Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 102

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lili , te asteptam cu vesti ! Ai fost dimineata la cabinet ?

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamytu, bine ati venit acasa! Iti doresc sarcina usoara si bebei sanatosi! Iti urez asta pentru ca stiu ca ne vei anunta cele doua liniute peste cateva zile.

Lilisoru, ma gandesc la tine!

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

offf mai lilishor, nu pot sa cred ca trebuie sa treci prin asta...Sper ca acum esti la Tutu sa vedeti ce trebuie facut.

Nu pot intelege nici in rupul capului de ce exact persoanelor care isi doresc enorm un copil si care ar face orice, se intampla asemenea tragedii. Inca sper din tot sufletul ca totusi sa existe o rasturnare de situatie, iar daca nu, sper ca aceasta sarcina extrauterina sa nu aiba repercusiuni. Ma gandesc la tine lilishor draga!!! Te asteptam cu vesti.

tamy, bine v-ati intors acasa. Cand poti te asteptam cu amanunte despre excursiaq la rude. Pe cand trebuie sa faci testul de sange?

Lali 9+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Imi pare rau ca nu am intrat tot weekendul, macar cu o vorba buna as fi putut ajuta. Probabil ca deja Aerilian este la T si problema este rezolvata. O extrauterina nu creaza atatea probleme in interval atat de scurt. Eu as face ce am facut si prima data: as merge tot la T, asa superficial cum pare unora dintre noi, mie mi-a salvat trompa si toate anexele de pe partea dreapta, cu o extrauterina de peste 8 saptamani. Sunt bine merci, am ovulat de atunci pe dreapta de 3 ori si nu s-a intamplat nimic. De unde trag concluzia, din nou, ca T stie ce face!
Bafta draga mea, o sa fie bine, nu conteaza de ce s-a intamplat asa, conteaza sa iesi cu bine si sa iti revii psihic cat mai rapid. Tin pumnii!

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, de cand am aflat de Lilisor, numai la tine ma gandesc si la situatia identica prin care ai trecut si tu . Am cautat in urma si Lilisor ne-a anuntat in data de 24 iunie, in z28, ca avea beta 28. Deci, teoretic, miercuri, 15 iulie, ar fi facut 7 saptamani. Sper din suflet sa rezolve situatia cat mai usor, prin tratament, cu toate ca ma gandesc ca ar fi indicata si o laparo. Din cate imi amintesc, tie, in urma tratamentului, ti-a venit cm, dar la laparo sarcina era pe trompa. Deci....

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Draga mea Magdita, situatiile seamana un picut. E adevarat ca in cazul meu bhcg scadea. T nu mi-a dat niciun tratament pt asta, iar la laparo (pe care oricum o faceam ca etapa prin care am trecut toate) a descoperit ca sarcina era inca acolo, iar trompa era rupta si abdomentul inundat. Probabil ca am avut eu noroc chior, probabil ca mi-a programat laparo la momentul oportun. Eu una nici nu as discuta cu tratamente, laparo e sfanta, e usoara iar "curatenia" se face cu adevarat. Nu mai esti aceeasi dupa o experienta ca asta, dar trebuie sa lupti sa iti revii. Avem exemple mult mai graitoare printre noi

Tamy felicitari pentru gemeni, stai cuminte in pat dar nu uita sa intri sa ne anunti valoarea bhcg, mare ca pt 2 asa!

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Rala, offf, de asta imi e teama, sa nu faca vreo hemoragie interna . Ma gandesc numai la ea de vineri .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

pt lilisor...dc e extrauterina, prioritara este viata ta! eu zic sa nu mai stai o secunda si sa mergi undeva la o ginecologie de urgenta!
imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. poate totusi NU este. si e doar o spaima....

imi vine sa plang.... e prea trist.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

Hai, Aerlilian, da-ne vesti! Stau cu sufletul la gura de cand am aflat de sarcina ta.Eu sunt deja la a II-a, am 10 saptamani.Sa te ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Suflet, felicitari pentru bb2. Sarcina cat mai usoara si bebelus sanatos. Bravo, chiar ma bucur pentru tine, pentru ca iti stiu istoricul .
Lilisor, ma gandesc numai la tine .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput