Condica Salajencelor [96]
Raspunsuri - Pagina 3
Bimilit spune:
diana, duminica ne-o petrecem in famelie
.asa pe la 17 nu e ok?
oti, e nanaa sapt aviitoare.deci poate sa ne onoroze cu prezenta ei.
tu , amu nu va trajeti pe cur
ca va bat.ce baschetii mei? ca mihaela nu vine des in tara, asa ca MOBILIZARE scrie pe noi,da?
dianalaura spune:
Stim bia de Michael, am citit ziarele online de dimineata.
Pai tu, io asta zic, ca nu am masina cu care sa vin din badon sa fim la 17 in zalau. Merg de dimineata cu mama cu masina, si ea sta pana se intuneca...ca avem de plivit ceapa si alea alea. Daca era colegu cu masina disponibila, veneam mai repede, da asa...el e consemnat pe weekend, tre sa lase masina la servici.
. No, eu de cumva se intampla sa ajung in zalau p al 17, 17 jumat, viu, ca te sun, si viu. Da sa vaz maine ce si cum.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
giuliaaaaaaaaaaaaaaaa,ai strigat intalnire.unde esti?????????????
maria, elvira?
Diana, iesi in drum la ocazie.auzi da e musai sa prestezi si tu maine la Badon?o zi nu e foc ca lipsesti.
hai sariti cu idei de locatie si sa stabilim ora ,ca sa ii putem comunica mihaelei .
mihaela_s spune:
Va salut si va pupez, am ajuns cu bine la Zalau. Daca puteti luni mai bine, cum vreti voi...numai sa stiu sa ma organizez ca trebuie sa ajung si la Cluj si atunci mergem maine si poimaine la Cj si suntem luni in Zalau. Daca pana maine pe la pranz puteti sa imi scrieti un mesaj aici sau pe mobil ar fi minunat ca sa putem sa ne organizam. Noa e nasol ca e timpul asa scurt...
Hai ca astept sa vad ce hotarati.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Tu, nu poci sa-l trimit pe Stefan, tre sa mearga auras cu tata la vie sa sape cu motocultoru si eu cu mama sa plivim. Si pe Stefan nu poci sa il trimit singur, ca oricum o sa lucrez ba eu, ba mama, ca asta micu calca peste straturi, si tre sa stam pe rand cu el.
Da no, poate fac eu cumva si vin..cu cat va intalniti mai tarziu, cu atat am sanse mai mari....eu incerc, da nu promit, no...Oricum, va sun eu maine daca reusesc, sa vad exact pe unde sunteti.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
si io-s ptr maine sa ne vedem.luni cam greu
.
deci hai sa stabilim ora si locatia sa poci suna fetele care nu au intrat pi foruma zi.
adriana,felicitari.esti o INVINGATOAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bimilit spune:
mmihaela,bine ati ajuns in salaj.astept cu nerbdare sa ne vedem
si sa ne povestesti cum fu drumu.fetele-s bine?