fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uratica,am sa-l intreb pe dr ,desi nu prea cred ca e mai ieftin,pina la urma tot se face punctie si ET ,nu cred ca are cum sa fie pretul ca la inseminare sau un pic mai mare...atunci ar face majoritatea FIV ca sint sanse mai mari...

naida,tu ai mai venit cu rez de la biopsie?

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

pai mai..la giulesti e 600 euro cu totul..ptr ca nu mai faci injectii,nu mai faci nimic...eu am citit la fetele de la fiv..
si in ungaria se face si tot la fel..nu e fff scump!
eu zic totusi sa intrebi..ca sunt ff curioasa!si uite alrak de la fiv si fiv ungaria face acum fiv pe ciclu natural-miercurea viitoare face testul..sunt ff curioasa!o s-o intreb cat costa cu totul..

Mergi la inceput

bytzy-intra pe pag 10 de la subiectul fiv 232..acolo vb fetele de fiv pe ciclu natural!

Mergi la inceput

da,uratica,deja citisem...si am vazut discutia dintre alrak si kora,dar la Giulesti nu cred ca in alta parte,cel putin la Sibiu nu cred ca imi propunea dr ,dar oricum am sa-i scriu un mail

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzy-eu cand am fost la sibiu nu stiam de chestia asta..ca se poate face si asa..insa i-am dat apoi telefon si l-am intrebat..a zis ca in principiu se face dar trebuia sa merg din nou sa discutam la clinica..si cum m-am decis sa continui la cluj operatiunea bebe..nu am mai sunat sau programat sa intreb..
nu stiu..as suna sa intreb..insa mie ptr ca nu sunt pacienta lor..nu cred ca imi vor da un raspuns fara sa merg acolo!
si plus de asta..e mai mult de castigat decat de pierdut in incercarea asta..parerea mea..
dar o sa vedem..poate daca se face la sibiu o sa ma bag si eu inainte de a pleca..

Mergi la inceput

deci pe mine ma dispera durerea asta..nu ma lasa frate deloc..acum ma doare mai mult intr-o parte!nu ar fi mare problema ca suport-numai ca ma gandesc sa nu fie ceva aiurea pe acolo!
si culmea..azi am fost la drita si mi-a zis ca nu sunt racita-ovarele sunt ok,nu sunt inflamate,nu au nimic-chiar nu aveam cum sa racesc..deci e cu buhuuuhuuuu!
offffffff......oare de ce nu exista si la noi piese de schimb?ca bine ne-ar prinde!bytzy-ce zici..tu imi dai o trompa buna iar eu iti dau un ovar bun?ce zici merge?hihi..o iau razna deja!si acu nici nu mai are cine sa ma salveze-ptr ca fetele astea au disparut in gasca!mai mai mai..
beyyyyyyyyyyyy..hellllooooo...ma lasati sa zac asa nestiutoare?frumos va sade???ufff..cred ca in loc de puticolog ma transfer la pisiholog-ca nu mai tine!o fi din cauza caldurii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

kry FELICITARI SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI BEBE(I) SANATOS(I)

Restul fetelor ce mai faceti??? Eu nu am mai intrat demult pe-aici deoarece nu am avut timp , am avut musafiri mai multe zile, o nebunie nu alta, am inceput diversificarea la bebici si uite-asa trece timpul de nu-mi vad capul. Abia astept sa fiti si voi in postura mea . Acum fug la culcare ca numai pot, insa eram deja asa curioasa ce faceti ca nu m-am putut abtine sa nu intru un minutel.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

enni-iubita..ce bine ca ne mai bucuri ochisorii cu semnatura ta de mamica cu bebici la patrat!
ce mai face ginerele meu?tot asa grasunel e?please...mai vrem pozici cu dolofanii!

Mergi la inceput

uratica,am trimis mail la dr ,astazi cu siguranta am raspunsul,iti scriu mai pe seara ca astazi sint plecata toata ziua
i-am scris si ca la Giulesti pretul pt un fiv pe CM natural ese jum sper sa fie asa cum vorbeau fetele

pt laparo m-am hotarit pt Iasi dar nu m-am hotarit la care dr,am 3 dr in vizor recomandati de fetele de la FIV Iasi si nu ma pot hotari la care ...

off chiar ca as vrea un ovar bunnn ,daca s-ar putea face schimb ar fi haos aici pe forum , doamne la ce ne mai gindim noi

bytzi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzy-multam iubita!astept cu sufletul la gura!sper sa faca si ei!
cat despre laparo..bafta multa!hihi..esti si tu ca mine..iei decizia in ultimul moment ca sa nu mai ai timp sa te razgandesti!
uff..eu azi am fost la un interviu-la protectia consumatorilor..si s-a dat directorul la mine!ba frate vad ca la masculi am lipici insa la bebei..ioc!uffffffffffff..iar am facut stanga imprejur si am plecat!asa m-am scarbit de interviuri..asa ca..mai bine plec..
ofofof..si mai fetele mai dati si voi un semn de viata!va astept la interval!
o zi buna va doresc!eu ma duc la nani!

Mergi la inceput