Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc Maru, Adina
Ma bucur Maru, cum sa nu ma bucur, si Ii multumesc Lui Dumnezeu in fiecare zi pt ea.
Nu pot zice ca vreau sa ajunga odata la liceu, dar pot spera. E incurajator ce spui, ca si Andrei a fost prematur.
Da, Adina, ma joc si eu cu papusile, si Clau are papusi, si Luana e o papusa, asa ca e o adevarata gradinita la noi acasa.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Va arat si voua printesa mea azi. Si eu am fetita mare, deja este mai mare decat papusa.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

wow si ce zambet strengaresc are

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ayla, andrei a avut 1400gr la nastere, 24 de saptamani (eu in coma, eclampsie si tot tacamul)

N-am crezut ca se va face mare si ca va fi "intreg"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ayla, bumbaceste-o si pupaceste-o acuma bine bine bine, ca stii ce repede creste? Wow cum zboara anii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Ayla, bumbaceste-o si pupaceste-o acuma bine bine bine, ca stii ce repede creste? Wow cum zboara anii!

cum sa o bumbaceasca fatooo , tu asa ai facut cu shori?

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Bine, n-o bumbaci

Eu foloseam expresia asta (a bumbaci si a ghigosi) cu totul alt sens. Da' probabil sunt pe alt dictionar paralel , ma-ntelege doar maica-mea

Mergi la inceput

Adina, ti-am dat PM, astept pareri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Adina, ti-am dat PM, astept pareri.

Acum am raspuns, pai ce mai pot sa zic? Incredibil ce ochisori frumosi are. E numa'bun de pus in reclame. Cat are acum?

Mergi la inceput

4 ani, 5 luni si 5 zile.

Mergi la inceput

Monica, daca mai imi dai d-astea, imi faci asa o pofta de bebe ca eu ma programez sa-mi scot steriletul, parol
De ce ma ispitesti asa?

Mergi la inceput