Cafea cu aroma de femei si bebelusi*104*
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
'neata 

Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
iahim spune:
Neata!Multam de cafea!Nici nu am mai intrat si nici nu am mai avut timp sa citesc din urma...Ce mai este nou?
aidaciolac spune:
toate-s vechis si noua-s toate ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
iahim spune:
Am citit de Sebi la umanitare...Sper sa reuseasca sa plece in Austria...Incerc sa mai citesc din urma...pana sa trezeste fii-miu...
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
maristef spune:
Neatza mamici si pitici,
aida Multumim pentru cafea.
sper ca nu te superi ca eu am mai turnat vreo 3 linguri de zahar![]()
![]()
Eu imi clatesc ochii cu bebeii vostri, papusi, printi si printese![]()
![]()
pupacealaaaaa
mama Biutei
ioanaradu spune:
buna dimineata si de la noi. 
suntem cu bagajele stranse, asteptam sa plecam la bunici. sper sa se acomodeze matei, ca pana acum i-a vazut doar de paste si de craciun.
Dodo-pui spune:
Neata,
Aida multam de 
suntem la puseu de crestere
asa ca inca vreo 5 zile mai rarut pe aici caci nu ma lasaIsabella
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maadi spune:
Buna fetele,
In primul rand pupacim papusica mica si frumoasa.
Dodo, mai vrem poze cu Isabella. Bogdanel ce face?
la toate fetele si un we frumos sa aveti.