Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 6
A_Iulia spune:
Aha, voi subiectul deci il votati? Se cere buletinul cand votezi, sau putem merge pe neve?
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Aha, voi subiectul deci il votati? Se cere buletinul cand votezi, sau putem merge pe neve? |
Pe neve nu, ca daca dai din lista de subiecte pe stelute vezi cine a dat votu.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
principe spune:
nu stiu cum s-a intamplat si eram acolo.
a cazut.. dar nu stiu daca nu avea deja taietura facuta deja.el nu plange cand se loveste,plange cand ma vede pe mine,saa ca nu stiu unde s-a ranit.
adinoiule,am uitat ca si alaba ca zapada este albastra ca cerneala.
esti sigura ca-i bronz sau e pigment de la tat'su?![]()
wonderful spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Aida, si zi asa, mai ai un pic si nasti. Ce zodie o sa fie flacaul? |
Ei,ce zodie!La cate am dat azi despre zodii,alege cea care-i convine si-l naste.Daca-i nevoie,il mai tine cateva luni bune.
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui ioanaradu deci pe la cat a vb clau? pe la 3 ani si jumate? ca am eu niste prietene carora nu le vb copiii de 2 ani si ceva ... sa le zic ... ca mai sunt cazuri! ca sunt disperate!! A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
o sa vorbeasca cand o sa fie pregatiti si sa te tii atunci ... husbantul meu nu a vorbit pana la 2 ani si jumatate si cand a inceput sa turuie ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
bey principeso ce a patit sebicu mai
tu unde erai ? ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ioanaradu spune:
fetele eu va zic noapte buna.
maine trebuie sa fiu fresh la fitele lui tero care inca este in semi-greva foamei. 
maine e si sarbatoare ...
aida un pupic mare si o imbratisare pt maine! 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Aida, si zi asa, mai ai un pic si nasti. Ce zodie o sa fie flacaul? |
fecioara fata , fecioara
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

12.03.2007