Condica Salajencelor [96]
Raspunsuri - Pagina 4
for2nity spune:
Bine ai sosit Mihaela.
Eu nu voi lipsi maine decat daca ma calca un vapor sau ceva de genul asta. Am vorbit cu Adriana si vin cu alta propunere. Ora 16, terasa Unicum de la Clubul Tineretului. E in centru, mai usor de ajuns pentru oricine, suficient de intim, fara pretentii, si un meniu destul de variat pentru toate gusturile si nevoile. Si au si bere.
![]()
Daca aveti alte propuneri, spuneti. Daca nu, inscrieti-va pe lista:
1. Adriana
2. Eu
3. Bia? iti convine locatia, ora?
.....
.....
care aveti ceva de zis, ar fi bine s-o faceti azi. si de-i da, si de-i ba, da' sa stim o treaba.
Va pup si stau pe-aproape.
for2nity spune:
nu editez da' fac o completare ca prea a sunat nush cum somatia din urma, deci, nu pun biciul pe nimeni (inca) ideea era ca n-ar fi rau, ba chiar foarte bine pt mine sa stiu de azi ora si locatia, sa-mi pot organiza cat mai bine sa nu ma luati maine din oala si sa nu pot veni.
Si daca tot am mai scris o data, Diana, fii atenta. E foarte usor sa nu mergi maine. Pur si simplu ti-a intervenit ceva, nu ai nevoie de nici o scuza ca doar esti in familie acolo, nu? Si ca un supliment pentru tine, cum ziceai chiar tu, oricum nu puteati lucra amandoua si tu si mama ta, asa ca veti fi tot acolo. Si ca sa ai si constiinta impacata in caz ca te va mai urmari vreun samburel de vina, mai rezolva un dulap ceva din casa si te-ai scos.![]()
Raman pe-aproape.
mihaela_s spune:
Multzam fetele de primire!
Abia astept si eu sa ne vedem, e ok pantru noi maine, pentru ca duminica mergem la Cj, am vb deja cu nasii.
Tare ma bucur ca o sa ne vedem, poate reusesti Diana sa vii si tu, tare mi-ar placea sa te/va cunosc...Mai fetele, dar numai noi ne vedem? Ca io am si fete si sot cu mine...e OK pentru copii pe terasa propusa de Elvira? Io oricum vin unde ziceti voi, dar mi-ar placea sa veniti si cu copii si soti, sa nu se simta al meu in plus...ce ziceti? 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Elvira tare buna propunerea pentru Diana!
Sustin si eu ca mi-ar placea sa va cunosc. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
waw,Elvira
.rar intri la noi da si cand o faci o faci bine
.
mno,io-s de acord cu ora si locatia.
si io vreau sa se stie cat mai iute ora si locatia, sa putem anunta si fetele care nu au intrat azi pi forum[oti,giulia,maria].
mihaela, io nu am nicio sansa sa-mi iau colegu si plozi la intalneala.astea prefera sa doarma sau sa se distreze cu cainii nu sa stea locului pi o terasa
.io-=s mai sedentara din fire
si ador terasele, barfa, cafeiu, fumatul si alea, alea
.si cum e ora 16 ,matei cam de la 14.30-15 baga somn de amiaz cu tatasau
.
for2nity spune:
Mihaela, eu o aduc si pe Cristina ca oricum ii plac intalnirile zalauancelor
insa pe colegu' nu ne putem baza. Asta e, nu e motivat.
Bimilit spune:
am sunat-o pe Maria.nu poate sa vina.Casia mai face febra
.mihaela, maria te tuca apasat,iti transmite salutari si regreta ca nu poate sa vina.
Giulia, vineeeeeeeeeee
.poate intarzie nitel, ca dimineata merge pana la cluj, da vine.
mihaela_s spune:
Bia, io am zis ca te bat daca nu-l vad pe Matei, mai stii? 
Noa daca nu apare nici un coleg, oi vedea ce chef a avea Ovi sa stea cu noi fetele ![]()
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, io am zis ca te bat daca nu-l vad pe Matei, mai stii? ![]() |
apoi,decat sa iau bataie, mai bine nu viu.
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
apoi,decat sa iau bataie, mai bine nu viu. Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Noa atunci te bat si mai tare

adriana, te rog sa mai scrii o data cati bani trebuie sa aduc pentru capac, ca am uitat...
Maria te tzuk si eu, sanatate Casiei.

Elvira, abia astept sa va vad.
Pe Giulia la fel...
Oti, adriana, Giulia, sotii vostri vin? Ca daca nu, sa-i spun lui Ovi sa isi gaseasca ceva de facut
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie