Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaradu spune:
La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!!
A_Iulia spune:
Mai Principeso, e alba copila, uita-te la pozele din urma si-ai sa vezi, nu ma-nerva!
fusese cu taxu la mare la bulgari, de aia e in poze neagra mai. si taxu tot alb e, in poza aia e bronzat mai, daca-ti spusei c-au fost la bulgari?! ![]()
wonderful spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai Principeso, e alba copila, uita-te la pozele din urma si-ai sa vezi, nu ma-nerva! fusese cu taxu la mare la bulgari, de aia e in poze neagra mai. si taxu tot alb e, in poza aia e bronzat mai, daca-ti spusei c-au fost la bulgari?! |

aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui wonderful Recunoaste ca nu-i rasa ariana,ca nu-ti ia nimeni capu' ![]() W |
o incurci zau in seara asta de la adinoaca
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
A_Iulia spune:
Mai, ma-nervatz la culme ![]()
Iaca acum uploadez pozele de la ziua ei din martie, sa vedeti ca era alb copilu'. Ahhhhh ce mi-ati facut 
aidaciolac spune:
nah , hai ca asteptam poznele
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
wonderful spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Mai, ma-nervatz la culme Iaca acum uploadez pozele de la ziua ei din martie, sa vedeti ca era alb copilu'. Ahhhhh ce mi-ati facut ![]() |
Nu asa.Tre' sa ne arati poze de cand ai facut-o,eventual in timpul travaliului si cand a scos capu'.
A_Iulia spune:
Pricipe, daca mai zici si acum ca-i negru copilu' te mananc cu fulgi cu tot 
http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family
A_Iulia spune:
Wendy, pai cand am scos-o era neagra, m-ai prins ![]()
Eu n-am avut nici un travaliu, nu'sh ce-i aia.