Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Multumesc, multumesc, multumesc, Magdita! Nu-mi vine nici mie sa cred!Am luptat muult, asa a vrut Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare tare rau Aerlilian pentru ce ti se intampla, sper sa se rezolve situatia fara urmari prea rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikas spune:

Buna seara fetelor,
Am pierdut de curadn o sarcina, si in se pare ca in urma acestuia menstra imi apare din ce in ce mai greu si mai puin. Am nevoie de o histeroscopie pt a vedea ce e in cavitatea uterina in urma chiuretajului.
Imi puteti spune daca ma pot programa la aceasta operatie la Tutu la numarul de telefon din Sandu Aldea sau imi trebuie numarul de la noua clinica (este deschisa?) Imi puteti da mai multe info va rog. Mi=e groaza de aceasta analiza dar este vital sa o fac, as vrea neaparat cu anestezie si un doctor super ok.
Multumesc frumos.
Mikas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mikas, ti-am trimis PM.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Aerlilian, imi pare f rau pt tine! Sper ca ai ajuns la T sau la oricare alt medic pana la urma!

Felixuc, sper sa ai gura aurita!
Fetelor, va multumesc pt sustinere! Sper sa va dau o veste minunata peste o saptamana. Testul trebuie sa-l fac pe 22 iulie. Sa vedem daca am rabdare pana atunci!

Sambata unde as putea sa fac si eu beta la urgenta? Asta sa stiu in eventualitatea ca nu o sa mai am rabdare! (Sambata as fi in Z8 de la ET)

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Neata dragele mele,

Tamitule, de ce vrei tu sa te stresezi inutil si sa nu stai calma si linistita? Z8 este mult prea devreme pentru beta, parerea mea. Mai ai rabdare pana luni, marti macar . Oricum, ce a depins de tine si de medici s-a facut, acum depinde de DD . Pup viitoare gravidutza fericita . Sambata nu stiu unde se poate face beta, poate se recolteaza la IDS, insa nu stiu daca iti da rezultatul la urgenta.
Lilisor, ma tot gandesc la tine, sper din suflet sa ne dai vesti bune .
Oana32, ce vesti mai ai? Cum te mai simti? Ai fost la dr.T? Hai cu vesti bune !

Pup toate fetele si sa auzim numai de bine .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

lilishor mama, te asteptam cu vesti ca stam toate ca pe ace. Ma gandesc la tine sa ai putere sa treci peste tragedia asta.

tamy draga, sambata poti sa faci teste de sange cam peste tot dar nu prea iti dau rezultatul in aceeasi zi ci tot luni. Zic si eu ca Magditza, ca mai bine ai astepta pana luni, dar daca tot nu vei avea rabdare parca Bios Diagnstic de pe Str. Roma iti da rezultatul in aceeasi zi. Incearca un telefon la ei si vezi daca asa este. Ceva semne de nidare?

Lali 9+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Nu stie nimeni nk de ileana?
A sunat-o cineva?

Eu as suna- dar poate este la spital sau ...

Toate asteptam cu sufletul la gura sa ne povesteasca ce s-a-ntamplat

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Elly, eu i-am trimis ieri doua mesaje, dar nu mi-a raspuns. Probabil, nu poate, e posibil sa fie la spital. Toate stam cu sufletul la gura sa aflam vesti despre ea .
Doamne ai grija de Ileana.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Dragele mele, imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata,vineri dimineata am plecat la Bucuresti la o nunta si abia aseara am ajuns acasa!
Binenteles ca am mers la Dnul doctor ieri, s-a vazut saculetul(5 mm), dar abia miercurea viitoare, pe 22, se va vedea daca este si embrionul in saculet.El m-a pregatit pt asta, mi-a spus ca nu poate garanta deocamdata ca totul va fi bine pana nu vede embrionul, m-a felicitat(de vreo 3 ori!), imi venea sa-i sarut mainile!asta am simtit pe tot parcursul intrevederii noastre...mi-a dat o serie de analize de facut pana miercuri, acid folic de luat si cam atat...stau cu sufletul strans, dar ma bucur ca sarcina este pozitionata in uter!
Cum va spuneam si data trecuta, merg la baie f f des, ma dor sanii destul de puternic si inca simt jos din cand in cand mici dureri de parca ar trebui sa vina MOs Craciun...sper sa fie ok, ma rog mereu si ii multumesc lui Dumnezeu ca traiesc aceste momente!!
Sper ca Lili sa fie bine, m-am gandit mult la ea zilele astea...
Va pup pe toate!!

aa, am uitat ceva:eu aveam un fix, tot ii spuneam sa calculam varsta sarcinii, as vrea sa stiu cum se poate sti, el mi-a spus ca data viitoare vom face asta, dar ma poate lamuri cineva?
eu stiam ca se calculeaza de la ultima menstruatie, nu?
la mine e un pic la complicat ot ca aveam ciclul f dereglat si nu a mai venit de pe 27 mai.Potrivit monitorizarilor am ovulat in ziua 28(adica pe 24 iunie).Mai departe stiti....oare cum trebuie calculat?scuzati-mi ignoranta, dar chiar m-am pierdut...
PUP!

Mergi la inceput