fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor! Nu am intrat demult, dar v-am urmarit in fiecare zi.
In primul rand kry felicitari din toata inima, sarcina usoara si
bebe(i) sanatosi.
Sa va povestesc calvarul meu: am facut triplu test si mi-a iesit risc crescut la sindromul Down. Nu va spun ca am avut impresia ca a picat cerul pe mine, doua zile am plans, dupa care m-am programat ptr. amniocenteza. Zis si facut, dr. Stamatian m-a intrebat cand am intrat "Cine dracu te-a pus sa vii sa te-ntepi???" Si asa imi batea inima, dar dupa primirea asta am ramas fara cuvinte. Interventia nu e mare scofala, bebeul saracul dadea din picioruse ca a fost invadat cuibul lui. Azi am primt rezultatul, totul e ok, ma bucur enorm.
Si tensiunea s-a stabilizat, asa ca sper ca ma pot bucura in sfarsit de sarcina.
Va pup, si va tin pumnii in continuare.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

off julia-tinem pumnii ca bebe sa fie ok si sa stea in burtica la mami!sa nu-i faca probleme!
sa speram ca te-ai linistit si ca de acum inainte totul va merge struna!
hihi..si ce repede trece timpul..deja 21 de saptamani!!Doamne ajuta!
julie!ai grija de tine si de bebic!

Mergi la inceput

cat despre stamatian..am auzit ca e mai dus cu pluta..dar nici chiar asa!cum sa-si permita sa-ti vorbeasca in felul asta?mai ales la cat erai de stresata!!si..cand m-am operat eu au mai fost fete la "intepat" in burtica..insa totul a decurs ok..cred ca bebe se m isca ptr ca si tu erai nelinistita!
insa..vai mama lui la drul care mi-ar spune mie asa ceva!pai moare cu mine de gat!!dupa ce ca ma chinui de-mi ies ochii sa plamadesc un copil..sa-mi mai iau si suturi in dos..ca asa ii tuna prin cap unui dr!pe bune..de eram in locul tau-cu mine de gat murea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Enni, Julia, va multumesc pentru urari.
Julia, imi pare rau ca ai trecut prin asta, bine ca rezultatul e ok.
Cat despre dl Stamatian, asa vorbeste dansul, cele care au facut fiv la Cluj stiu, pt dosar este nevoie de semnatura dansului. Dar nu cred ca e rau intentionat, pur si simplu are un alt limbaj. La ce medic mergi?
Bytzi, sigur, fiecare ovocit este o sansa, dar cred ca unul singur pentru un fiv este prea putin, ar trebui sa fie un miracol sa se transforme in reusita. Desi miracole am mai vazut,nu? Uite, Criadema, a reusit 2 din 2.
Va imbratisez pe toate si ...am dat tonul, da? astept sa ma urmati
5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

kry-deja ai intrat in saptamana 5..ce frumos!abia astept sa vad la semnatura 2 bebici!
si referitor la fiv cu un ovocit..de ce sa nu fie de-ajuns?daca laboratorul e bun eu cred ca sunt sanse de reusita!altfel cei din afara nu s-ar baga la asa ceva..
vedem daca reuseste alrak-ii tinem pumnii!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Uratica, am intrat in saptamana 6, adica 5 saptamani si o zi.
M-am programat la eco in 23. Atunci voi sti si ce sa pun la semnatura. Desi la valoarea de bHCG pare a fi doar unul. Dar am mai zis eu ca nu e nimic, si a fost, asa ca nu mai zic . Se pare ca totusi te bate gandul sa renunti la Spania din moment ce mergi la interviuri , ma insel? Hai, ca pentru un FIV te descurci si aici.
5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

kry-ma bate gandul..insa ma lovesc numai de idioti ce se dau la mine!sincer nu as pleca!dar daca nu reusesc sa gasesc nimic stabil aici..voi pleca!nu am incotro!si trebuie sa m a gandesc si la ce va fi dupa reusita.....sper sa fie reusita!ufffffff..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

incredibil dar adevarat!!!!
fetelor eu o iau razna!!!m am dus dupa rezultatele analizelor intrusului si spermograma nu i nicaieri!!! deci ciuciu programarea de vineri!!! nu pot sa cred ca mi se intampla asta...
asa ca nu o sa am dosarul complet si nici alta rabdare de asteptat inca 3 luni!!

Mergi la inceput

offf..bruni..atat dureaza programarea la dr sau e plecat intrusu?chiar nu poti rezolva pana maine?ofofof...
si una mai veche nu ai?ca doar nu studiaza din prima in amanunt!poate reusesti sa te fofilezi fara ea..si daca observa le zici ca ai itat-o si le-o aduci mai tarziu..
insa nu-ti pierde cumpatul!tu du-te la programare..macar sa iti zica cand poti sa incepi!
of of mai mai-parca ai fi eu!cand nu e una e alta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu am cum sa merg fara ea, iar analizele mai vechi de 6 luni nu sunt valabile...si sa faca acuma dureaza, incat sa nu ma pot duce vineri, pana vineri nu am cum sa o rezolv si dosarul trebuie depus cu toate analizele la zi..nici nu stiu cum sa procedez , inca nu am anulat programarea,mi e frica de un termen lung pt urmatoarea..o sa sun maine dimineata sa vad...eu m am saturat! nimic nu merge cum ar trebui..nu mai vad capatul!!

Mergi la inceput