fiv la cluj 24

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

krynu mai incerc o inseminare caci poate intradevar trompele mele au aderente cum a zis prof Sthromer ,fac intii laparo si apoi voi mai incerca o inseminare,nu imi mai permit sa arunc 20 mil in vint pt inseminare (cu donator)+ drumuri ,cazare pina la Sibiu...

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

o sa reusesti, nu-ti pierde speranta
5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

'mneata fetele!
uff..m-am mai linistit un pic..nu stiu de ce ma gandesc eu la extrauterina..mereu mi-a fost frica de asta..dar o-m vedea ce va fi..tot ma doare burtica..dar supravietuiesc..incerc sa nu ma gandesc la asta-ca iar imi bazaie piticii prin cap!
bytzy-draguta..exact cum am zis-de ce nu incerci tu un fiv pe ciclu natural??in ziua 12 si eu aveam aproximativ aceleasi valori-iar dr marinescu si coceci erau ff multumiti!atat de multumiti incat m-au trimis inapoi acasa!in fine..rezultatele sunt super..si poate ai sanse pe natural-fara stimulare!si costa totul cam cat o inseminare!dar..inainte de toate-fa laparo!si mie mi-au zis ca aderentele pot impiedica implantarea!de asta vreau sa fac si histeroscopia..sa nu fie aderente si in uter!sa speram ca nu!uff..
kry-ai dreptate!insa ma bufneste rasul gandindu-ma la ce il expun pe intrus in perioada fertila..cum Dzeu sa ma relaxez cand eu sunt ffff lucida in perioada aia!dau numai indicatii!saracul..e bine ca s-a obisnuit cu mine..si deja a invatat toate pozitiile prielnice!off..sunt cu capul!dar asta e!alta mama nu mai face!poate daca mai facea mama o surioara mai mica nu ma mai crizam eu acum..
hai ca deja o iau pe aratura..fetili mele..m-am hotarat!eu o sa plec in august in spania-pana la sfarsitul anului!sper sa-mi mearga bine..in orice caz voi castiga mai bine ca aici!si de ce nu..poate ma voi intoarce si cu un mic spaniol!visez si eu cu ochii deschisi-ce sa fac!
kry-tu cum te mai simti?cum mai esti?ce fac bebeii?hihi..daca eu sunt in culmea fericirii cand ma gandesc la tine..imi inchpui cum esti tu!
hey..restul gastii unde e?treceti aici la raport!

Mergi la inceput

kry-de-abia astept sa pui la semnatura 2 bebici!astia..asa..ca astia imi plac mie cel mai mult!
no gagici..eu ma pun iar pe invatat..ca trebuie sa imi iau carnetul pana plec in tarile calde!
bytzy- fata curajoasa!si te rog eu..nu-ti pierde speranta..ptr ca eu presimt ca vei reusi!si decat sa dai banii pe o inseminare-mai bine incearca un fiv pe ciclu natural!hihi..o sa te bat la cap pana ma asculti!ptr ca ai mai multe sanse asa decat cu inseminare!stiu io!
aa..si apropo pe cand laparo?ai gasit in august cum vroiai?si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, da doi bebici si o burtica. Fetelor, asa arat www.flickr.com/photos/monicahhh/3697604890/in/set-72157613039588223/" target="_blank">azi.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uff ..uratica mai batut la cap ca cred ca o sa-i scriu dr sa-l intreb daca fac fiv pe CM natural la ei si cit costa
dar dr meu imi tot zice ca pe un folicul sint sanse mai mari la inseminare decit la fiv,caci la fiv trece prin mai multe etape punctie,fertilizare...si se poate sa-l pierdem...
mai moni dar tu nu ai pus deloc pernite,sunculite pe tine ,a crescut doar burtica ce frumoasa e...imi inchipui fetitele cum vor fi...

bytzi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Moni, ce burtica frumoasa!!!! chiar asa, fara grasime, fara colacei, doar burtica. Care e secretul? ce ai papat?
Camera fetitelor e de vis, m-am emotionat vazandu-ti pozele.

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

moni-superb arati!chiar nu te-ai ingrasat!ai pus doar la burtica..
hihi..abia astept sa vad pozici cu junioara si juniorul!
bytzi-ei..si drii astia..nu au de unde sa stie exact!nici o modalitate nu iti confera garantie!nici inseminarea nici fivul!!asa ca..daca tot ai incercat atatea inseminari si nu ai reusit..de ce sa nu incerci fiv pe ciclu natural?maia les ca e si ff sanatos ptr tine!nu mai bagi atatia hormoni in tine!si ce daca e punctie?stai ff bine cu ovulatia daca foliculul tau in ziua 12 e asa maricel..si e si endometrul bun!impune-te in fata lor!poate asta e sansa ta!si chiar daca poti vb cu drul din sibiu..intreba-l daca face si fiv pe ciclu natural!m-ar interesa si pe mine!e o prietena de-a mea care m-a inebunit cu sibiul..ii place clinica de acolo la nebunie!a facut un fiv si tot ca si tine nu a raspuns bine la stimulare..apoi a fost la un dr in cluj si ia zis ca s-ar putea ca corpul ei sa nu "inghita" atatia hormoni..si de asta ii respinge!acu nu stiu ce sa zic..insa eu cred ca merita incercata si varianta asta!mai ales ca tu pe natural stai bine!si..se face si icsi daca vede ca ovulul nu se imprieteneste cu gigeii..asa ca..hmm..acum ca tot iti povestesc tie..parca ma incanta si pe mine ideea!si..inseminarea..daca nu ai trompele perfecte..nu are nici aia multe sanse..mai multe sanse sunt cu fiv..iar pretul e cam acelasi..nu stiu la sibiu daca se face!sunt tare curioasa!poti sa te interesezi si sa ma informezi si pe mine?please!!!!!!!!!!!poate pana plec in spania bag un fiv pe ciclu natural!de ce nu?

Mergi la inceput

kry-asa o sa te vedem si pe tine in curand!o sa fii urmatoarea noastra mamica..3 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am pus 15 kg pe mine.
Eu cred ca faptul ca sunt doi copii in burtica imi da senzatia de burta plina. Nu m-a interesat mancarea in sarcina asta. Sigur sunt fetitele lui tati ca el e asa, fara pofta de mancare . Sunt curioasa cat de mari vor fi la nastere. Daca se vor naste cu minim 2500 gr fiecare o sa fiu tare fericita. Daca nu, si asa o sa fiu tare fericita, doar sanatoase se fie.

De abia astept sa va vad si pe voi.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput