Go, Ridzi!
Raspunsuri - Pagina 6
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Non stop erau prin media si strigau Hotii! Oligarhii! Jos clientela politica! etc. |
Nu uita aia cu "Mafia sta cu guvernul la masa!" (cu fostul guvern, desigur.)
Si interminabilele : "Io, PD-L-ul, , care-s cinstit si drept si ei, ticalosii, care nu-s"
-----------------
Pe pariu ca Base va candida ca independent?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana Pe pariu ca Base va candida ca independent? |
Exact! EBA a fost doar un demo.
copiloi spune:
citat din mesajul lui iileana Pe pariu ca Base va candida ca independent? |
Si eu pun pariu, ca in acest caz, ministerul-de-serviciu, care-l va sponsoriza, va fi cel al turismului
S-a vazut si la EBA, ca banii ministeriali sunt cruciali
Alina
iileana spune:
Nu cred ca Monica Iacob-Ridzi a "evoluat" ashea, de capul ei. Probabil ca "itzele" afacerii duc catre zone sensibile pentru PD-L & Basescu. Asta ar explica intirzierea demisiei.
Insa de indata ce se vor "securiza" eventualele victime colaterale (dar de prima importanta ;))) ale afacerii Ridzi, D-na Ministru va fi demisa. Sau va fi "convinsa" sa demisioneze. Probabil destul de curind.
Si asta pentru ca pierderile de imagine ptr PD-L & Base cresc cu fiecare zi in care partidul continua sa fie solidar cu D-na Ridzi. Mai ales in conditiile in care presa are acces la lucrarile Comisiei parlamentare. Si afla tot soiul de kestii interesante :))))).
Basescu va iesi la rampa intr-un moment convenabil, in care impactul pozitiei sale va fi socotit ca fiind maxim. Nu-si poate permite sa nu o faca.
Iar ancheta va continua, dupa aia, pe tacute, la DNA, unde tzulushii stiu ce au de facut.
Peste toata povestea se va lasa tacerea. Iar NUP-ul nu va mai surprinde pe nimeni, atunci cind va aparea....
Ramine numai dezamagirea din sufletzelele naivilor care chiar credeau ca PD-L-ul e construit din alta plamada. Ei bine, nu e.
De aia si cred ca Basescu va candida ca independent, dezicindu-se de partidul sau devenit cam antipatic, de o guvernare pe care a mosit-o dar care e o catastrofa, de o coalitie care a fost "visul lui" dar trazneste a FSN de la o posta.
Dl. Basescu va incerca sa-si pastreze aura de justitiar, de "alesul neamului", si, cine stie, s-o gasi un procent multumitor din natia asta de tinichigii si ospatari care chiar il va mai crede....
sirimie spune:
ileana, interesant ce zici, cred ca ai dreptate. cu 2 incertitudini: daca base candideaza ca independent ce va justifica suportul pdl pentru el - ca doar are nevoie de cotizatii si sponsorizari. si cit va conta prietenia ebei pentru ritzi. cred ca pdl nu a renuntat inca la ritzi, pe ea vor sa o scape.
edit: incertitudinea nr 2 nefondata, ritzi tocmai a demisionat
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Simona, pai D-na Ridzi scapa in sensul ca i se asigura NUP-ul. Doar pozitia ei de ministru va fi sacrificata, ca deja scandalul e cam mare. Vad ca au inceput pina si PD-L-isti pur-singe sa "mârâie".....
Cit despre independenta lui Base....
Si eu cred ca, vorba Capcaunului, "EBA a fost doar un demo" :).
Candidatura Elenei nu a fost o toana de printesa rizgiiata, ci un experiment pentru a testa: - puterea "brandului Basescu" in sine, - promptitudinea cu care partidul se face "presh" aparent in ciuda propriilor interese, - cit sint fanii de dispusi sa inghita broaste.
Experimentul a reusit.
Bineinteles ca PD-L-ul va sprijini, tehnic, o candidatura independenta a lui Base, ca fara el, fara "pleashka" asta (cum bine-i zise micul Paleologu :), PD-ul se duce urgent acolo unde ii e locul, la fro' 7%, unde se si afla inainte de alianta D.A.
Iar lui Basescu nu poate decit sa-i faca bine, la imagine, ridicarea deasupra "meschinariilor politicianiste" (pe care, in realitate, le patroneaza). El e Zeus ;))), ce nevoie are de un partid care-si arata deja limitele?
Acuma, nah, discutam si noi discutii, probabil ca din septembrie incolo vor incepe sa curga surprizele, si nu numai din partea D-lui Basescu....
Poate s-o nimeri o surpriza placuta si pentru noi, mai stii?
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie edit: incertitudinea nr 2 nefondata, ritzi tocmai a demisionat |
wow, ce lucruri interesante se intimpla in timp ce scriu eu raspunsuri pe DC.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5886792-ultima-ora-monica-iacob-ridzi-pregateste-demisioneze.htm
Hm, ce pacat. Io as fi vrut sa o mai intinda cu impertinenta si nesimtirea o saptamina, doua.
----------
Edit: ha ha, soarta tine cu mine, iata ca textul de pe hotnews s-a schimbat, de unde se pregatea sa demisioneze, iata ca acum Surse guvernamentale: Monica Iacob Ridzi nu si-a depus demisia si nici nu si-o va depune .
P&ANA spune:
Nu zau, guvernul +presedentia+senatul+parlamentul ar trebui obligati sa avertizeze cetatenii ca actiunile lor dauneaza grav sanatatii
Deci ,nu-i posibil asa ceva ! In ultimele zile numai aberatii aud: de la HCL referitoare la cainii vagabonzi pana la ridzi asta ...
nici nu stiam cine-i (n-are nici mutra de om politic ,ce-o cauta acolo ,ma intreb?)
dupa patruj'de ani parca nu-mi vine sa emigrez dar vreau sa traiesc si eu intr-o tara civilizata
sirimie spune:
nu mai demisioneaza, a fost abureala la televiziunile de stiri care dezinformeaza
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Ingrid S spune:
Nu cred ca Basescu va candida ca independent. Ar insemna sa recunoasca greselile partidului sau, greseli nesanctionate ca deh...corb la corb nu-si scoate ochii. Plus ca are nevoie de sustinere in campanie, plus ca mizeaza pe uitarea de sine a oamenilor in momentele lacrimogene ale domniei-sale si, nu in ultimul rand, el nu isi poate imita propria fiica...nu da bine.
Despre Ridzi: vor astepta sa se mai linisteasca apele, sperand ca nu va fi nevoie sa demisioneze, demisia va fi necesara doar in ultima instanta, desi dupa mine s-a ajuns acolo, insa nesimtirea este cu carul si obrazul lui madam gros ca o caramida. De ce nu se urmareste traseul banilor, ce dracu, asa prostovani avem la garda financiara? De speculatii eu una, sunt satula.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues