fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 14
turqoise spune:
uratica, ne-am intersectat cu mesajele![]()
stai linistita draguta ca vor fi toate fetele aici cand te vei gravidi tu, doar tu esti sefa,nu?da io's in primul rand sa stii, am deja locul rezervat![]()
super locul de munca, si eu mi-am dorit intotdeauna sa am grija de bbi, intr-un timp chiar vroiam sa imi bag actele pt america , pt. babysitter, dar salariul era cam mic si am renuntat.nici nu vei simti ca lucrezi mai mult te vei relaxa ca fetele nu sunt chiar atat de mici, cat timp ele sunt la gradi tu bagi un pui de somn![]()

turqoise spune:
kry, crezi ca a ajutat embrioglue-ul? din cate stiu asta se pune doar daca ai 2-3 fiv-uri nereusite, nu? pupici la 
brunadria spune:
fetelor multumesc de sustinere , sunteti niste scumpe
uite asa sunt mai optimista si bine va fi!!
uratico, deci mergi in spania?
iti face fata vizita ca eu bat spania in lung si n lat , mereu sunt pe drumuri!!
kry, turqoise
va iubi tare pe toate!
kry spune:
Turquoise, la Wels embrio glue-ul este in rutina, se foloseste la toata lumea. Din ce am citit ajuta si la fixare si pt hrana embrionului. uite aici: http://www.baby4you.at/en/Embryo-glue.html
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
turqoise spune:
kry, e super!oare o fi asta secretul atator reusite? poate de asta costa mai mult decat in alta parte, eu zic ca dai un ban dar merita. desigur, nu e nimic sigur dar sansele sunt mai mari
uratica spune:
bruni-
fata frumoasa!ma bucur ca ti-ai intrat in forma!
turqoise-sa stii ca ai dreptate!la asta m-am gandit si eu!sper sa treaca timpul mai repede cu cele 2 papusele!
cat despre fiv in austria..ar fi superrrrrr!stii ca faci unul dar bun!si..nu e nici ff scum..ajungi la 7000eur ptr ca te costa cazarea mai mult..fiv-ul nu poti spune ca e mult mai scump ca la noi!si..din cate zice kry-nu exista termeni de comparatie!
dar vezi tu..criza asta financiara ne rupe!
insa o vom scoate noi la capat!![]()

brunadria spune:
buna dimineata fete dragi..

ceiuc si laptic pt toate feele..
m am trezit cu emotii ,azi la 15h15 am asteptata programare..
o zi minunata va doresc..
turqoise spune:
neata fetele1
brunidraguta, merci de cafeluta, tocmai o savurez![]()
banuiesc ca esti optimista si relaxata, nu?tin pumnii sa fie cu succes acest nou inceput de drum
asteptam vesti bune
turqoise spune:
bruni, cum s-au justificat cei de la laborator pentru disparitia analizelor??nu-i trage nimeni la raspundere, sau cum?asa ceva nu se poate, nu ai facut o plangere conducerii??mai ales ca timpul e prea scurt pt. a le repeta.
uratica spune:
mneata!
hihi..eu am avut insomnii aseara si sunt cu ochii in gura!
ofof..dar tot mi-am bagat nasu' pe-aici sa le
pe fetele mele dragi!
bruni-bafta multa!tinem pumnii!sa dea Domnul sa incepi cat mai curand!
turqoise-tu nu iti iei concediu?ca vad ca toate fetele ne-au parasit!mai ia si tu o pauza!![]()