Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai Principeso, e alba copila, uita-te la pozele din urma si-ai sa vezi, nu ma-nerva! fusese cu taxu la mare la bulgari, de aia e in poze neagra mai. si taxu tot alb e, in poza aia e bronzat mai, daca-ti spusei c-au fost la bulgari?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mai Principeso, e alba copila, uita-te la pozele din urma si-ai sa vezi, nu ma-nerva! fusese cu taxu la mare la bulgari, de aia e in poze neagra mai. si taxu tot alb e, in poza aia e bronzat mai, daca-ti spusei c-au fost la bulgari?!

Mergi la inceput

Recunoaste ca nu-i rasa ariana,ca nu-ti ia nimeni capu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Recunoaste ca nu-i rasa ariana,ca nu-ti ia nimeni capu'

W

o incurci zau in seara asta de la adinoaca

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Mai, ma-nervatz la culme

Iaca acum uploadez pozele de la ziua ei din martie, sa vedeti ca era alb copilu'. Ahhhhh ce mi-ati facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nah , hai ca asteptam poznele

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mai, ma-nervatz la culme

Iaca acum uploadez pozele de la ziua ei din martie, sa vedeti ca era alb copilu'. Ahhhhh ce mi-ati facut

Nu asa.Tre' sa ne arati poze de cand ai facut-o,eventual in timpul travaliului si cand a scos capu'.

Mergi la inceput

Pricipe, daca mai zici si acum ca-i negru copilu' te mananc cu fulgi cu tot

http://family.webshots.com/photo/2833899110051646459ajuJMq?vhost=family

Mergi la inceput

Wendy, pai cand am scos-o era neagra, m-ai prins

Eu n-am avut nici un travaliu, nu'sh ce-i aia.

Mergi la inceput