FIV in Ungaria 59
Raspunsuri - Pagina 9
clipsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
buna candy! si mult succes pt punctie, ET si un beta mare mare!!! te pot ruga sa imi spui ce te-a nemultumit in Debrecen? m-ar ajuta mult sa iau decizia. noi am fost pt anamneza la Tandor in martie, urma sa ne intoarcem pt spermograma lui si eco dupa urmatorea menstra, care s-a lasat asteptata... pt ca erau 2 liniute pe testul pe care ma incapatanam sa nu il fac...ca doar ni s-a spus ca avem recomandare pt FIV si sanse aproape nule de sarcina pe cale naturala... Oricum, sarcina am pierdut-o, acum mi-am revenit din soc si vrem sa reluam proiectul BB. si am merge din nou in Debrecen cam in septembrie, in Debrecen pt ca e mai convenabil din punct de vedere al distantei... dar din punct de vedere a medicilor, din ce am citit pe aici...inclin si eu pentru Szeged. poate mai multe detalii despre ce te-a dezamagit la debrecen si ce e mai bine la szeget ne-ar ajuta sa luam decizia. multumesc mult! iti tin pumnii zilele astea, ca doar esti "in focuri". |
Alla draguta mea, draga!!!!
Vii la Szeged si tu? Ti`am spus eu ca facem gasca mare si mergem toate!! 

clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Iaia, felicitari! Sa-ti dea Domnul o sarcina fara probleme si bebel sau bebei sanatos/i la termen! Claudia, felicitari si tie si sanatate! Asteptam beta mare maine. ![]() Mult succes fetelor care sunt in tratament sau pe cale de a incepe! ![]() Crisis, sa va traiasca frumoasa! ![]() Sarcina usoara si bb cumintel si la termen! ![]() Noi suntem bine, ne facem simtita prezenta din ce in ce mai mult ![]() Laura 20+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Felicitari si o sarcina usoara in continuare si un bb cumintel la mami in burtica!
clipsy spune:
| citat din mesajul lui adrienne Buna fetelor! Sincer ma cam bagati in sperieti.Precum am mai zis noi suntem diagnosticati cu oligozoospermie si suntem la al doilea FIV la Debrecen. Sincer din punct de vedere financiar al treilea nu stiu daca am putea sa ne permitem si acuma stau in dubii intre Debrecen si Szeged.Urmaresc de un an discutiile voastre si intr-adevar am observat ca mai multa lume merge la Szeged si parca sunt mai multe reusite.Acuma pe ultimele sute de metri intru in trepidatii si nu stiu ce sa fac.Oare care este rata reusitelor la Debrecen.Stiti voi care au reusit ? Singura mea sansa de optimism era Dado care a facut cu PICSI tot la Debrecen,dar din pacate cu rezultat negativ. Puteti sa-mi raspundeti careva va rog. ![]() |
Eu nu stiu sa iti raspund la intrebare, imi pare rau :(
poate vreuna dintre fetele cu vechime sa stie mai multe detalii
claudia_74 spune:
Am repetat azi beta, la 48 de ore. De la 38,72 a crescut la 117,89. Nu pot sa va scriu cat sunt de fericita!
. Acum m-am linistit, in sfarsit. Stau in pat in continuare, dar am o cu totul si cu totul alta stare. Plutesc! Scriu mai tarziu, sa imi revin un pic, ca nu demult am primit pe mail rezultatul analizei. Va pup
Myiia spune:
| citat din mesajul lui claudia_74 Am repetat azi beta, la 48 de ore. De la 38,72 a crescut la 117,89. Nu pot sa va scriu cat sunt de fericita! . Acum m-am linistit, in sfarsit. Stau in pat in continuare, dar am o cu totul si cu totul alta stare. Plutesc! Scriu mai tarziu, sa imi revin un pic, ca nu demult am primit pe mail rezultatul analizei. Va pup |
Cred si eu ca esti super-fericita!!!!

