Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 8
wonderful spune:
Travaliul e partea cea mai frumoasa si plina de incantare etapa,razi tot timpul in hohote si-ti vine sa-i pupi pe toti din jur.Ce mai, e o feerie.
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Travaliul e partea cea mai frumoasa si plina de incantare etapa,razi tot timpul in hohote si-ti vine sa-i pupi pe toti din jur.Ce mai, e o feerie. W |
Uite c-au uitat sa mi-l dea bonus la nastere, n-am fost la un spital privat, poate de aia, nu era inclus in oferta.
aidaciolac spune:
wow adinoaco ce frumoasa e 

fata , dar cu cine seamana? ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
wonderful spune:

Aiduto,o cauti cu lumanarea.Vezi si-ti numara fulgii ca pe Printesa a lasat-o cheala si bine i-a facut.Ce aveti,mai,cu cretzolina Adinutei.Va e ciuda ca-i asa de dulce!?
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac wow adinoaco ce frumoasa e ![]() ![]() fata , dar cu cine seamana? Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mai, oare e posibil sa nu fie a mea? Mi-or fi schimbat-o la spital cu alta? Nu-i bai, am nimerit bine ce-am primit, nu mai dau inapoi
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Deci n-am auzit...e alb copilu' sau nu-i alb? ![]() |
e alba mei , e alba bronzata
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
A_Iulia spune:
Azi am stat toata ziua pe voi cu bata. Ati fost asa obraznice! Of, of.
Sau poate sunt eu in schimbul doi cu nervii, ca asa mi-a zis la horoscopul lui Wendy.
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui wonderful![]() ![]() ![]() Aiduto,o cauti cu lumanarea.Vezi si-ti numara fulgii ca pe Printesa a lasat-o cheala si bine i-a facut.Ce aveti,mai,cu cretzolina Adinutei.Va e ciuda ca-i asa de dulce!? W |
ahaaaaa , ne e ciuda
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine