicatie mi s-au recomandat femibion, aspirina, metypred si utrogestan.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
camy050277 spune:
Alrak, bravooo! Vezi ca se poate?
Sa te ajute DD sa iasa un embrion sanatos si norocos! 
Laura, ai deja 21 de saptamani!
Sufla catre noi, macar putin, ca poate se ia...![]()
Claudia,
trebuie sa asculti de tanti doctor si sa faci ce spune ea si ai sa vezi ca va fi bine.
fetele!
KLU1973 spune:
alrak, ma bucur nespus de mult pentru tine, esti foarte tareee !!! in ceea ce priveste obtinerea de embrion stai linistita fiind singurul ii vor face ICSI si sunt sanse mari, ti-o spun din experienta ca si eu la primul meu FIV am avut doar un singur ovocit; endometrul eu l-am stimulat cu ginseng, fiolele acelea din sticla ambalate in cutie rosie, dpdv alimentatie mi s-a recomandat mult peste si proteine la greu;
cat ai avut endometrul in ziua punctiei ???
Bafta multa o sa fie bine, ai sa vezi !!! 
claudia, stai linistita ca nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi, probabil ca ai facut prea devreme analiza si de aceea vrea dr sa vada ce si cum, stiu ca-i foarte stresant dar cu calm vei trece peste toate, asa este cel mai bine...
mariana, felicitari pentru sarcina dar si pentru perseverenta !!! Sarcina usoara si fara evenimente neprevazute !!!
Klu
33+