Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 16
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 4 ani, 5 luni si 5 zile. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Incredibil ce raspuns precis

Superb, superb!
A_Iulia spune:
De mexxa mai stiti ceva? E ok? S-au mai strans banii? Parca vazusem ca o sa faca si o emisiune. Doamne'Ajuta!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adina Iulia
Incredibil ce raspuns precis ![]() Superb, superb! |
Am ticker la semnatura.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
A_Iulia spune:
Eu nu mai stau iubitelor, m-am trezut azi de la 4 ca trebuia sa plec la Praga (si n-am mai plecat, da' asta e alta poveste) si ma cam dor ochii. va pup, somn usor si voua. 
A_Iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Am ticker la semnatura. _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Monica, daca mai imi dai d-astea, imi faci asa o pofta de bebe ca eu ma programez sa-mi scot steriletul, parol ![]() De ce ma ispitesti asa? ![]() |
Pai sa iei modelul daca iti place.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Eu nu mai stau iubitelor, m-am trezut azi de la 4 ca trebuia sa plec la Praga (si n-am mai plecat, da' asta e alta poveste) si ma cam dor ochii. va pup, somn usor si voua. ![]() |
Somn usor!_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui maru Ayla, andrei a avut 1400gr la nastere, 24 de saptamani (eu in coma, eclampsie si tot tacamul) N-am crezut ca se va face mare si ca va fi "intreg" Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Off, asa sarcina mica? Chiar e un luptator. Luana a avut 1,375 kg dar incheiasem 31 saptamani. A scazut mult, a ajuns la 1,160 si nu lua in greutate deloc, off, ce zile. Alma a avut doar 1,040 si in doua zile a scazut la 950 grame, atat mai avea la ultima ei cantarire, dupa ce murise.
Si acum la 5 luni fara 3 zile, Luana are 5,100 kg.

ce papusa adorabila de-a dreptul. vreau si eu poza cu printul!