Sa-ti dea DD sarcina usoara si la termen si un bb cuminte si sanatos!!

clipsy spune:
| citat din mesajul lui claudia_74 Am repetat azi beta, la 48 de ore. De la 38,72 a crescut la 117,89. Nu pot sa va scriu cat sunt de fericita! . Acum m-am linistit, in sfarsit. Stau in pat in continuare, dar am o cu totul si cu totul alta stare. Plutesc! Scriu mai tarziu, sa imi revin un pic, ca nu demult am primit pe mail rezultatul analizei. Va pup |

URAAAAAA FELICITARI!!!!
iaia13 spune:
SALUT,
am refacut beta ieri la debrecen val fiind ffffoarte mare-1498.
se pare ca am pus-o de 2
.suntem si fericiti si speriati..

eu personal sunt ffffoarte multumita de debrecen si nu neaparat de reusita mea iar sotul meu era diagnosticat cu oligoazoospermie.deci consider ca biologul e bun.parerea mea este ca nu clinica e buna sau nu ci sansa...daca e sa se intample se intampla.o prietena de-a mea a ramas tot la primul fiv cu jumatate din ovar si 2 foliculi.o alta prietena de-a mea tot la debrecen reusita din inseminare artificiala.deci eu zic ca se poate
adrienne spune:
| citat din mesajul lui iaia13 SALUT, am refacut beta ieri la debrecen val fiind ffffoarte mare-1498. se pare ca am pus-o de 2 .suntem si fericiti si speriati..![]() ![]() eu personal sunt ffffoarte multumita de debrecen si nu neaparat de reusita mea iar sotul meu era diagnosticat cu oligoazoospermie.deci consider ca biologul e bun.parerea mea este ca nu clinica e buna sau nu ci sansa...daca e sa se intample se intampla.o prietena de-a mea a ramas tot la primul fiv cu jumatate din ovar si 2 foliculi.o alta prietena de-a mea tot la debrecen reusita din inseminare artificiala.deci eu zic ca se poate |
Felictarile mele sincere ....si sarcina usoara...si in primul rand mersi de cele scrise.Ai mai bagat putin suflet in mine.La primul FIV am f ff optimista,dar de data asta parca imi este frica.Doamne ajuta !!!!Noi Mergem in 10 la Debrecen.
Myiia spune:
| citat din mesajul lui iaia13 SALUT, am refacut beta ieri la debrecen val fiind ffffoarte mare-1498. se pare ca am pus-o de 2 .suntem si fericiti si speriati..![]() ![]() eu personal sunt ffffoarte multumita de debrecen si nu neaparat de reusita mea iar sotul meu era diagnosticat cu oligoazoospermie.deci consider ca biologul e bun.parerea mea este ca nu clinica e buna sau nu ci sansa...daca e sa se intample se intampla.o prietena de-a mea a ramas tot la primul fiv cu jumatate din ovar si 2 foliculi.o alta prietena de-a mea tot la debrecen reusita din inseminare artificiala.deci eu zic ca se poate |
Ce veste buna - GEMENEEEEIIIII!!!

Iti multumesc din suflet, mi-a mai venit inima la loc...probabil ca la Debrecen o sa merg si eu, cand o sa strangem banii, bineinteles!

BoboMom spune:
Super, Claudia! Ti-am zis noi ca e de bine?
Si eu am avut spotting la 5 saptamani chiar, iar apoi la 15 saptamani sangerare puternica de am ajuns la urgenta si totul e bine. Asa ca se mai intampla si de-astea! Doamne ajuta sa ai sarcina usoara de acum incolo si bebe sanatos! La fel va doresc tuturor! 
Adrienne, nu uita ca in afara de Szeged si Debrecen mai e si Budapesta.
Eu nu am decat cuvinte de lauda pentru dr. Peter Kovacs si staff'ul lui. Nu numai pentru ca am reusit noi, dar pentru ca profesionalismul lor e absolul ca cel de aici din USA si pentru ca am prietene care au reusit si ele acolo. Nu am auzit pe nimeni sa nu fie multumit dupa experienta in Budapesta. (nu zic ca nu exista astfel de persoane, dar eu nu le-am cunoscut si nici aici pe site nu am citit nimic de rau de ei). Bineinteles ca alegerea e a ta, dar voiam doar sa-ti amintesc de Kaali Budapesta. Mult succes! 
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)