Go, Ridzi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si ce,voi va asteptati sa fie gasita vinovata???Sa fim seriosi!
Si turism serios o sa avem cand o sa avem sosele,si curatenie,si conditii de bun simt pe bani de bun simt.degeaba avem 85 de km de plaja,si ce plaja,daca vin nesimtitii si arunca cojile de seminte pe jos si cotoarele de porumb fiert!Degeaba avem munti frumosi si trasee spectaculoase,daca pet-urile zac gramezi pe malurile apelor!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Va grabiti.

Pasajele date de StMihaela sint extrase dintr-un articol din www.cancan.ro/2009-06-26/A-scos-o-nevinovata-pe-Ridzi.html" target="_blank">Cancan care face referire la o ancheta ANRMAP -care ancheta a decis doar ca Ridzi avea dreptul legal de a atribui organizarea acelui eveniment fara licitatie. (Amanunte www.evzvest.ro/articole/detalii-articol/855306/Ridzi-Nu-stiu-pe-ce-am-cheltuit-628000-de-euro/" target="_blank">aici).
Nu va lasati pacaliti de titlul pompieristic al celor de la Cancan, nu sint o sursa serioasa de stiri.

In acest moment exista o Comisie parlamentara care studiaza cazul Ridzi si este foarte probabil sa inceapa o ancheta DNA.

Sigur, nu e exclus ca in final concluzia sa fie un NUP cit toate zilele , dar hai sa asteptam sa ne indignam atunci, acuma e prematur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

iileana- sa te auda Dumnezeu si sa fie doar un titlul pompieristic al celor de la Cancan.
valentinag a pus punctul pe i :(
Nu neg ca Cancan mai da si dau cu bata-m balta, dar uneori le zic pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ritzi a cerut azi sa se descfiinteze comisia
nu tine deloc la propria imagine...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu sint in concediu asa ca ma uit toata ziua la tembelizor

Si am descoperit balacareala de la comisia cu pricina. Boureanu a facut-o domnisorica, sever voinescu a zis ca nu are experienta si ca bate cimpii. Lipsa crasa de bun simt, tinerii politicieni nu au nici un fel de scrupule, nici nu ii intereseaza ca vede lumea cit de lipsiti de bun simt sint. Toate astea in scopul nobil de a combate existenta comisiei prin toate mijloacele. Aparent ministrul Ritzi este vinovata, altfel nu ar fi asa o miscare in PDL sa fie acoperita.

Cred ca toti politicienii care apar la tembelizor primesc indicatii de la partid ce sa sustina. Altfel nu pot sa imi explic platitudinea unora, nu stiu sa spuna decit un singur lucru in diverse fraze. Sau daca o fac din proprie initiativa nu e decit un mare cur ling - poate ii aude seful si ii recompenseaza..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Devine din ce in ce mai interesant:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/857470/Petrecerea-de-la-Costinesti-platita-de-MediaPro/" target="_blank">Scena si concertul au fost platite de ALTCINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Devine din ce in ce mai interesant:
www.evz.ro/articole/detalii-articol/857470/Petrecerea-de-la-Costinesti-platita-de-MediaPro/" target="_blank">Scena si concertul au fost platite de ALTCINEVA!

Ce-i asa interesant?

De ce nu prezinta Ridzi hartiile? De ce se erijeaza de la ancheta? Daca e nevinovata (ha ha ha), de ce nu face lumina in cazul asta? De ce nu prezinta contractele?

De ce nu-si da demisia individa asta ?!?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Da' vaz ca te-a calcat rau pe coada!
Mai rau decat Nastase & Co?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Da' vaz ca te-a calcat rau pe coada!
Mai rau decat Nastase & Co?

Da, mult mai rau! Mult, mult mai rau! Macar aia, taceau si faceau!!! Astia n-au tacut o zi! Non stop erau prin media si strigau Hotii! Oligarhii! Jos clientela politica! etc. Si acuma, in conditii de criza, ei se sparg in figuri cu banii popolatiei! Si cand le ceri socoteala, o dau cotita! Bleah!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Hai, ca azi i-a sugerat "finut", la TV, colegul de partid Berceanu ca e cazul sa-si dea demisia... Stiu sa joace si cu un pion lipsa, nu e de mare bai!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput