fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-pai eu ce sa mai zic?de-abia m-am mai linistit..ca la cate suturi mi-am luat in ultimul timp...
uf..eu zic sa nu disperi-tu esti ff curajoasa si infipta..nu renunta la programare!ci te duci frumos la ei-si le zici sincer si raspicat ca analiza la spermograma o s-o ai mai tarziu!dar ca este ok..si ii arati daca ai o spermograma veche!nu cred ca te vor flitui!ideea e sa nu disperi..nu te panica ci mergi la programare!nu ai nimic de pierdut!macar incerci!eu zic sa nu renunti!esti genul de om care nu se da in laturi de la nimic si care obtine ceea ce vrea!hai fata frumoasa!curaj!!nu renunta ci joaca si ultima carte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maine sper sa gandesc mai limpede si sa vad ce e de facut..
ma gandesc totusi ca poate asa a fost sa fie..oricum vb ta o sa merg vineri ce o fi o fi..
daca nu ma intorc frumusel in tara si n am de ales , o sa vad poate fac iar la cluj..

Mergi la inceput

bruni-nu iti mai fa planuri si ganduri..ptr ca vei vede ca se vor aranja lucrurile in favoarea ta!tii minte ca eu cu o zi inainte de operatie nu aveam nici bilet de trimitere si nici adeverinta cas?am rezolvat totul pe ultima suta de metri!asa va fi si la tine!te vei aduna si vineri ai sa vezi ca o sa reusesti sa-i convingi pe dri sa treaca cu vederea spermograma ptr ca o vei aduce in cateva zile!
nu fi suparata!si nu te gandi la prostioare!iar fiv-ul il vei face acolo unde vei reusi!din prima!si nu mai fi suparata!te rog frumos!la o fata asa frumosa..e pacat!

Mergi la inceput

cred ca ai dreptate! o sa mergem si ce va fi va fi..poate ,poate om avea noroc..
multumesc draga mea ca esti pe aproape si ca ne ridici tuturor moralul..

Mergi la inceput

papusica frumoasa-cu siguranta veti reusi!nu renunta la programare!ptr ca asa cum am zis..nu ai nimic de pierdut!si stiu io ca iti va merge tare bine!!!tin pumnii stransi stransi stransi!

Mergi la inceput

buna dimineata!![
cafea],ceiuc si laptic ...
julia ma bucur ca totul e bine acuma ,cred ca ai tras o sperietura, important e ca acuma esti bine tu si bebele..ai grija de tine.
moni eu iti spun de pe acuma , nastere usoara ,se apropie cu pasi repezi intalnirea cu printesele..
kry ai grija de burtica..
uratica va veni si vremea noastra sa ne plimbam burticile pe aici..impreuna cu celelalte fete dragi..eu am intrat un pic in panica..sper sa trec peste stresul asta repede si sa se rezolve toate cu bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

neata fetelor
Brunadria, las ca se va rezolva, trebuie sa fii optimista, du-te cu analizele care le ai si pune o spermograma mai veche. Important e sa iti vada dosarul, ar fi culmea sa amani. Spui ca s-a ratacit si o vei cauta. Nu dispera, de data asta va fi tura norocoasa. Acolo.Bafta
Va doresc o zi frumoasa.
5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

neata fetele!
bruni, multam de cafea, relazeaza-te si totul va fi bine, gandeste pozitiv, sa dea DDsa fie ultima incercare
uratica, deci tot spania e ultima solutie?pacat ca tara asta de kko nu e in stare nici macar sa ne ofere un loc de munca decent, trebuie sa batem la usile strainilor pentru a duce un trai decent.cum ramane pana la urma, faci fiv-ul inainte de plecare? imi explicati si mie cum e cu fiv-ul pe cm natural, ca sunt mai si nu prea imi dau seama cum sta treaba. adica, daca teoretic, la 25 de ani eu as fi 100%o.k., singura problema ar fi, as avea ceva sanse de reusita?please help ca nu inteleg!!!si daca da credeti ca austrieci practica aceasta metoda??
kry, multa sanatate tie si bebeilor.
toate fetele si o zi super sa aveti

Mergi la inceput

buna fetele!
bruni-sper ca ti-ai mai revenit..cum am zis nu te panica,nu are rost!ai tercut prin atatea si acum te cramponezi de niste hartoag?sa fim seriosi!esti capabila sa o scoti la capat!mai ales ca acum sunteti impreuna si ai sustinatorul langa tine!!
kry- graviduta noastra frumoasa!deci..ceva greturi?pofte?da-ne detalii!abia astept sa stiu si eu prin ce-o sa trec!si..eu m-am cam hotarat..desi nu imi doresc sa plec..o voi face!nu am incotro!pana la sfarsitul anului voi pleca!in decembrie ma intorc!am vorbit deja..si cand o sa ajung o sa am grija de 2 papusele-romance!una de 2 ani si una de 5 ani!va dati seama ca asta m-a atras in primul rand!asta..pana invat limba si ma duc la magazin!si se merita!ca si bani..nu castig aici cat o sa iau ca le duc si le aduc pe papusele la gradi si la scoala!asa ca..
oricum luna asta astept sa vina uratii si imi fac analizele!sincer nici nu mai stiu..se fac hormonalele in ziua 2 si restul?ma ajutati un pic?care sunt analizele de baza?ca eu m-am uitat pe dosar si am o c arca de analize facute..si nu vreau nici sa dau banii aiure pe ceva ce nu imi e strict necesar acum!vreua niste analize de rutina..un pap,secretii,hormonale..si ce sa mai fac?ce e relevant?ma ajutati un pic?please!
fetele-si-au luat concediu toate..dar atat le trebuie cand ma fivuiesc sa nu fie aici prezente!ca le caut si in gura de sarpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Uratica, depinde unde faci fiv-ul. Fiecare medic iti cere altceva. Si sa fie 'proaspete', de max 3 luni. Asa ca eu zic sa nu-ti faci nimic decat cand te hotarasti sa faci fiv. De ex dl Micu cere hormonalele din luna in care incepi. (FSH, LH, prolactina si estradiol).Pe langa astea, cele care sunt pe prima pagina. Nu le face pana nu esti hotarata sa incepi fiv, parera mea, oricum inainte de fiv trebuie sa le repeti. Ai scapat de ureaplasma si mycoplasma? ca asta e important.
a, nu am greturi, nu am pofte, ma bucur de moment, ca nu se stie ce urmeaza
5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput