Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Oana, ma bucur de vestile bune. Sper din suflet ca miercuri sa vezi si embrionul in saculet .In mod normal, varsta sarcinii se calculeaza incepand cu prima zi de cm, adica daca iti vine cm pe 01 iulie, pe 14 iulie ai ovulatia, si pe 28 trebuie sa-ti vina cm si iti intarzie, atunci sarcina are exact 4 saptamani. Asta teoretic, pentru ca in realitate ff putine femei ovuleaza in z14, unele ovuleaza mai devreme, altele mai tarziu.Asta pentru ca ovulatia a avut loc la 14 zile de la prima zi de cm. Cum la tine ovulatia a fost in z28, o sa fie mereu o diferenta intre masuratori, adica intre ultimul cm si masuratorile ecografice. Tu ai ovulat in 24 iunie, pe 8 iulie ai avut 14 zile de la ovulatie, deci, teoretic, atunci ai implinit 4s de sarcina, asa ca maine, 15 iulie, o sa implinesti 5 saptamani de sarcina. Felicitari !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Magdita, multumesc din suflet pentru detalii!!
Important e sa fie bine...cam cand se vede embrionul?cam la cate saptamani?acum imi fac griji ca daca maine fac 5 saptamani, nu ar fi trebuit sa se vada ieri la ecograf??am vazut doar saculetul(5mm)...of, mi-e asa de teama..

Mergi la inceput

Iubita, in mod normal, data viitoare cand vei merge la eco, peste o saptamana, il vei vedea. El se vede, teoretic, cand sacutul are peste 11mm, cam intre 15-25mm ai sacutului apare si embrionul. Stai linistita si calma, ca il vei vedea .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Din pacate, vestile despre Lilisor nu sunt bune :

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Buna fetelor,
Acum am reusit sa vorbesc cu aerlilian si e bine acum, a fost operata ieri si e internata la Elias. Era trista ca a ramas fara trompa stanga si din cate am inteles s-a spart duminica. M-a rugat sa va spun ca acum e bine si ca va fi externata in curand, insa nu va putea intra pe forum pina nu se va simti mai bine.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisoru, sunt cu tot sufletul alaturi de tine! Incepuse asa de bine totul si acum... Nu pot sa cred ca se intampla astfel de lucruri celor care ne dorim atat de mult copii....

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

offf mai lilishor, cat de ghinionista trebuie sa fii. Suntem toate fetele alaturi de tine si iti oferim tot sprijinul nostru sa te ajutam sa te refaci cat mai repede sa poti merge mai departe in indeplinirea visului tau.Este foarte nedrept ceea ce se intampla...

Lali 9+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lili ....
Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa pana la urma!! Sper sa-ti revii curand .. Sa fii puternica , si sa o poti lua de la capat in lupta ptr bb !!

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lilico, lupta nu e pierduta chiar daca nu mai ai o trompa! Probabil ca acum nu iti mai arde de nimic, dar cate putin, cate putin, vei trece pt ceea ce ti s-a intamplat!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

imi pare atat de rau...dar in momentul in care sunt probleme trebuie sa va duceti la urgenta daca nu este doctorul vostru in oras..viata primeaza

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Aerlilian, imi pare tare rau pentru sarcina si tompa pierdute . e tare trist

Mergi la inceput