Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

cata durere si cata tristete!!suntem alaturi de tine, Lili!!sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta....ai grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata,de acasa,scumpele mele!!!Va multumesc din suflet pentru compasiune si sustinere!Ce sa fac,asa a vrut Dumnezeu cu mine...Mai avea doar un cm de parcurs...dar nu a mai vrut!A vrut sa ramana acolo,sa-mi rupa trompa,sa-mi invadeze abdomenul cu sange...A fost crunt!Luni dimineata pana sa ajung la spital am lesinat de doua ori...Sotul meu era disperat,s-a speriat foarte tare si el...La spital m-au bagat imediat in sala si s-a termina...asa cum stiti...Nu stiu daca mi-a extirpat toata trompa pentru ca in biletul de externare scrie "se practica salpingectomie partiala stanga".Si chiar daca a mai ramas ceva din ea....tot nu cred ca va mai putea fi functionala...Sunt deprimata,stiu ca va fi mult mai greu sa raman insarcinata acum,dar mai mult decat acum,ma tem de o alta extrauterina.Va pup si va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisor scump, imi pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intamplat! Sper din suflet sa te refaci rapid din toate punctele de vedere!

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Dragele mele,

Avem capitol nou aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput