FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 11
ankflor spune:
Buna seara fetelor,
Eu sunt destul de recenta pe aici pe forum, pana acum am mai avut cateva interventii dar la alt forum.
Referitor la clinica din Debrecen. Acolo am facut si eu primul FIV in martie si eu una sincer fata de doctorii din Bucuresti am fost foarte multumita de tot.
In Debrecen am fost la D-nul Doctor Tandor Zoltan. Din pacate la mine nu au fost decat 10 foliculi, din care 3 au fecundat iar in a 3 zi la implantare a ramas doar 1 care din pacate nu s-a prins, deci FIV nereusit.
Din a 21 zi de CM am inceput injectiile cu Decaptyl iar acum astept CM ca sa incep injectiile si cu Gonal si pe urma vom vedea ce mai urmeaza.
Felicitari Claudiei si lui Iaia si imi pare rau pentru Dado, stiu ce inseamna dar tb sa fii tare sa o iei de la capat.
Alrak, noi ne stim de pe celalat forum, multa bafta in continuare si sa auzim numai de bine.
Va pup pe toate si bafta multa va doresc!
Anca
ALRAK spune:
Ankflor
si sa fie cu reusita.

Eu maine am punctia, tineti-mi pumnii stransi.
Candy Sunt trei dar BUNI, DD sa ajute sa se dezvolte bine si sa fie lipiciosi si cu ochisori

Pupici tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
alla76 spune:
candy tinem pumnii in continuare! sa fie 3 de calitate si lipiciosi!
alrak - tinem pumnii pentru punctia de maine.
mariana70 spune:
Bun#259; fetelor,
Sunt o viitoare mamica cu FIV reusit la Debrecen, eu personal sunt foarte multumita de domnul dr. Bodnar si colectivul Clinicii Kaali.
Fetele care se pregatesc pentru a incepe tratamentul #351;i pentru cele care sunt in focurii le doresc mult succes #351;i cel mai important sa creada in reusita lor.
Doamne Ajut#259;-ne!
petrutaf spune:
PLEASE HELP
buna fetelor! stie careva ceva despre DR Bernard Artur de la clinica Kaali din Budapesta sau ati auzit ceva impresii despre el?trebuie sa ma hotarasc URGENT daca sa merg la el in 20 iulie sau sa astept pana in septembrie cd are loc dr. Konacs Peter
Myiia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariana70 Bun#259; fetelor, Sunt o viitoare mamica cu FIV reusit la Debrecen, eu personal sunt foarte multumita de domnul dr. Bodnar si colectivul Clinicii Kaali. Fetele care se pregatesc pentru a incepe tratamentul #351;i pentru cele care sunt in focurii le doresc mult succes #351;i cel mai important sa creada in reusita lor. Doamne Ajut#259;-ne! |
Multumim pentru votul de incredere pt Debrecen!

Ai reusit din prima?
denisa220972 spune:
ALRAK
nu doresc sa te i-au la bataie,doar arat ca tin pumni stransi si Doamne ajuta sa fie totul bine,
Mult succes si noroc
mariana70 spune:
Pentru Myiia
La primul FIV, sarcina oprita in evolutie, iar in luna aprilie 2009 FIV 5 reusit.
Bafta fetelor!
gravi[] 14+