FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 10
ALRAK spune:
Claudia super veste, ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si nastere la termen cu BB sanatos.
Iaia ,ma bucur si pentru BB-i tai. Sarcina usoara .

tuturor
Doamne Ajuta-ne!
zapp spune:
Laura
! Deja ai 20 de saptamani...Bravo! iti doresc sa te bucuri cat mai mult de perioada asta si sa ai o sarcina usoara pe mai departe!
Claudia, felicitari!
pentru toate fetele!
apalina spune:
buna ,sunt ptr prima data printre voi si as vrea daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri .Eu am o problema cu fsh-ul care e f mare ptr virsta mea ,am inceput un trat ptr fiv la Cluj si sunt in faza de stimulare dar se pare ca trebuie sa intrerup trat ptr ca ovarele mele nu raspund la trat ,am 2 foliculi pe ov drept care nu vor sa creasca deci s-ar pute sa nu fie foliculi ,sa fie chisturi ,iar ov sting nu vrea sa faca nimic ,asa ca m-i s-a recomandat fiv cu donatoare dar am inteles ca la noi in Romania nu exista l;egislatia necesara si sunt multe riscuri .Intrebarea mea e daca stiti ,se face sau nu in ungaria fiv cu donatoare si daca as putea sa trimit analizele mele si tot dosarul acolo sa-si dea si ei cu parerea sau trebuie sa merg personal ,va multumesc ,astept sa mi raspundeti daca stiti ceva
KLU1973 spune:
iaia, felicitari pentru gemenasi !!!! superrr veste !!!
claudia, felicitari inca o data !!! te astept la odisee ...
Klu
33+
Theodora...
BoboMom spune:
Merci mult, Zapp! Te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Noi maine facem 21 sapt! 
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia_74 Am repetat azi beta, la 48 de ore. De la 38,72 a crescut la 117,89. Nu pot sa va scriu cat sunt de fericita! . Acum m-am linistit, in sfarsit. Stau in pat in continuare, dar am o cu totul si cu totul alta stare. Plutesc! Scriu mai tarziu, sa imi revin un pic, ca nu demult am primit pe mail rezultatul analizei. Va pup |
felicitari!! bravo!
o sarcina usoara si fara emotii mari!
un BB (sau 2
) puternic/i! si la termen!
alla76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui clipsy
Alla draguta mea, draga!!!! Vii la Szeged si tu? Ti`am spus eu ca facem gasca mare si mergem toate!! ![]() ![]() ![]() |
nu stiu sigur...mai avem o luna sa ne hotaram. la noi mai e si faptul ca in curand o sa avem suport in debrecen (vorbitor de maghiara si cadru medical). dar inca analizez... o sa vedem si unde prindem programare, plus ca as face pentru inceput un IA pe ciclu natural si pentru asta nu am nevoie de super talente din partea biologului ci doar de putin noroc si niste gigei hotarati, care spalati, centrifugati si "pieptanati" ar trebui sa produca minunea...
motiv pentru care inclin sa fac incercarea in debrecen.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iaia13 SALUT, am refacut beta ieri la debrecen val fiind ffffoarte mare-1498. se pare ca am pus-o de 2 .suntem si fericiti si speriati..![]() ![]() eu personal sunt ffffoarte multumita de debrecen si nu neaparat de reusita mea iar sotul meu era diagnosticat cu oligoazoospermie.deci consider ca biologul e bun.parerea mea este ca nu clinica e buna sau nu ci sansa...daca e sa se intample se intampla.o prietena de-a mea a ramas tot la primul fiv cu jumatate din ovar si 2 foliculi.o alta prietena de-a mea tot la debrecen reusita din inseminare artificiala.deci eu zic ca se poate |
super!

felicitari si o sarcina usoara si bebei cuminti!
punctul tau de vedere in legatura cu reusita il impartasesc si eu. conteaza mult si sansa/norocul. normal ca conteaza si biolocul si medicul, nu contest asta!
plus ca sunt mult mai multe fete care merg la szeged (probabil si datorita faptului ca zadori vorbeste engleza) si mai putin la debrecen. motiv pt care rata de succes a fetelor de pe forum e mai mare in szeged, corelata cu participarea szeged/debrecen!
BoboMom spune:
Apropo de vorbit engleza, fireste ca si Peter Kovacs vorbeste perfect, ca doar si-a facut stagiatura la New York. Asta a fost unul dintre motivele pentru care l-am ales noi si bine am facut!
Si multe din fetele de la receptie + asistente vorbesc engleza macar un pic, cat sa te intelegi.
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
CANDY1902 spune:
buna fete dragi nu demult am ajuns de la clinica in general sunt bine miau recoltat 4 ovocite frumoase din care 3 sau si fecundat nu stiu daca sa ma bucur sau nu, ma asteptam la mai multe ovocite dar asta e la debrecen am avut 21 si ce folos sper de data asta sa fie 3 hotarite si sa fie bine sa se la cu bb.va pup pe toate .
CLIPSI mersi de sustinere
ALRAC multumesc ca teai gindit la mine te pup si mult mult noroc si tie iti tin pumni
CLAUDIA te mai felicit odata din suflet

. Acum m-am linistit, in sfarsit. Stau in pat in continuare, dar am o cu totul si cu totul alta stare. Plutesc! Scriu mai tarziu, sa imi revin un pic, ca nu demult am primit pe mail rezultatul analizei. Va pup