Go, Ridzi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Non stop erau prin media si strigau Hotii! Oligarhii! Jos clientela politica! etc.

Nu uita aia cu "Mafia sta cu guvernul la masa!" (cu fostul guvern, desigur.)

Si interminabilele : "Io, PD-L-ul, , care-s cinstit si drept si ei, ticalosii, care nu-s"

-----------------

Pe pariu ca Base va candida ca independent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Exact! EBA a fost doar un demo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Si eu pun pariu, ca in acest caz, ministerul-de-serviciu, care-l va sponsoriza, va fi cel al turismului

S-a vazut si la EBA, ca banii ministeriali sunt cruciali

Alina

Mergi la inceput

Nu cred ca Monica Iacob-Ridzi a "evoluat" ashea, de capul ei. Probabil ca "itzele" afacerii duc catre zone sensibile pentru PD-L & Basescu. Asta ar explica intirzierea demisiei.

Insa de indata ce se vor "securiza" eventualele victime colaterale (dar de prima importanta ;))) ale afacerii Ridzi, D-na Ministru va fi demisa. Sau va fi "convinsa" sa demisioneze. Probabil destul de curind.

Si asta pentru ca pierderile de imagine ptr PD-L & Base cresc cu fiecare zi in care partidul continua sa fie solidar cu D-na Ridzi. Mai ales in conditiile in care presa are acces la lucrarile Comisiei parlamentare. Si afla tot soiul de kestii interesante :))))).

Basescu va iesi la rampa intr-un moment convenabil, in care impactul pozitiei sale va fi socotit ca fiind maxim. Nu-si poate permite sa nu o faca.
Iar ancheta va continua, dupa aia, pe tacute, la DNA, unde tzulushii stiu ce au de facut.
Peste toata povestea se va lasa tacerea. Iar NUP-ul nu va mai surprinde pe nimeni, atunci cind va aparea....

Ramine numai dezamagirea din sufletzelele naivilor care chiar credeau ca PD-L-ul e construit din alta plamada. Ei bine, nu e.
De aia si cred ca Basescu va candida ca independent, dezicindu-se de partidul sau devenit cam antipatic, de o guvernare pe care a mosit-o dar care e o catastrofa, de o coalitie care a fost "visul lui" dar trazneste a FSN de la o posta.

Dl. Basescu va incerca sa-si pastreze aura de justitiar, de "alesul neamului", si, cine stie, s-o gasi un procent multumitor din natia asta de tinichigii si ospatari care chiar il va mai crede....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ileana, interesant ce zici, cred ca ai dreptate. cu 2 incertitudini: daca base candideaza ca independent ce va justifica suportul pdl pentru el - ca doar are nevoie de cotizatii si sponsorizari. si cit va conta prietenia ebei pentru ritzi. cred ca pdl nu a renuntat inca la ritzi, pe ea vor sa o scape.

edit: incertitudinea nr 2 nefondata, ritzi tocmai a demisionat

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, pai D-na Ridzi scapa in sensul ca i se asigura NUP-ul. Doar pozitia ei de ministru va fi sacrificata, ca deja scandalul e cam mare. Vad ca au inceput pina si PD-L-isti pur-singe sa "mârâie".....

Cit despre independenta lui Base....
Si eu cred ca, vorba Capcaunului, "EBA a fost doar un demo" :).
Candidatura Elenei nu a fost o toana de printesa rizgiiata, ci un experiment pentru a testa: - puterea "brandului Basescu" in sine, - promptitudinea cu care partidul se face "presh" aparent in ciuda propriilor interese, - cit sint fanii de dispusi sa inghita broaste.
Experimentul a reusit.

Bineinteles ca PD-L-ul va sprijini, tehnic, o candidatura independenta a lui Base, ca fara el, fara "pleashka" asta (cum bine-i zise micul Paleologu :), PD-ul se duce urgent acolo unde ii e locul, la fro' 7%, unde se si afla inainte de alianta D.A.

Iar lui Basescu nu poate decit sa-i faca bine, la imagine, ridicarea deasupra "meschinariilor politicianiste" (pe care, in realitate, le patroneaza). El e Zeus ;))), ce nevoie are de un partid care-si arata deja limitele?

Acuma, nah, discutam si noi discutii, probabil ca din septembrie incolo vor incepe sa curga surprizele, si nu numai din partea D-lui Basescu....
Poate s-o nimeri o surpriza placuta si pentru noi, mai stii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

edit: incertitudinea nr 2 nefondata, ritzi tocmai a demisionat

wow, ce lucruri interesante se intimpla in timp ce scriu eu raspunsuri pe DC.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5886792-ultima-ora-monica-iacob-ridzi-pregateste-demisioneze.htm

Hm, ce pacat. Io as fi vrut sa o mai intinda cu impertinenta si nesimtirea o saptamina, doua.
----------

Edit: ha ha, soarta tine cu mine, iata ca textul de pe hotnews s-a schimbat, de unde se pregatea sa demisioneze, iata ca acum Surse guvernamentale: Monica Iacob Ridzi nu si-a depus demisia si nici nu si-o va depune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Nu zau, guvernul +presedentia+senatul+parlamentul ar trebui obligati sa avertizeze cetatenii ca actiunile lor dauneaza grav sanatatii

Deci ,nu-i posibil asa ceva ! In ultimele zile numai aberatii aud: de la HCL referitoare la cainii vagabonzi pana la ridzi asta ...
nici nu stiam cine-i (n-are nici mutra de om politic ,ce-o cauta acolo ,ma intreb?)

dupa patruj'de ani parca nu-mi vine sa emigrez dar vreau sa traiesc si eu intr-o tara civilizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

nu mai demisioneaza, a fost abureala la televiziunile de stiri care dezinformeaza

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Nu cred ca Basescu va candida ca independent. Ar insemna sa recunoasca greselile partidului sau, greseli nesanctionate ca deh...corb la corb nu-si scoate ochii. Plus ca are nevoie de sustinere in campanie, plus ca mizeaza pe uitarea de sine a oamenilor in momentele lacrimogene ale domniei-sale si, nu in ultimul rand, el nu isi poate imita propria fiica...nu da bine.
Despre Ridzi: vor astepta sa se mai linisteasca apele, sperand ca nu va fi nevoie sa demisioneze, demisia va fi necesara doar in ultima instanta, desi dupa mine s-a ajuns acolo, insa nesimtirea este cu carul si obrazul lui madam gros ca o caramida. De ce nu se urmareste traseul banilor, ce dracu, asa prostovani avem la garda financiara? De speculatii eu una, sunt satula.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput