Condica Salajencelor [96]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam de cafea Oti!
Maria, cm se mai simte Casia? De vaccin, stai linistita..si eu l-am facut la 5 luni si la 7 luni, si intre ele operatia de hidrocel. Doamne si acum ma trec apele cand ma gandesc ca era pat p'aci sa-l pierd pe Stefan in operatie...., dar bine ca au trecut toate.
Eu azi cred ca imi fac program artistic , am spalat vasele, m bagat o tura de haine la spalat, dupa ce scriu pe forum si lucrez ceva la calculator ma pun si dau cu aspiratorul..si cred ca e cazul sa intru in dulapuri...deja nu imi mai incap hainele, nici la mine nici la auras in dulap, si sunt o gramada cu care nu mai umblam...cred ca le-oi strange si le-oi da pe undeva..la rucea rosie sau armata salvarii sau stiu si eu pe unde oi gasi. Daca le-o vrea cineva. Ma gandesc ca la cum is ploile anul asta, or mai fi inundatii si sinistrati, poate le-o prinde bine niste haine.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Bie, a fost ziua lu talica, vino tu la sudista sa te tzuce oleaca si sa pipam noi doo o tigara.
La multi ani fata, sa te bucuri de tot ce-i al tau!!!
Si scuze de intarziere.

Gashca, gashca sunteti bine?
O punem de-o intalneala intre doo ploi?
Undeva la o terasa, fara prunci sa te intelegi om cu persoana?
Colegii babysiteri, ai?
Asea as bea o bere rece cu voi

Mergi la inceput

Giulia, de intalnire punem cat de curand...asteptam sa ne sune mihaela suedeza, pe la sfarsit de luna, si ne intalnim. Poate reuseste si Olimpia sa vina. Fara copii, e mai greu, acum depinde cam la ce ora ne intalnim, poate reusesc sa il las si eu pe Stefan cu mama, ca de colegu...la cat de tarziu vine el...nici nu poate fi vorba...

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Bravo Adriana!Tine-o tot asa!!!
Oti, superb platoul, intr-adevar scump..dar si cand il prezinti..e de efect! Felicitari pt achizitie.
Eu acum l-am culcat pe Stefan si imi caut sa descarc ceva filmulete cu Turbo Jam, ma apuc si eu de maine de dat cu pumnii si dansat

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor. Plec la dus si la somn

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, ma tenteaza cum sa nu Auzi io ma tem ca m-oi ingrasa cu cura asta, ca vad ca mananci mai bine ca mine Desigur exceptand dulciurile Dulciuri

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!
Dau eu cafeaua azi?! Ce onoare!!!
Fetelor, am facut prima tura de Turbo jam din viata mea! Is learca, da ma simt tare bine. Nu-s obosita deloc. Nu e ca si cand ai face "n" exercitii de acelasi fel consecutiv, sa obosesti si sa te plictisesti.
Acum fug la dus si apoi in oras, ca am rate de platit!

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor a sunat Miha ca maine e in Zalu. Deci mare intalnealaaaaaaaaaaaa!! Adriana nu are net pana deseara, Bia nu are net defel asa ca bagati la cap si hai sa ne organizam. Veniti cu locatia si ora. Dulciuri

Mergi la inceput

O tu.....eu maine is la Badon, doar in caz ca ploua toata ziua is in Zalau...merg cu mama de dimineata...si in weekendul asta nici nu o sa avem masina, sa zic ca vin mai repede...
Oare nu e si duminica in Zalau?
Ioi tuOti, am vrut sa te intreb tu cum vii maine, ca doara meri de nanase...da ii numai duminica viitoare nunta....

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na ziuaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

am niettttttttttt.ploaia,tunetele si fulgerele de aseara lovi in nietu meu.moama rau fu fara niet,io-s dependenta clar.nu se ecsistaceva plasturi sau pirule ce trateaza aceasta dependenta?

olimmmmmmmmm,ce baschetii mei faci?io nu am tilifonu tau.cum dam de tine?

adriana,bafta cu cura.lasa jobu.am auzit ceva fain :problemele de la job is de divertisment si distractie,problemele din cuplu is grave.deci?DISTRACTIE SCRIE PE TINE.

giulia, esti belea parol.de ceteste dusmanu in zona a cr4ede ce alcooliste suntem.da, cdand colo tu bei bere fara alcool.

noa maine ne vedem? da?

io propun o ora decenta.nu dimineata la 10 sau la amiaz la 12-13.asa pe la 16-17.amu sariti si voi cu propuneri.

va pupez si salutez.

PS.oti, da e bestial platou tau.abia astept sa vaz cum sta un tortan pe el.

Mergi la inceput