Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Scarmaneste-o bine,lasa-i doar vreo doua pene pt. data viitoare.

Mergi la inceput

Travaliul e partea cea mai frumoasa si plina de incantare etapa,razi tot timpul in hohote si-ti vine sa-i pupi pe toti din jur.Ce mai, e o feerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Travaliul e partea cea mai frumoasa si plina de incantare etapa,razi tot timpul in hohote si-ti vine sa-i pupi pe toti din jur.Ce mai, e o feerie.

W

Uite c-au uitat sa mi-l dea bonus la nastere, n-am fost la un spital privat, poate de aia, nu era inclus in oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow adinoaco ce frumoasa e fata , dar cu cine seamana?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Aiduto,o cauti cu lumanarea.Vezi si-ti numara fulgii ca pe Printesa a lasat-o cheala si bine i-a facut.Ce aveti,mai,cu cretzolina Adinutei.Va e ciuda ca-i asa de dulce!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

wow adinoaco ce frumoasa e fata , dar cu cine seamana?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mai, oare e posibil sa nu fie a mea? Mi-or fi schimbat-o la spital cu alta? Nu-i bai, am nimerit bine ce-am primit, nu mai dau inapoi

Mergi la inceput

Deci n-am auzit...e alb copilu' sau nu-i alb?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Deci n-am auzit...e alb copilu' sau nu-i alb?

e alba mei , e alba bronzata

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Azi am stat toata ziua pe voi cu bata. Ati fost asa obraznice! Of, of.

Sau poate sunt eu in schimbul doi cu nervii, ca asa mi-a zis la horoscopul lui Wendy.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Aiduto,o cauti cu lumanarea.Vezi si-ti numara fulgii ca pe Printesa a lasat-o cheala si bine i-a facut.Ce aveti,mai,cu cretzolina Adinutei.Va e ciuda ca-i asa de dulce!?

W

ahaaaaa , ne e ciuda

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput